Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HP esitletud Z2 on võimsaim mini-raal mis on hetkel turul saadaval

hp-z2-avang

Eelmisel nädalal esitles arvutitootja HP mini-PC suuruse tööarvuti, mis vaatamata oma tagasihoidlikele gabariitidele on võimeline rahuldama ka kõige nõudlikuma arvutikasutaja vajadusi.

HP Z2 Mini nime kandev miniatuurne masin on kõigest 2.3-tolli kõrgune, ligi 90% võrra väiksem äriklassi Tower-korpusese lauaarvutitest ning seejuures kaks korda võimsam kõigist Mini-PC arvutitest mis on turul hetkel saadaval.

hp-z2-mini-g3-2016-11-15-05

 

hp-z2-mini-g3-2016-11-15-07

Masin on varustatud igati väärika rauaga: kuni 32 GB DDR4 muutmälu ja andmekandjaks on masinas HP kodukootud Turbo Drive, mis on saadaval kuni 512 GB’se pooljuhtketta (lugemis/kirjutamiskiirus üle 1GB/s) ja kuni 1.5 terabaidise mahuga HDD konfiguratsioonis. Olenevalt konfiguratsioonis on väikeraali südameks Intel Core i3, Core i5 või Core i7 ning kui rahakott võimaldab saab soetada ka Intel Xeon E3-1200 v5 suguvõsa protsessoriga (mis üldjuhul leidub ainult tõsistes tööjaamades ning serverites) isend. Arvuti on kuni 63% vaiksem HP äriklassi arvutist tänu selle erilisele jahutussüsteemile. Tootja sõnul on masin suunatud eelkõige CAD, pildi-videotöötlus ja 3D graafika töötlusprogrammide kasutajatele, kuid loomulikult sobib õiges konfiguratsioonis mudel ka mängimiseks.

Saaval on diskreetse videokaardiga Z2 isend, mis on varustatud Nvidia mobiilse M620 Quadro’ga, mis uhkustab ligi 2 gigabaidise videomäluga.

Kuigi raud on Z2’l igati eeskujulik, leidub ka sellel omad puudused. Nimelt ei vasta arvuti “VR-Ready” nõuetele, mis tähendab et see masin veatut virtuaalreaalsust kuvada ei suuda. Masinal puuduvad Thunderbolt 3 ja HDMI väljundid, kuid see-eest leiab selle korpuselt tulevikukindlaid USB-C pesasid ning pealegi suudab masina raud näidata veatut pilti korraga kuuel monitoril.

Kui sa oled otsimas kompaktset ja samas võimsa sisuga  tööarvutit siis HP Z2 on sinu jaoks parimatest valikutest. Müügile jõuab antud seade tänavu detsembris.

Allikas: HP

(539)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga