Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canoni uus välklamp Speedlite 430EX II

Lisaks uuele digipeeglile tõi Canon täna avalikkuse ette ka uue Speedlite 430EX II välklambi. See uus mudel pakub muuhulgas 20% lühemaid laadimisaegu, vaikset laadimist ning uut kiirlukustussüsteemi.

Välklambi juhtarv on 43 (meetrit, ISO 100, 105 mm objektiiviga). Integreeritud lainurkhajuti võimaldab valgustada kuni 14 mm fookuskaugusega objektiivi vaatevälja. Speedlite 430EX järeltulija suudab välgukondensaatorit laadida kiirelt ja vaikselt ning pakub täielikku kontrolli menüüsüsteemi kaudu. 430EX II sobib universaalseks välklambiks nii amatöörile kui ka professionaalile.

Laadimiseks kuluv aeg on vähenenud umbes 20% ning laadimine toimub vaikselt. Uue disainiga metallist kinnitusjalg ning kontaktid tagavad stabiilse infovahetuse kaamerakere ja välklambi vahel. Mugavamaks paigaldamiseks on välgujalal uus kiirkinnitussüsteem. Manuaalrežiimis saab välguvõimsust muuta sammuga 1/3 EV astet. Ühilduvate EOS kaameratega on kõiki välklambi seadistusi võimalik kontrollida kaamera menüü abil.

Speedlite 430EX II on nii filmi- kui ka digikaamerate integreeritud välgusüsteemi põhikomponent ning ühildub täielikult viimaste EOS kaamerate E-TTL II standardiga. 430EX II saab kasutada ka orivälguna.

Väikesed erinevused välklambi toitepinges ja ereduses võivad põhjustada värvustasakaalu nihkeid sarivõtte käigus. Speedlite 430EX II edastab vastavate korrektsioonide teostamiseks kaamerale värvusinfo. Funktsiooni toimimiseks peab kaamera värvustasakaalu režiimiks olema Auto WB või Flash.

Ühilduva EOS digikaamera puhul tunneb 430EX II automaatselt ära kaamera sensori suuruse ning kasutab saadud andmeid suumreflektori korrektse asendi valikul. Speedlite 430EX II suudab sünkroniseerida nii särituse alguse kui ka lõpuga, teostada särikompensatsiooni ning võimaldab kohandada välklampi 9 eriseadistuse abil.

Loe lisaks:
www.dpreview.com.

(330)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga