Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sonim XP3 mobiiltelefon – loobi ja immuta

Ma tean ühte ehitajat, kes iga kord objektile minnes pidi seal esimese asjana leidma tüki penoplasti, kuhu peale panna oma Motorola RAZR seeria mobiiltelefon. Et kusagil jumala pärast ära ei kribiks. Sõber oli selle talle kaugelt Ameerikamaalt kingituseks ostnud.

Sõber oleks pidanud talle parem Sonimi ostma. Mitte et see oleks kingisaajat teistmoodi käituma pannud. Lihtsalt, vaatamata suurele penoplastitamisele andis RAZR sellegipoolest lõpuks otsad. Ei tea kas see oli siis tolm või loomuliku eluea lõpp.

Sonim valmistab telefone inimestele, kes ei vaja mobiili selleks et oma uusima ja vingeima aksessuaariga sõprade ees eputada. No on selliseid imelikke, kes ei vaja.

Sonimi telefonid on ühed tugevaimad maailmas. Sonim XP1 111.82€ näiteks võite pillata 1,6 meetri kõrguselt betoonile – sellega ei juhtu mitte midagi halba. Head juhtub küll. Hea ongi see, et midagi halba ei juhtu.

Nüüd kuulutab Sonim, et on valmis teinud uue XP seeria telefoni – XP3. See uus on senisest veelgi vastupidavam, veidi kenama välimusega ning uute funktsioonidega. See peaks olema must-have mobiiltelefon kõigile aktiivse eluviisi harrastajaile.

XP3 on Sonimi sõnul maailma ainus vee all töötav mobiiltelefon. See on veekindel kuni 1 m, talub kukkumist kuni kahe meetri kõrguselt kõvale (nt asfalt) pinnale ning töötab tõrgeteta temperatuurivahemikus -20 – +60 °C. Sonim XP1 vastavateks näitajateks on pritsmekindlus ja kukkumine kuni 1,6 m kõrguselt.

XP3 on immuunne vibratsioonile 5 Hz kuni 500 Hz, tema ekraan on töödeldud kriimustuskindlaks ning ei peegelda valgust. Telefoni taga on 30 mm kõlar mis võimaldab kuulda telefonis räägitavat ka valju müra sees olles. Uuel mudelil on sisseehitatud, pisike taskulamp. Selle nuppude eluiga on testitult 500 000 vajutust ning need on on suuremad kui XP1 mudelil.

Telefonil on veel WAP-tugi, Bluetooth, polüfoonilised helinad, ja tarkvara, mis võimaldab näiteks sünkroniseerida Outlook`i aadressiraamatu telefonis olevaga. XP3 aku peab kõneldes vastu 5,5 tundi ning ooterežiimil 220 tundi.

Pärast seda, kui mu põlvepikkune põngerjas Nokia maitse suhu sai, on see üks tema lemmikroogadest. Just helendav Nokia. Viimasel ajal see  aga enam ei helenda – olevat niiskusekahjustuse süü ja see garantii alla ei käivat. Ilmselt tuleb menüüsse võtta Sonim XP3.

Uut telefoni on müügile oodata juba detsembrikuus.

(836)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga