Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

6 põhjust, miks Sa peaksid endale hankima uue Pentax Optio W60

Photopointi poodidesse on jõudnud Pentaxi uus veekindel kompaktkaamera Optio W60.
38.92€

W60 on veekindel

Mis juhtub tavalise kaameraga, kui see juhtub Eesti meteoroloogiliselt ja sotsiaalselt vesisel jaanipäeval ununema näiteks kuhugi õue? Tõenäoliselt saab see rikutud kas taevast alla sadava vihma või mõne vägijoogisõbra väriseva käe läbi.

W60-ga võite aga šokeerida oma sõpru, visates selle rahumeeli ükskõik millisesse vett täis anumasse – see töötab ikka edasi. Aparaat võib vedeleda nelja meetri sügavusel vees kuni kaks tundi ja sellega ei juhtu mitte kui midagi.

W60 on Tolmu- ja liivakindel

Suvel võib rannas lastest fotosessioone klõbistades nii mõndagi juhtuda. Üks hullematest näiteks see, kui fotografeeritavatest saavad mingil hetkel teie teadmata fotograafid. Tõenäoliselt lõpeb fotoaparaadi teekond pärast triviaalsemaid vintsutusi kuskil päevitusteki all – aparaat liiva sees ja liiv aparaadi sees. Ning pildid on selleks puhkuseks tehtud.

W60-ga võite aga lõbustada oma lapsi, peita selle liiva sisse ning mängida külma – kuuma. Ükski liiva-ega tolmutera ei pääse aparaadi sisse elutähtsaid komponente rikkuma ning te võite sama aparaadiga lapsi lõbustada ja pildistada veel kaua.

W60 on külmakindel

Külma ja kuuma võite oma uue W60 fotomasinaga mängida ka teistmoodi. Miks mitte pista see mõneks ajaks sügavkülmikusse? Mis see head teeb? – küsite.  Ega ei teegi.  Aga halba ka mitte.

Sest W60-ga saate pilti teha isegi siis, kui teiste elektroonikaseadmete LCD-ekraanimolekulid jäätuvad. Aparaadi töötemperatuuriks on +40 kuni -10 °c. Nii saab selle rahulikult kaasa võtta näiteks talvistele suusaretkedele kartmata, et patareist vool kaob, LCD tõrkuma hakkab või suum kinni jäätub.

W60 teeb selgemaid pilte

Kõigil meil on elus olnud hetki, kui käed värisevad ja liiguvad kontrollimatult. Fotografeerides ei pruugi käed sugugi kontrollimatult liikuda selleks, et tehtav pilt muutuks uduseks – piisab väiksest võbinast ja fotografeeritava kohta võib küsida, et kas ta on tont või inimene.

Sellised väiksed fotoaparaadi liikumised pildistamisel ei ole w60-ga probleem. Tema digitaalne pildistabilisaator kompenseerib kaamera võbinad ning lõpptulemusena valmival fotol on inimene selgelt äratuntav.

W60-ga saab pilte teha ka kitsas ruumis

Hiljuti toimus minu 79-aastasel vanaisal turnimisklubi kokkutulek. Vanamehi oli palju ja ruum oli väike. Selleks, et kõik nad ühele pildile saada, tuleks tavalise kompaktkaameraga minna õige kaugele aknast välja, muidu jääks ikka viis äärepoolset taati kaadrist välja. Ja kuna nad enam väga seda turnimist ei harrasta, siis ei hakanud ma neil paluma üksteise kukile hüpata.

W60-l aga on objektiiv, millel on muljetavaldav fookuskauguste vahemik: 28-140 mm. See tähendab, et kui ma suumin objektiivi 28 mm peale, mahuvad mulle kaadrisse kõik turnimisklubi vanamehed. Aga kui ma suumin 140 mm peale, siis jääb mul kaadrisse ainult Kalju nina. Võimas!

W60-ga saab teha sarivõtet

Loomulikult oled Sa näinud neid moe-reality-saateid ja tahtnud oma fotoaparaadiga samamoodi kaadreid klõbistada, nagu seal tehakse. Sinu aparaat annab aga otsad ja mida rohkem ja kiiremini sa tema päästikule vajutad, seda kõvemini ta undama hakkab.

Pentax W60-ga saad aga mängida tõelist proffi fotografeerimas maailma ilusaimaid ja paljamaid modelle. Aparaat teeb sarivõtet kuni üks  kaader sekundis. Seda funktsiooni on mugav kasutada, kui pildistatav on liikumises. Siis saab kiiresti salvestada palju erinevaid pilte ning hiljem nende seast need õiged välja valida.

Muidugi mõista ei ole ülalolev list ammendav, loetlemaks uue Pentax W60 häid omadusi.

Kaamera täpsemate tehniliste andmetega saad tutvuda ja seda endale osta Photopointi kodulehel 38.92€.

(185)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"The Xiaomi Smart Air Purifier 4 looks like a fantastic ..."

simeci6990, Xiaomi Smart Air Purifier 4 õhupuhasti abil naudid värsket toaõhku

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD