'; DJI Osmo Action 5 Pro on tõeline profitasemel seikluskaamera

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

DJI Osmo Action 5 Pro on tõeline profitasemel seikluskaamera

DJI on viimastel aastatel tootnud imehäid seikluskaameraid, mis on vaieldavalt isegi GoPro omadest paremad, kuigi GoPro kaameraid on peetud üldjuhul selle segmendi kunniks.

See aasta jätkab DJI samas vaimus ning Photopointi on müügile jõudnud uhiuus Osmo Action 5 Pro, mis täiustab juba niigi head neljanda generatsiooni Osmo Action seeriat ning teeb sellest tõenäoliselt parima seikluskaamera, mida praeguse seisuga osta saad.

DJI Osmo Action 5 Pro

DJI Osmo Action 5 Pro — seikluseks valmis.

Uue generatsiooni DJI Osmo Action seikluskaameral on uus 1/1,3-tolline CMOS sensor, mille puhul lubab DJI lausa 13,5 stoppi dünaamilist ulatust. Uue sensori tõttu on võimalik pildistada ka 40-megapiksliseid fotosid.

“High Dynamic Range” ehk HDR on saadaval absoluutselt igale videoresolutsioonile ning kaadrisagedusele, kuid 4K/60p ja sellest allapoole on võimalik aktiveerida ka “High-Dynamic Low-Light Imaging” režiim, et tulla paremini toime hämaramates valgustingimustes.

DJI Osmo Action 5 Pro suudab salvestada üli-aegluubis videoid kuni 1080p 240 kaadrit/sek, kuid tänu uutele tehnoloogilistele edasiminekutele on võimalik antud režiimiga salvestatud videoid järeltöötluses genereerida ka kuni 960 kaadrit/sek.

Sarnselt viimasele kahele põlvkonnale, siis ka Osmo Action 5 Pro kasutab kahte ekraani, et Sul oleks kaadrit võimalik sättida ükskõik kumbapidi Sa seda parasjagu kasutad. Kaamera ees on nüüd OLED-puutetundlik ekraan, mis on pisut suurem ja eredam kui eelmisel generatsioonil.

Kaamera taga olev põhiekraan on nüüd samuti suurem, et hõivata suurem osa kaamerakerest ning pakub nüüd kuni 1000-nitist maksimaalset eredustaset.

Nii eesmine kui ka tagumine ekraan suudavad kuvada 10-bit D-Log M värviprofiili ka nn. taastatud värvidega, et saaksid paremini aimu, milline lõplik kaader peale selle color grade’mist välja hakkab nägema.

DJI Osmo Action 5 Pro

Kõige märkimisväärsem uuendus Osmo Action 5 Pro seikluskaamera juures on ilmselt selle akukestvus, mis on DJI sõnul nüüd kuni lausa 4 tundi ehk 240 minutit. See on tervelt 80 minutit pikem kui eelmisel generatsioonil, mis suutis salvestada kuni 160 minutit.

Tasuks ka mainida, et antud aku on jätkuvalt suuteline tööd tegema ka ekstreemsematel temperatuuridel ning DJI lubab sellele -20° kuni 45° C töötemperatuuri.

DJI Osmo Action 5 Pro

Lisaks on DJI Osmo Action 5 Pro nüüd veekindel kuni 20 meetri sügavuseni ilma ühegi lisakorpuseta, kuid kui soovid sukelduda veelgi sügavamale, siis koos korpusega on kaamera veekindel kuni 60 meetri sügavuseni.

Sukeldumisest rääkides, siis selle seikluskaamera sisse on nüüd peidetud ka rõhusensorid, et tuvastada kui sügaval Su kaamera on antud hetkel. Seda informatsiooni on võimalik ka otse salvestuse peal kuvada, et anda vaatjatele rohkem konteksti.

Muuhulgas on nüüd uuel DJI seikluskaameral 47 GB sisemälu juhul, kui mälukaart ununeb koju või on jäädvustamise ajal täis saanud.

DJI Osmo Action 5 Pro on saadaval kahes komplektis, millest 379€ maksev standard-komplekt sisaldab vaid hädavajalikke aksessuaare, kuid kõigest 100€ rohkem makstes ootab Sind komplektis muuhulgas 2 lisaakut (komplektis kokku 3), laadimisdokk ning pikendatav selfie stick.

DJI Osmo Action 5 Pro

Kui soovid jäädvustada oma seiklusi tõelise profitasemel kvaliteediga, siis DJI Osmo Action 5 Pro on juba praegu Sinu jaoks saadaval nii Photopointi veebikaubamajas kui ka esinduskauplustes (hetkel piiratud kogustes).

 

Telli DJI Osmo Action 5 Pro — loomulikult Photopointist »

 


Kahtlemata on kvaliteetse seikluskaamera soetamine arvestatav investeering ning seetõttu pakume nii eraisikutele kui ettevõtte nimel ostmiseks mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi — nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Photopoint on DJI toodete ametlik ja pikajaline partner Eestis.

(49)

Artiklis kirjeldatud tooted:
DJI Osmo Action 5 Pro Standard Combo
  • Vastupidav kahe OLED-ekraaniga DJI seikluskaamera
  • 4K 120 kaadrit/s & FullHD 240 kaadrit/s videosalvestus
  • 40-megapikslised fotod, timelapse, aegluup & otseülekanne
  • RockSteady 3.0 videostabilisatsioon & 360° HorizonSteady
  • Veekindel kuni 20 m, rõhumõõtur & 47 GB sisemälu
379€
DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo
  • Vastupidav kahe OLED-ekraaniga DJI seikluskaamera
  • 4K 120 kaadrit/s & FullHD 240 kaadrit/s videosalvestus
  • 40-megapikslised fotod, timelapse, aegluup & otseülekanne
  • RockSteady 3.0 videostabilisatsioon & 360° HorizonSteady
  • Veekindel kuni 20 m, rõhumõõtur & 47 GB sisemälu
479€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"The Xiaomi Smart Air Purifier 4 looks like a fantastic ..."

simeci6990, Xiaomi Smart Air Purifier 4 õhupuhasti abil naudid värsket toaõhku

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD