Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Razer Ferox kõlarid

Kas mäletate ehk seda “Hiina imedemaa” postitust CeBit tehnikamessilt? Hiinlased olid vorpinud teha igasuguseid kõrvaklappe ja kõlareid – nende hulgas oli palju kokkuvolditavaid pisikesi heliväljuteid, mis mõeldud kaasas kandmiseks ja MP3-mängija, tahvelarvuti või mõne muu mobiilse seadmega ühendamiseks. Razer võttis sellesama – kahtlemata väärt kontseptsiooni, jättis kõrvale odava plastiku ja kummiliimi ning valmistas mobiilsed kõlarid nimega Ferox 60.99€. Kaks pisikest teeküünlahoidjakujulist potikest sisseehitatud akude ja tuusa allvalgustusega. Vaatame lähemalt:

Kena pakend nagu Razeri toodetel ikka. Siit on juba kõlarid täitsa hästi paista.

Karbis on: Razer Ferox kõlarid 60.99€, pehme vutlar nende kaasaskandmise jaoks, USB/audiokaabel (vutlari sees), Razeri reklaamlektüür ning kaks Razeri logoga kleepsu.

Vutlar on sellise toote juures vägagi vajalik. On ju need kõlarid mõeldud kaasas kandmiseks, et siis kusagil pargipingil sõprade seltskonnas telefonist mussi panna või mängurite seltskonnas Minesweeperit taguda. Miks just Minesweeperit? Sellest kusagil seal allpool lähemalt.

Razer on püüdnud teha nii, et oleks võimalikult vähe kaableid. Ferox`il ongi üks ja seesama kaabel nii laadimise kui ka audioseadmega ühendamise jaoks. Kõlaritepoolses otsas on sel USB-mini pistikud, Teisel pool USB-pistik laadimise jaoks ning 3,5 mm audiopistik heli tegemiseks vajaliku info ammutamiseks.

Niimoodi ühendatakse. Nagu näha, jääb see USB-pistik sinna tolgendama. See on hind, mida mobiilne audiofiil maksab üheainsa juhtme kasutamise eest. Milline on hind, mida ta peab maksma selle juhtme kaotamisel uut soovides, seda ma ei oska öelda. Soovitatav on seega seda kaablit mitte kaotada.

Kõlari ülemise “kaane” peale vajutades sulgub see sujuvalt transportasendisse. Kõlarid on sisse lülitatud siis kui kaas on lahti ja kõlari taha on ühendatud USB-mini pistik. Sisse lülitatuna lööb kõlarite allosas helendama sinakas valgustus.

Ferox disain on Razerile omaselt ilus. Metallist võre on efektne.

Altpoolt

USB-mini pesa.

Razer reklaamib Ferox`it kui mängureile suunatud kõlareid. Kui midagi muud üle ei jää, siis võib neid ju mängimisel kasutada küll. Selge on aga see, et tõsise mängusessiooni tarbeks on siiski vaja midagi võimsamat ja bassisemat. Mitte et Ferox halvasti kõlaks – ei. Heli on igati korralik kui arvesse võtta kõlarite kompaktsust ja energiasäästlikku olemust. Sülearvutiga FPS-mängude mängimisel neist mingit audioelamust oodata aga ei tasu. Bass on väga lame ning helivõimsust jääb väheseks. Kaasaskantava mobiilse seadmega nagu tahvelarvuti, mobiiltelefon või MP3-mängija, kasutamiseks sobivad Ferox kõlarid 60.99€ aga imehästi.

(403)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer kõlarid Ferox Taskumõõdus kvaliteetaudio mängurile
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga