Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon G3 X: kompaktkaamera suure sensori ning peegelkaamera kasutajaliidesega

1

Canon avalikustas oma kauaoodatud tippklassi kompaktkaamera G3 X. Canon on ning tolmu- ja pritsmekindlasse kesta pannud väga kvaliteetse sisu eesotsas 1-tollise 20.2 megapikslise CMOS sensoriga. Suur sensor koos DIGIC 6 pildiprotsessoriga lubab tundlikkust seada ISO 125 – 12800 ja saab suurepäraselt hakkama ka kehvemates valgusoludes.

Objektiiv on 25x suumiga (ekvivalent 24 – 600mm) f/2.8 – 5.6, mis on suurepärane variant reisile minnes. Lisaks on loomulikult olemas ka Canoni Intelligent Image Stabilization (IS) stabilisaatorisüsteem. Kaameral on 31 autofookuspunkti, mis on paigutatud hõredamalt, et fokusseerimine toimuks kiiremalt. Sarivõte suudab teha 5,9 kaadrit sekundis ning Canon lubab, et kaadrite arv sarivõttel pole piiratud ja puhvriviivitust ei ole.

PowerShot G3 X on seni füüsiliselt kõige tugevam G-seeria kompaktkaamera Canonil. Kere on tugevdatud ning tihendatud, et vältida tolmu ja vee sattumist seadmesse. Lisaks on nuppude asetamisel ning menüü ülesehitamisel võetud eeskuju EOS peegelkaameratelt, best online casino mugavamaks ja intuitiivsemaks kasutamiseks. Kasulikud uued nupud on näiteks AE (särilukustuse nupp), võimalus lülitada autofookus välja otse kere pealt ning saab ka sarivõtet sisse lülitada.

3

Videot suudab G3 X filmida FullHD reolutsiooniga 24, 30 ja 60 kaadrit sekundis. Sisse on ehitatud mikrofonisisend, kõrvaklapisisend ning ise saab muuta nii säritust kui ka helitugevust. HDMI väljundi kaudu saab salvestada otse välisele mälukandjale.

Ühendustest on olemas WiFi ja NFC, millega saab laadida pilte ja videos üles kas läbi rakenduse otse Facebooki, Twitterisse ja YouTube-i või jagada nutiseadmete vahel.

Kuigi G3 X sees on võimas riistvara ning kaamera on kahtlemata võimekas, oodati sellelt palju rohkemat. Seadmega ei tulnud piisavalt uuendusi, 4K võimekust pole, vaid 5,9 kaadrit sekundis sarivõte ning elektroonilise pildiotsija puudumine (saab küll juurde osta) on paljudele pettumus ning selge on see, et vähemalt kompakt- ning hübriidkaamerate võidujooksus on Canon selgelt Sonyst maha jäänud.

Canon PowerShot G3 X tuleb turule 2015. aasta juulis.

Allikas: Canoni pressiteade

Tootefotod:

2 4 5

(1131)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga