Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Asus Eee Pad Slider ja Eee Pad Transformer hägustavad piire tahvelarvuti ja netbooki vahel

Juba nädalaid on tehnikahuvilistele kõneainet pakkumas Asuse CES elektroonikamessi ajaks hõlma all hoitud tahvelarvutid. CES alguseni on vaid loetud tunnid ning Asuse tahvelarvutid said valla päästetud eilsel pressikonverentsil. Kokku on neid neli – kolm Android OS-iga ja üks lausa Windows 7 endaga.

Android operatsioonisüsteemiga tahvelarvutid on nii riist- kui ka tarkvara poolest iseäranis huvitavad masinad. Need saavad endale Androidi veel arendusjärgus oleva 3.0 Honeycomb versiooni (Google ei ole seda ametlikult kinnitanud, kuid Asus viitab oma pressiteadetes faktile, et Honeycomb versiooninumbriks on 3.0).

Eee Pad Slider on 10.0“ ekraaniga tahvel, mille alt saab välja libistada kena väljanägemisega QWERTY klahvistiku. Justnagu nutitelefonidel. Eee Pad Transformer on rohkem tahvelarvuti sarnane. Selle 10“ ekraan on tahvlina kasutatav – kui aga peaks tekkima tuju tõsisemat tööd teha, saab selle külge kinnitada klahvistiku. Siis näeb see jällegi välja nagu päris netbook. Kolmas seade – Eee Pad MeMO on oma 7.1“ ekraaniga klassikalise tahvelarvuti sarnane – klahvistikku sellel kusagilt välja ei karga ning kinnituskonstruktsioone ka ei ole.

ASUS Eee Pad Slider

Eee Pad Slider tehnilised andmed (nii palju, kui neid praeguseks teada on), on muljetavaldavad. Juba mainitud 10,1“ ekraan on IPS-tüüpi – see tähendab täpsemaid värve ning väiksemaid vaatenurki kui standardsel TFT ekraanil. Tahvli protsessoriks on aga kahetuumaline NVIDIA Tegra 2 ning graafika eest hoolitseb Nvidia GeForce kiip. Tahvli ees on 1.2 MP ja taga 5 MP kaamera.

ASUS Eee Pad Transformer

Eee Pad transformer protsessoriks on samuti Nvidia Tegra 2, kaameradki on sarnaste näitajaga nagu Slider`il. Tahvel ise on aga õhem ning kergem. Trumbiks on siinjuures muidugi soovi korral juurde ostetav klahvistikudokk, mis lisaks oma stiilsele väljanägemisele endas ka veel lisavooluallikat peidab – pressiteates mainib Asus nimelt, et dokki kasutades pikeneb aku(de) eluiga 16 tunnini.

ASUS Eee Pad MeMO

Eee Pad MeMO on samuti varustatud Android 3.0 OS`iga. Sellel on 7“ IPS ekraan. Kui tavaliselt on ainult vajutustundlike ekraanidega kaasas puutepliiatsid, siis MeMO puudutustundliku (capacitive) ekraaniga on puutepliiats ka kaasa pandud. Protsessoriks on Qualcomm Snapdragon – ilmselt seesama 1GHz QSD8250, mis ka Dell Streak 2.34€ ja HTC Desire 334.48€ sees. MeMO mängib Asuse sõnul probleemideta ka 1080p HD videot – selle tõestuseks olevat tal ka Micro HDMI port.

Asuse ametlik pressiteade

(338)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Bromportrait 80 BP 13x18cm normal silk Mustvalge fotopaber Bromportrait 80 BP 13x18cm embossed double-weight normal silk 25 lehte.
HTC Desire valge See on supertelefon, mida sa oled oodanud
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga