Kuidas pildistada nii maitsvaid fotosid, et need keele alla viiksid? Fotograaf Marju Randmer-Nellis teab seda ja näitab nüüd ka sinule. Oma uhiuues fotokoolituses “Toidufotograafia“.
Professionaalse toidufotograafina teeb Marju kaastööd paljude ajakirjade ja kokaraamatute tarbeks. Nüüd toob ta enda olulisimad teadmised ja oskused veebipõhise fotokursuse abil kõikide huvilisteni. See toidufoto koolitus koosneb 14 peatükist ja enam kui 100 näidisfotost. Ainuüksi tekstimahtu on siin 66 standardse A4 lehekülje jagu – nõnda on see tõenäoliselt kaasaja põhjalikeim eestikeelne toidufotograafia käsitlus.
Lisaks esmastele teadmistele nagu kaamera seaded, tehnika ja valgustamine, käsitleb Marju ka teemasid nagu klientidega suhtlemine, töö hinnastamine ja toidufotograafina alustamine. Nii võib just see kursus anda sullegi selle pisikese tõuke, et keerata oma elus uus lehekülg ja asuda tegelema sellega, mida tõeliselt armastad.
Vaata kursuse tutvustusvideot ja sisukorda fotokursus.ee lehel
(1401)
Kommentaarid