Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HTC Desire S ja Wildfire S – nutitelefonide evolutsioon

HTC teatab täna, et toob suve algul turule täiustatud versioonid oma senistest populaarsetest nutitelefonidest Desire 446.32€ ja Wildfire 232.82€. HTC nimetab ise Desire S ja Wildfire S mudeleid “Evolutsiooniliseks edasiarenduseks”. See tähendab, et uued telefonid erinevad oma eelkäijatest vaid mõne muudatuse poolest disainis ning triviaalsete muudatuste poolest riistvaras. Operatsioonisüsteem on vast siin kõige olulisemaks muutujaks – senise Android 2.2 asemel tulevad telefonid uue Android 2.3 Gingerbread`iga. Kui sul juba Desire või Wildfire on, siis ei ole sul piisavalt põhjust oma kaaslast uue vastu vahetada. Kui sa aga telefoni osta plaanid, siis katsu suveni vastu pidada.

HTC mobiltelefon Desire S

HTC Desire S korpus on sarnaselt HTC Legend mudelile välja lõigatud ühestainsast alumiiniumtoorikust. Ekraan (3.7″, 480 x 800 px) ja protsessor (1 GHz Snapdragon MSM8255) on jäänud samaks. Pisut juurde on lisatud RAM`i (768 MB) ja sisemälu (1,1 GB). Uus on esipaneelil olev veebikaamera ning muidugi operatsioonisüsteem – Android 2.3 Gingerbread. Heaks uudiseks on ka pisut suurema mahtuvusega aku – 1450 mAh senise 1300 mAh vastu.  Halvaks aga füüsiliste nuppude asendumine puutetundlike vastu esipaneeli allosas (see on ilmselt tegelikult rohkem maitse asi).

HTC mobiiltelefon Wildfire S

HTC Wildfire S juures on olulisemaks täiustuseks ekraan. Seni 240 × 320 px mahutav ekraan jäi hätta mitmete Android Marketis pakutavate rakendustega. Uue mudeli ekraanidiagonaal on jäänud samaks, piksleid on aga 320 x 480.  Telefon on senisest väiksem – seda eelkõige tänu optilise sensori eemaldamisele telefoni esipaneeli allosast. Muus osas on Wildfire S identne oma eelkäijale. Seesama 600MHz protsessor, 512 MB RAM-mälu ja sisemälu, 5 MP kaamera tagaküljel, WiFi b/g/n ja Bluetooth. Pidage – aku on oma mahtuvust kaotanud – senise 1300 mAh asemel kirjutatakse Wildfire S andmetesse 1230 mAh.

Pressiteade
15.02.2011

HTC esitles kolme uut HTC sense liidesega nutitelefoni

Rahvusvaheline nutitelefonide tootja HTC tutvustas täna kolme uut versiooni oma kõige populaarsematest ja kaasaegsematest nutitelefonidest – HTC Desire S, HTC Wildfire S ja HTC Incredible S. Uued nutitelefonid eristuvad varasematest mudelitest disaini, jõudluse ja kiiruse osas. Iga telefoni osaks on ka HTC ainulaadne kliendikeskne kasutajaliides HTC Sense. Uued mudelid on osa laiendatud tooteportfellist, kuhu kuulub kuus uut HTC Sense kasutajaliidesel põhinevat mudelit, mida esitleti täna Mobiilside Maailmakongressil Barcelonas.

“HTC töötas HTC Sense välja selleks, et tuua tippklassi uuendused meie klientideni lihtsate ja loogiliste meetoditega – just seda väljendavadki HTC Desire S, HTC Wildfire S ja HTC Incredible S kõige paremini,” ütles Peter Chou, firma HTC Corporation tegevjuht.  “Need uued telefonid kujutavad endast rõõmsat segu stiilist, innovatsioonist ja funktsioonidest, mis avardavad inimeste mobiilsidevõimalusi isikupärasel ja uuenduslikul viisil.”

HTC Desire S

HTC Desire S on populaarse ja tunnustust pälvinud mudeli HTC Desire järglane. HTC Legendi alumiiniumdisainist inspireerituna on HTC Desire S välja voolitud ühestainsast alumiiniumplokist, mistõttu see tundub käes kindel ja mugav. Qualcommi uue 1GHz 8255 Snapdragon protsessoriga HTC Desire S on erksa reageerimiskiiruse ja jõudlusega, telefoni kaks kaamerat (ees ja taga) võimaldavad teostada HD videosalvestust ning 3,7-tolline WVGA ekraan kuvab multimeediasisu parima kvaliteediga.

HTC Wildfire S

Mudeli HTC Wildfire populaarsusele tuginev HTC Wildfire S on soodne ja kompaktne seade, mis pakub avaraid nutitelefoni võimalusi. See võimaldab inimestel hoida sõpradge ühendust näiteks sellistes populaarsetes võrgustikes nagu Facebook, kuid ka tavakõnede ja tekstisõnumite kaudu. Võite oma sõbrad fotodel koheselt enne Facebooki ülespanekut märgistada või jagada oma viimaseid avastusi Androidi turult ühe klahvivajutusega.

HTC Wildfire S on üks HTC kõigi aegade väiksemaid telefone – pikkusega vaid 10.13 cm ja laiusega 5.94 cm – ning sellel on isikupärane 3,2-tolline HVGA ekraan. Telefon on saadaval erinevates värvitoonides – punase, sinise, musta ja valgena. Telefoni ekraan on kohandatav kasutaja lemmikrakenduste ja sisuelementidega ning 5-megapiksline automaatfookusega värvikaamera, laiendatav mikroSD™ mälu ja erinevate audio- ja videovormingute toetamise võimalus annab kokku suurepärase universaalse multimeediaseadme, mis mahub kergesti igasse taskusse.

HTC Incredible S

HTC Incredible S mudelis on kaasaegne disain ühendatud esmaklassiliste mobiilside võimalustega nende jaoks, kes julgevad olla omanäolised. HTC Incredible S telefonil on kontuurne korpus, mis tõstab esile seadme sisemised riistvarakomponendid. Kristallselge HD video salvestamine ja vaatamine pole kunagi olnud sedavõrd lihtne ning ere 4-tolline WVGA Super LCD ekraan ja stereoringheli toovad eheda kinoelamuse lähemale.

HTC Incredible S võimaldab ka kvaliteetsete fotode pildistamist 8-megapikslise topeltvälguga kaameraga ning videote, fotode ja muusika suunamist seadmest otse televiisorisse TV DLNA® tehnoloogia abil. Tänu mudeli HTC Incredible S esikaamerale ja videokõne funktsioonile saavad kasutajad alati oma sõpradega näost näkku suhelda.

Uute mudelite müük

HTC Desire S, HTC Wildfire S ja HTC Incredible S kõikidele peamistele Euroopa ja Aasia turgudele käesoleva aasta teises kvartalis.

HTC

HTC Corporation (HTC) on üks kiiremini arenevaid mobiilitootjaid maailmas. Juhtiva uuringufirma International Data Corporation (IDC) viimastel andmetel on HTC maailmas juhtiv Androidi seadmete tootja (allikas: IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, 05.08.2010). HTC loob uuenduslikke nutitelefone, mille eesmärgiks on vastata aina paremini inimeste elule ja vajadustele, sest ettevõtte kõigi tegevuste keskmes on inimene. Ettevõte on noteeritud Taiwani börsil, aktsiasümboliga 2498. Täpsema info saamiseks külastage kodulehte www.htc.com

(500)

Artiklis kirjeldatud tooted:
HTC Desire See on supertelefon, mida sa oled oodanud
HTC Wildfire valge HTC Desire väikevend Wildfire on 3.2" puutetundliku ekraani ning Android tarkvaraga käepärane telefon
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga