Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HP tõi välja sülearvutid lumelauafännidele

Kui sul on kusagil midagi, millel on peal kiri “Rossignol”, siis pakub sulle kõigi eelduste kohaselt huvi ka HP uudis. Nimelt ähvardab see arvutifirma peagi turule paisata piiratud koguses sülearvuteid, mis on disainitud spetsiaalselt talvise ekstreemspordi harrastajaile. Selleks on HP võtnud oma Paviljon v6 sülearvutid ning löönud kampa Rossignoliga et anda neile sama vinge välimus nagu Rossi lumelaual. Tulemusena on valminud kaks arvutit – mehise disainiga  HP Pavilion dv6 Freeride S7 ning pisut naiselikum HP Pavilion dv6 Attraxion VIII Echo. Astu aga peale ja vaata kas Core i5 on nii kiire nagu kurjemate lumelaudurite keeled räägivad.

HP Rossignol sülearvutid HP veebilehel

Pressiteade:

PRESSITEADE
22. detsember 2010

HP tõi koostöös Rossignoliga turule sülearvutid lumespordifännidele

HP tõi turule kaks sülearvutite piiratud väljalaset, seda koostöös lumespordifännidele elustiilitooteid pakkuva ettevõttega Rossignol. Uued tooted on osa tõeliselt terviklikust disainielamusest, mis hõlmab nii suusarõivaid kui ka tehnoloogilisi lahendusi ning on mõeldud inimestele, kes soovivad väljendada oma stiilitunnetust ja nautida piiramatut ligipääsu meelelahutusele, teatas HP.

HP Pavilion dv6 Rossignol edition’i sülearvutid täiendavad naistele pakutavat Attraxion VIII Echo ja meestele pakutavat Freeride S7 suuskade ja suusatarvikute valikut Rossignolilt. Tulemuseks on stiilseimad lumespordifännide jaoks disainitud tehnoloogiatooted turul. Iga sülearvutiga tuleb kaasa spetsiaalselt Rossignoli piiratud väljalaske jaoks loodud sisu ja sobiva kujundusega ümbris.

Kvaliteetsetest materjalidest, lihtsa ja puhta välimusega tooted sobivad stiilitundlike tarbijate igapäevaellu. HP Pavilion dv6 Rossignol edition’i sülearvuteid saab oma maitsele vastavalt kohandada Rossignoli disainerite loodud spetsiaalsete taustapiltide abil.
HP Pavilion dv6 Rossignol edition’i personaalarvutid on varustatud kuni terabaidise kõvakettaga ja kuni 8 GB DDR3 muutmäluga. Sülearvutitel on kuni Core i5 Intel protsessorid, AMD Radeoni graafikaprotsessorid ning DVD+RW või Blue Ray plaadimängijad.

Sülearvutite 15,6-tollised ereda pildiga kõrgeraldusvõimelised LED-ekraanid pakuvad kasutajatele parimat võimalikku pildikvaliteeti.

Lisainfot leiate aadressilt hp.com/eur/rossignol.

HP

HP loob uusi tehnoloogilisi võimalusi inimeste, ettevõtete, valitsuste ja ühiskonna sisukaks mõjutamiseks. Maailma suurima tehnoloogiafirmana pakub HP klientide vajaduste lahendamiseks printimist, isiklikku arvutikasutust, tarkvara, teenuseid ning IT-infrastruktuuri hõlmavat toote- ja teenusevalikut.

(312)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga