Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Roccati juhtmevaba mängurhiir Pyra

Spetsiaalselt arvutimängude jaoks loodud juhtmevabade hiirte üleslugemiseks piisab ühe käe sõrmedest. Esimene tagasihoidlikumat laadi üritus selles vallas oli Logitechi viis aastat tagasi üllitatud G7, mis peagi tootmisest maha võeti ja seal praeguseni on. 2008 sügisel tutvustas Microsoft oma SideWindler X8 hiirt, mis on juba päris tõsine tükk. Veidi enam kui aasta tagasi tuli Razer ning pühkis oma 5600 dpi ja 1000 Hz Ultrapolling hiirega ″Mamba″ 132.16€ kõik oma teelt.

Nüüd on Roccati kord – tema juhtmevaba mängurhiire nimeks on Pyra 60.99€. Selle valmimisest andis Roccat teada kaks kuud tagasi – alates käesolevast nädalast on see saadaval Photopointi kõigis kauplustes ja veebipoes. Vaatame lähemalt, millega tegu:

Karbis on: Roccat Pyra juhtmevaba raadiohiir, vastuvõtja, USB-kaabel, kaks AAA mõõdus akut, pehme vutlar, kasutusjuhend, draiverid ja Roccati ID-kaart.

Kõik sissejuhatuses nimetatud juhtmevabad mängurhiired, kaasa arvatud Razer Mamba, on täismõõdus. Roccat on läinud pisut teist teed ja valmistanud Pyra tavalise hiire mõõtmetest veidi väiksema. Juhtmevaba hiir peakski ju idee poolest olema hea kaasa võtmiseks ning sülearvutiga kasutamiseks. Pyra sobib seega eelkõige mobiilsetele sülearvutimänguritele. Või netbookikasutajaile, kes ei ole tavaliste väiksemõõduliste raadiohiirte koostekvaliteedi, kasutamismugavuse või esitlusega rahul.

Pisike vastuvõtja arvuti USB-pessa.

Juhtmevabalt töötab Pyra kahe AAA mõõdus aku või patareiga. Pyra tagumise serva all on aga mini-USB pesa, kuhu saab ühendada kaasasoleva USB-kaabli. Nii saab hiirt kasutada nagu tavalist juhtmega mängurhiirt – samal ajal laetakse USB-juhtme kaudu Pyra akusid.

Roccat Pyra all on neli tähelepanu väärivat elementi Avaus vastuvõtja jaoks üleval vasakul, kaanega kaetud akude pesa, Sünkroniseerimisnupp selle all ning sisse-välja lülitamise nupp paremal.

Vastuvõtja tuleb vastavasse pesasse asetada ja siis lihtsalt alla suruda kuni see pessa lukustub. Vastuvõtja kättesaamiseks tuleb sellele vajutada. Tegemist on samalaadse paigaldussüsteemiga nagu näiteks SD mälukaartide puhul digikaamerates.

Pyra sisse mahuvad kaks AAA suuruses patareid/akut.

Pyra on disainilt peaaegu identne Roccati mängurhiirega Kova 42.69€. Kova on muidugi juhtmega, samuti on tal kahe külgmise nupu asemel neli külgmist nuppu. Kova esikülje alaservas on kaks LED-lampi, mis helendavad värviliselt. Pyral helendab siniselt ainult lambike hiire all. Kui on päris pime, siis kumab see sinine valgus veidi hiire peal olevast praost ja põhja alt. Vasakul Kova ja paremal Pyra.

Pisikese sülearvuti juurde sobib väiksemate mõõtmetega Pyra ülihästi. Üleval pildil Roccat Kova, all Roccat Pyra.

Hiirega on kaasas ümbrik, mille sees on CD draiveriga, kasutusjuhend ja Roccati liikmekaart.

Roccat Pyra Photopointis 60.99€

(417)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer Mamba 5600 hiir Razer Mamba 5600 hiir Mamba on maailma esimene juhtmevaba hiir, mis töötab sama täpselt ning kiiresti nagu parimad turul olevad, mängureile suunatud arvutihiired. Enamgi veel - kui Razeri parima juhtmega hiire...
Roccat hiir Kova ROC-11-200 Mänguhiirte Lamborghini
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga