Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Mis toimub sinu suvilas!?

fibaro-avang

Sügis on kätte jõudnud ning üha enam inimesi hakkavad suvekodudest tagasi püsielupaika liikuma.

Mida ilusamaks ja hubasemaks oled oma suvekodu kujundanud, seda suuremaks kasvab üks igipõline murelaps – võõrad näpud. Nimelt on teada-tuntud muster, kus pikanäpumehed luusivad nädala sees suvilate vahel ja vaatavad ringi kas midagi on ripakil. Pahatihti saadakse sellistele tegudele jälile alles järgmine kord suvekodu külastades ning siis pole ka enam päris kindel, kes käis ja kuidas. Asjad on aga kadunud ja kuskilt jälgi ajada võimatu.

Siin tuleb appi aga tänapäevane nutitehnika. On olemas väga lai valik erinevaid valveseadmeid ja kaameraid, mida saab turvalisuse tõstmiseks kasutada. Üha suuremat populaarsust koguvad aga multifunktsionaalsed nutikodu lahendused, kus ühed ja samad seadmed tagavad nii turvalisuse kui ka heaolu.

Heaks näiteks on Fibaro nutikodu stardikomplekti. Tegemist on, nagu nimigi ütleb, nutika kodu stardikomplektiga, mis teeb paljusid erinevaid asju. Komplektis on olemas nii liikumisandur, ukse-akna andur, suitsuandur, veeuputuseandur ja ka nutipistik, mida saab distantsilt juhtida.

fibaro-starter-kit

Selline väike komplekt maksab keskmise nutitelefoni hinna, kuid oskab olla abiks väga paljudel puhkudel. Ukse-akna anduri ja liikumisanduriga saad tagada oma suvekodus juba täiesti korraliku valvesüsteemilahenduse. Andurid on aktiivsed ja valmis teavitama igasugusest liikumisest millele pole voli antud. Liikumisandurile on sisse ehitatud ka temperatuuriandur, mis hoiatab omanikku ka liiga kõrgest või madalast temperatuurist.

fibaro-uputussensor-2

Komplektis sisalduv suitsu- ja uputuseandurid on väga olulised abimehed hädaolukordades. Igasugune väike suits võib tähendada juba olulist kahju ning tundlik andur teavitab sellest koheselt. Uputuseanduri ideaalne koht on veetorude vahetus läheduses. Hõlpsa vaevaga saab süsteemi lisada ka elektrilise veeklapi, mis uputuseohu korral automaatselt veekraani sulgeb.

fibaro-suitsuandur-2

Kaasasolev nutipistik sobib ideaalselt elektriradiaatori juhtimiseks. Koostöös näiteks liikumisanduris sisalduva temperatuurianduriga võivad need seadmed hoida suvekodu külmumise ohu eest, kindlustades, et temperatuur ei lange kunagi alla teatud piiri.

fibaro-nutipistik

Kuna tegemist on nutikodu komplektiga, saab sellega integreerida erinevaid seadmeid, näiteks valvekaamerad. Paigaldades väikese valvekaamera suvekoju, saad distantsilt alati jälgida ka olukorda ning vajadusel naabrimehele helistada, kes asja lähemalt kontrollima võiks minna. Kaamera võib automaatselt pilte teha ka siis, kui liikumisandur on tuvastanud liikumise või ukseandur tuvastanud ukse avamise perioodil, mil majas kedagi ei tohiks olla.

fibaro-liikumisandur

Suvekodu on väga lahe koht, kus käia aega maha võtmas ja keegi meist ei taha sattuda ebameeldivasse olukorda, kui avastame, et keegi võõras on meie teadmata seal külas käinud või äkitselt saabunud külm on majale liiga teinud. Tänased võimalused oma valduste jälgimiseks on kättesaadavamad kui kunagi varem ja tihtipeale ka ülimugavad ja lihtsad seadistada. Seesama valvemees, kes jälgib sinu suvilat eemaloleku ajal oskab hoida maja ka külma eest, anda märku kui tuvastab veelekke või kui nähakse suitsu. Kel huvi saab funktsionaalust kergesti tõsta sinnamaani, kus saab vajadusel lülitada sisse ka tulesid ja helisüsteeme, et imiteerida peremehe kodusolekut.

fibaro-veesensor-1

fibaro-valgustus

fibaro-suitsuandur

fibaro-aknad

Fibaro nutikodu lahendused Photopointis »

(2420)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga