Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canoni 35x suumiga PowerShot SX40 HS kompaktkaameral on parem sensor paremate piltide jaoks

Canoni täna esitletav PowerShot SX40 HS peaks meeltmööda olema fotohuvilistele, kellele meeldib kaugeid asju lähedale suumida. SX40 HS on eelmisel aastal esitletud 35x suumiga SX30 IS 436.15€ järeltulija. Suumi oli sel vanemal mudelil juba niigi küll – selle venitamise asemel lisas Canon SX40 kaamerale parema sensori. 14 MP CCD asemel on masina sees nüüd HS-tehnoloogiaga paremaid pilte lubav 12 CMOS sensor. Kõlab hästi. Kadreerimisel aitab 2.7” diagonaaliga, kuid kahjuks üpris madala lahutusvõimega (230 000 pikslit) LCD-ekraan. Sellele sekundeerib 2 MP elektrooniline pildiotsija. Kaameral on manuaalrežiim, 1920 x 1080, 24 fps filmirežiim, välguking ja uus, Canoni sõnul senisest 6x kiirem DIGIC 5 pildiprotsessor. Tootefotod ja ametlik pressiteade:

Canon PowerShot SX40 HS pressiteade

Pressiteade
15. september 2011

35x suumi ja täiustatud hämaras pildistamise funktsiooniga uus Canon PowerShot SX40 HS

Canon teatas täna oma uusima võimsa suumiga kompaktkaamera turule toomisest. 35x suumiga lainurkobjektiivi, täieliku käsitsijuhtimise ja Full HD video tegemise võimalusega PowerShot SX40 HS sobib ideaalselt fotograafidele, kes vajavad peegelkaamerale omast paindlikkust ja kontrolli ning kompaktsesse korpusse peidetud suurt fookuskaugust.

Erakordset pildikvaliteeti pakkuv PowerShot SX40 HS on üks esimesi PowerShoti mudeleid, mis on varustatud Canoni uue DIGIC 5 pildiprotsessoriga, mis võimendab HS-süsteemi tööd ning laiendab pildistamisvõimalusi, toetades ka Full HD (1080p) videote tegemist.

Võimas ja suurepärase suumiga

PowerShot SX40 HS on mitmekülgne kaamera, mis pildistab nii lähedal- kui kaugelasuvaid objekte äärmise täpsusega. Selle taga on üks võimsamaid saadaolevaid suume, mille loomisel on kasutatud sama tehnoloogiat, mida Canoni professionaalsete objektiivide puhul.  Ultrasonic ja Voice Coil Motors funktsioonidega mitmekülgne 35x suum töötab kiiresti ja vaikselt, ulatudes 24 mm lainurgalt maksimaalse 840 mm telefotoni.

4,5-astmelist optilist pildistabilisaatorit on täiendatud uue intelligentse pildistabilisaatoritehnoloogiaga, mis tuvastab stseeni ja kasutab seitsme võimaliku režiimi seast automaatselt sobivaimat.

Tõstab pildikvaliteedi lati kõrgeks

PowerShot SX40 HS on uusim HS-süsteemi kasutav mudel, milles on ühendatud suure tundlikkuse ja taustavalgustusega 12,1-megapiksline CMOS-sensor ja Canoni uue põlvkonna pildiprotsessor DIGIC 5, mis vähendab kõigil ISO tasemetel pildimüra kuni 75%. Uus Multi-area White Balance valge tasakaalu funktsioon annab aga piltidele loomulikuma ilme, tuvastades kahe valgusallikaga stseenid ning korrigeerides vastavas piirkonnas valge tasakaalu.

Kiire ja lihtne

Uus DIGIC 5 protsessor viib 12,1-megapikslise CMOS-sensori pildistamiskiiruse uuele tasemele. Kiireid tegevusi jäädvustavad fotograafid saavad valida täisresolutsiooniga piltide tegemise kiirusega 2,4 kaadrit sekundis kuni kaardi täitumiseni, või Burst HQ sarivõtterežiimi, mis teeb järjest kuni kaheksa täisresolutsiooniga kaadrit kiirusega 10,3 kaadrit sekundis.

Lisaks lubab kaamera Super Slow Motion Movie režiim salvestada VGA resolutsiooniga video kiirusega 120 kaadrit sekundis (või QVGA kvaliteediga 240 kaadrit sekundis) ning taasesitab selle reaalse kiirusega võrreldes aeglasemalt. Tänu Handheld Night Scene funktsioonile on ilma statiivita pimedas pildistamine nüüd aga veel lihtsam, sest üks hea valgustuse ja minimaalse hägususega pilt pannakse kokku mitmest kiiresti tehtud sarivõttest.

Samuti saab PowerShot SX40 HS kaameraga salvestada stereoheli ja täis-HD (1080p) kvaliteediga koduvideoid kiirusega 24 kaadrit sekundis. Tänu suurele USM-i ja VCM-iga telefoto-objektiivile suumib ja teravustab PowerShot SX40 HS kiiresti ja vaikselt, võimaldades kasutajal filmimise ajal ära kasutada kogu fookuskauguse.

Käsijuhtimine

Vilunud kasutajatele pakub PowerShot SX40 HS täieliku käsijuhtimisega kaasnevat paindlikkust. Samas teevad ekraanil kuvatavad vihjed ja nõuanded ka algajatele kaamera sätted selgeks. Lisaks on fotograafi käsutuses ka nutikas automaatfunktsioon, mis valib 32 eri stseeni hulgast sobivaima ja reguleerib vastavalt sellele kaamera sätteid.

PowerShot SX40 HS – põhiomadused:

  • 35x suumi ja USM-iga lainurkobjektiiv
  • Intelligentne (4,5-astmeline) pildistabilisaator
  • DIGIC 5-ga HS-süsteem (12,1 MP)
  • Full HD, HDMI
  • 6,8 cm (2,7″) muudetava nurgaga LCD, EVF
  • Smart Auto, Multi-area WB
  • Burst HQ sarivõtterežiim
  • Manuaalsed režiimid
  • Suumi kadreerimise abimees
  • Lisatarvikute valik

Canon PowerShot SX40 HS tootefotod

(506)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon Powershot SX30 IS 14,1 megapiksliga CCD, 35× optiline USM suum (35 mm ekvivalendina 24-840 mm), optiline pildistabilisaator, 2,7" pööratav LCD, HD video, manuaalrežiimid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga