Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #307: Joby statiiv-käsistatiiv Telepod 325

Statiivi kui fototarviku kasulikkuses ei kahtle ilmselt keegi – see on ütlemata praktiline abivahend igale fotograafile, kes soovib oma foto- ja videojäädvustuse taset kõrgel hoida. Kuid seejuures on veelgi praktilisem, kui üks pealtnäha tavaline statiiv suudab samaaegselt transformeeruda mitmeks erinevaks statiiviks. Ning just seda suudabki meie selle nädalane kasulik vidin, milleks on ülimalt mitmekülgne Joby statiiv-käsistatiiv Telepod 325.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Joby statiiv-käsistatiivi Telepod 325 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Joby Telepod 325 puhul on tegemist siis multifunktsionaalse teleskoopilise statiiviga, mis suudab olla truu kaaslane nii fotograafidele, seiklejatele kui ka vloggeritele. Tänu neljale erinevale tööasendile suudab Telepod 325 olla nii tavaline kui pikendatatav lauastatiiv ning ka funktsionaalne käsistatiiv ja üksjalg. Statiivi on võimalik reguleerida vahemikus 19–56 cm ning tänu 1/4″ keermele ühildub kõigi kaameratega.

Joby on seda mitmekülgset statiivi luues mõelnud eelkõige mugavusele ja praktilisusele ning et kasutajal oleks statiivi pikkust võimalikult lihtne reguleerida. Nimelt on statiiv disainitud sellise lukustussüsteemiga, et selle vart õrnalt vastupäeva keerates on vabalt liikuvad kõik statiivi lülid ning päripäeva keerates fikseerub statiiv just selles pikkuses, kuhu see sätitud on. Tänu sellele on statiivi pikkuse ja asendi vastavalt olukorrale reguleerimine väga kiire ja lihtne.

Telepod 325 suudab kanda kuni 325 g raskust, olles seega ideaalne just kompaktkaamerate, väiksemate hübriidkaamerate, 360° kaamerate ja seikluskaameratega kasutamiseks. Statiivil on ka liikuv ja hõlpsasti reguleeritav integreeritud kuulpea, mis võimaldab seda just endale kõige meelepärasema nurga alla sättida. Tänu kindlale ja tugevale lukustussüsteemile ei pea kartma, et pildistamise hetkel paika sätitud vaatenurk paigast liiguks. Seega saavad põnevad kaadrid saavad kindlalt kinni püütud. Statiivil on kummeeritud libisemiskindlad jalad, mis tagavad kindla haarde ja pidamise nii käes hoides kui ka seda laua peal kasutades. Veelgi lisakindlust annab ka praktiline käepael.

Kui nüüd tekkis tunne, et just see multifunktsionaalne Joby Telepod 325 statiiv-käsistatiiv on Sinu elust hetkel puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle mitmekülgse Joby Telepod 325 uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiab Joby statiiv-käsistatiivi Telepod 325 ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(469)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Joby statiiv-käsistatiiv Telepod 325
  • Mitmekülgne teleskoopiline statiiv
  • Neli erinevat tööasendit
  • Kasutatav käsistatiivina
  • Kandevõime: kuni 325 g
  • Ideaalne kompakt- ja seikluskaameratele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga