Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Windows 7 tahvelarvuti Acer Iconia Tab W500

“PC või tahvelarvuti? Vali mõlemad!” Nii ülistab Acer oma uut tahvelarvutit, millel tavalise Androidi asemel hoopis täisvereline Windows 7 peale pandud on. Acer Iconia Tab W500 507.32€ on oma olemuselt küll tahvelarvuti, tegelikult õhkub sellest aga nii palju netbooki hõngu, et Androididega seda vaevalt et võrrelda tasub. Vaatame lähemalt:

Nagu näha, on siin tegemist ühe korraliku netbooki tehnoandmetega. Ekraan on eeskujulikult mahutundlik, kahetuumeline protsessor, SSD ketas ja DDR3 RAM-mälu peaksid kindlustama ka nõudlikumate programmide väleda toimimise.

Arvuti all peidavad end plaadid, millelt saab arvuti algseaded taastada (välise CD-lugeja olemasolu on seejuures muidugi vajalik). Sealsamas on kasutusjuhend.

Karbis on: Acer Iconia Tab W500, adapter laadimiseks, kasutusjuhend ja tarkvara CD.

Laadimisadapter on päris pika kaabliga.

Tahvelarvuti ise. Konkurentide Windows-tahvlitega võrreldes on sel paksust umbes-täpselt sama palju (19 mm). Android-tahvlitest on ta aga loomulikult märksa korpulentsem.

Tagakülg on plastikust, millele on antud metalselt küütlev välimus. Siit tagaküljelt tundub see tahvelarvuti täitsa nagu kokkuklapitud netbook.

Iconia Tab W500 allosas on kaks USB-porti, nupp ekraanikuva automaatse pööramise lukustamiseks, ning kaks auku, mis aitavad tahvelarvutil ühenduda klaviatuuridokiga. See klaviatuuridokk on umbes nagu Asuse Eee Pad Transformer Android tahvlil, ainult et ilma trackpad`ita. Müüakse eraldi.

Vasakul pool on HDMI pesa, mälukaardilugeja, ventilaatorivõre, nupp helitugevuse reguleerimiseks, sisse-välja lülitamise nupp ja 3,5 mm kõrvaklappide väljund.

Üleval on ainult ventilaatorivõre.

Paremale poole saab ühendada laadimisadaptri.

Ehtsad USB-pordid. Midagi, mida Android-tahvelarvuteil vaid väga harva kohtab. Selle kõrval on see nupuke, millest orientatsioonisensori lukku keerata saab.

Tahvelarvuti töötades siniselt helendav Windowsi logoga nupp. Toimib nagu Windowsi klahv klaviatuuril.

Augud klaviatuuridoki ühendamiseks. Infot vahetatakse USB kaudu.

Midagi, mida Android-tahvelarvutilel ei näe. Ventilaatorivõred.

Nii esiküljel kui ka tagaküljel on 1.3 MP kaamerad. Sellisesse vingesse korpusesse oleks võinud ju midagi ägedamat ka panna.

Vasakpoolne külg lähivaates.

Kõlarid on Iconia taga, allservas. Kiri nende kohal väidab, et need on suutelised esitama “Dolby Advanced Audio” standardile vastavat heli.

Operatsioonisüsteem on Windows 7 Home Premium. See ei erine mitte millegi poolest tavaliste sülearvutite Windows 7 Home Premiumist. Siiski on Acer siia peale visanud enda meisterdatud brauseri ja Facebook`i, YouTube`i , Flickr`i rakendused ning Clear.fi-nimelise meediastriimimisprogrammi. Kõik need on optimeeritud näpusõbralikuks kasutamiseks. Viit sõrme korraga ekraanil hoides avaneb menüü nimega “Acer Ring” (vaata sellest CeBIT messil tehtud videost), kust siis neid rakendusi ja muudki näpule meeldivat avada-valida saab.

(1157)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Acer Iconia Tab W500 10" 32GB Wi-Fi Win7 tahvelarvuti Mobiilsus ja funktsionaalsus kohtuvad Acer Iconia tahvelarvutis. Suurelt puuteekraanilt vastu särav Windows 7 annab sulle vabaduse, mida seni ainult laua- või sülearvutid pakkuda on suutnud.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga