Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Asus Transformer Pad tahvelarvuti

Pole kahtlustki, et Asuse “Transformer Prime” on kõige ilusam Android tahvelarvuti üldse. Meie seas on aga ka inimesi, kelle jaoks seadme kena välimus ei ole nii oluline kui hind ja funktsionaalsus. Sellise kahtlase elemendi jaoks valmistas firma uue tahvelarvuti nimega Asus Transformer Pad 456.48€ (TF300T). Täna jõudis see kõikidesse Photopointi poodidesse ning ka siia – Photopointi ajaveebi salajastesse maa-alustesse laboratooriumitesse. Vaatame allpool lähemalt mille poolest see seade senisest Transformer Prime`ist erineb ning millega konkurente lööb: 

Transformer Pad on ligikaudu 100€ võrra soodsam versioon senisest Transformer Prime tahvelarvutist. Olulisim erinevus soodsama ja kallima mudeli vahel on korpus. Tehnilised andmed koos protsessori ja ekraaniga on jäänud praktiliselt samaks.

Karp ning selles olevad lisatarvikud on standardsed. Kaasa on pandud ka puhastuslapp, mis tahvelarvuti juures kindlasti marjaks ära kulub. Ka Transformer Pad arvutile saab külge kinnitada klaviatuuridokki. Nimelt sobib sellele sama dokk, mis Transformer Prime`ile. Dokki karbis kaasas ei ole.

Karbis on: Asus Transformer Pad tahvelarvuti, kaabel ühendamiseks arvuti või laadimisadapteriga, kasutusjuhendite pakike ning puhastuslapp.

Esiküljelt on Transformer Pad äravahetamiseni sarnane Transformer Prime`iga. Ei ole siin laiust ega kõrgust juurde tulnud ning ka ekraani suurus on täpselt sama 10.1″.

Olulisem erinevus saab nähtavaks, kui esile keerata tahvli alumine külg. See on valget värvi ning alumiiniumi asemel plastikust.

Ka paksust on tahvlil võrreldes Prime`iga märgatavalt juurde tulnud. Kuigi paksuks tahvelarvutiks ei saa Pad`i nimetada. Lihtsalt Prime on imeõhuke. 8.3 mm vs 9,9 mm. Tahvelarvuti all on Asuse port USB-kaabli ning doki ühendamiseks. Kahel pool keskmist ühenduspesa on lihtsalt õnarused, mis hoiavad dokki kindlalt oma kohal.

Vasakult poolt saab reguleerida helitugevust. Siia saab ka sisestada HDMI kaabli ning micro SD mälukaardi.

Üleval vasakul on vaid nupp sisse-välja lülitamiseks ja ooterežiimi jaoks.

Paremal on 3.5 mm kõrvaklappide väljund.

Esimest korda kätte võttes meenutas see tahvelarvuti oma kaarja ääre ja plastikust tagaosaga Samsungi Galaxy Tab 10.1 tahvelarvutit.

Ka kaamera osas ei ole soodsa hinna nimel mööndusi tehtud. Alles on jäänud seesama 8 MP sensor. LED-välku siin taga küll ei ole kuid see-eest on objektiivi maksimaalne ava senisest pisut avaram: 2.2 vs senise 2.4 vastu. Sellelt pildilt on ka hästi näha tahvelarvuti tagaosa pinda kattev reljeefne muster.

Üks kõlaririba taga vasakul.

Kumerate äärte tõttu jääb 3.5 mm pistik vaat et poolenisti välja. Mitte et sellest midagi halba sünniks. Lihtsalt huvitav.

Nupul on LED indikaator ka peal.

Võrreldes Transformer Prime`iga on see tahvel siin küll koledam, kuid ausalt öeldes on seda parem käes hoida. Seda tänu tagakülje reljeefsele mustrile ja pisut paksemale olemusele.

Vasakul Asus Transformer Pad 456.48€, paremal Asus Transformer Prime 608.98€.

Pildilt see nii hästi välja ei paistagi, kuid 1,6 mm paksusevahe on palja käe ja silmaga päris tuntav.

Asus Transformer Pad on parima hinna ka kvaliteedi suhtega tippklassi Android tahvelarvuti. See sobib sulle, kui sa tahad viimase peal tehniliste andmete ja hea ekraaniga tahvelarvutit pisut soodsama hinnaga ning oled soodsa hinna nimel nõus ohverdama õhukese alumiiniumkorpuse tavalisema ja veidi paksema plastikkesta vastu. Nende jaoks, kes soovivad tõelist tippklassi tahvlit, teeb Asus kuuldavasti juba uut seadet, millel on lisaks õhukesele alumiiniumkorpusele veel ka 1920×1280 pikslit mahutav kõrge lahutusvõimega ekraan ja õige soolane hinnalipik.

(893)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Asus Transformer Pad TF300T 32GB, valge Android operatsioonisüsteemiga stiilne tahvelarvuti
Asus Transformer Pad TF300T 16GB, sinine Uusima Android operatsioonisüsteemiga stiilne tahvelarvuti
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga