'; BumpTop annab arvuti töölauale tavalise töölaua funktsioonid ja välimuse - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

BumpTop annab arvuti töölauale tavalise töölaua funktsioonid ja välimuse

Postitas: Lauri

Sellest on nüüd juba pea kolm aastat tagasi, kui YouTube`is tõusis hitiks video, mis näitas uut ja huvitavat arvuti töölaua kasutajaliidest BumpTop. Nüüd on see täiesti valmis ning tasuta allalaetav.

BumpTop on üks äge mänguasi. See võimaldab töölaual olevaid faile ja kaustasid siia-sinna loopida ja need põrkavad üksteise vastu nagu asjad päris elus põrkaksid.

Ikoone saab ekraanil suuremaks ja väiksemaks muuta. Neile on antud füüsilised parameetrid nagu suurus ja kaal.  Nii liiguvad suuremad ikoonid väiksemate vastu põrkudes vähem.

BumpTop ei ole aga ainult mänguasjaks loodud. Selle tegelik eesmärk on siiski töölaual olevate failide senisest paindlikum haldamine.

Faile ja kaustasid saab üksteise peale virnadesse asetada, neid saab seal virnades sorteerida nii tüübi, suuruse kui ka tähestiku järgi, üksteise peal olevaid objekte saab mitmel erineval viisil sorteerida jne.

Faile ja kaustasid saab kleepida seinte peale, olemas on Facebook`i ja Twitteri ikoonid. Kui viimaste peale fotosid lohistada, laetakse need automaatselt vastavale kontole. Erinevaid funktsioone ja failide sorteerimisvõimalusi on selles programmis päris ohtralt.

Kiiremaks ja tõhusamaks see programmijupp arvutiga töötamist arvatavasti ei muuda. Minu ekraanil valitseb üpris suur segadus (vähemasti võõra silma jaoks). Mõned sekundid BumpTop`i muutsid selle aga täielikuks kaoseks.

Mis sest, et tõhusamaks ei muuda. Kõik ei peagi alati tõhus olema. Huvitav ja lõbus on see programm ikkagi ja mõnesse vähem kasutatavasse arvutisse elutoas võib see isegi väga hästi sobida. Tähele tuleb panna ka seda, et BumpTop`i on märksa mugavam kasutada puutetundliku ekraaniga või graafikalauaga.

Kui asjade hunnikusse tõstmisest kõrini saab, saab vajutada klahvikombinatsiooni Alt+F4, mis kuvab taas ekraanile standardse töölaua nii nagu see enne BumpTop`i oli. Kui programmist saab täiega kõrini saab selle lihtsalt kõvakettalt maha installeerida.

Aga kui see väga meeldima hakkab, siis saab soetada PRO versiooni, mis kasvatab erinevaid ikoone nende kasutustiheduse alusel ja lisab mitmeid teisi kasulikke funktsioone.

BumpTop´i saab kasutada nii Windows XP, Vista, kui ka Windows 7 (32 ja 64 bit ) operatsioonisüsteemidega arvutites. Programmi saab alla laadida siit.

Andke kommentaarides teada, kuidas oli.

Siis ühel hetkel valitses mu töölaual selline kaos, et pidasin paremaks nad kõik ühte hunnikusse kärutada. (Ongi arvuti töölaua välimus sarnane tavalise töölaua omaga)

(135)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga