Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Soodushinnaga Huawei Band 8 aktiivsusmonitor on fitnessi jälgimise meistriteos

Huawei Band 8

Tänapäeva terviseteadliku maailma kontekstis on tipptasemel kantava tehnoloogia kasutamine muutunud üha tähtsamaks, sest see võimaldab inimestel pöörata tähelepanu oma heaolule ja optimeerida treeninguid.

SISUKAM ÜLEVAADE: Digitest.ee: Huawei Band 8 aktiivsusmonitor – ilus ent pisiprobleemidega nutimasin su randmel ››

Paljude konkurentide seast on esile kerkinud Huawei Band 8 aktiivsusmonitor (soodushind 49,99€) kui innovatsiooni ja funktsionaalsuse meistriteos. See ühendab endas taskukohase hinna ja stiili ning täpsuse, et vastata aktiivse elustiili järgijate vajadustele.

 

Inspiratsiooni pakkuv välimus

Huawei Band 8 aktiivsusmonitori sujuvad kontuurid ja lihvitud esteetika teevad sellest suurepärase valiku erinevate riietuste jaoks.

Erksavärviline ja võluv AMOLED ekraan koos 10 000+ kohandatavate kellavaadete valikuga loob sulle lõuendi, kuhu saad süstida oma isikupära, mis tagab, et see peegeldab Sinu ainulaadset stiili.

Huawei Band 8

Ekraani puutetundlikkus loob intuitsiivse ja nauditava kasutuskogemuse, mis võimaldab sul avastada potentsiaali justkui piiranguteta. Kella vapustav AMOLED-ekraan istub hästi hingava rihma otsas ja selle kitsas raam jätab rohkem ruumi olulisele. 

Tervise ja fitnessi täpne jälgimine

Band 8 kasutab tipptasemel andureid, ületades tavapärased piirid fitnessi jälgimisel. See ei piirdu pelgalt sammude lugemisega, vaid pakub põhjalikku ülevaadet sinu üldisest heaolust.

Huawei Band 8

Hoolikalt jälgides olulisi mõõdikuid nagu südame löögisageduse varieeruvus, une mustrid ja stressitasemed, võimaldab see märkimisväärne kell sul süveneda sügavamale oma füsioloogiliste reaktsioonide mõistmisse, avades salapäraseid sisemisi seoseid.

Huawei TruSeen™ 5.0 südame löögisageduse monitori tehnoloogia abil pakub see kell sulle ülimat südame tervise analüüsi, võimaldades sul täpsustada treeningrutiinide maksimaalse efektiivsuse ja soovitud tulemuste saavutamist.

Kella tehnoloogia sisaldab uut täiustatud AI algoritmi, mis jälgib pulssi suure täpsusega ja 24 tundi ööpäevas. See hoiatab viivitamatult, kui Su pulsisagedus langeb või tõuseb alla või üle ohutu taseme.

Huawei Band 8

Nutivõru näitab intuitiivsete graafikutena Su viimase 7 päeva puhkeoleku pulsisageduse andmeid ning pakub treeningute ajal tervislikke pulsisagedusi ja ülempiiri meeldetuletusi. Krooniliselt madal vere hapnikutase võib põhjustada väsimust, mälu kehvenemist ning isegi aju- ja südamekahjustusi. Just nendel põhjustel on mõistlik kindel olla, et püsid alati ohutus vahemikus. 

Sellel Huawei aktiivsusmonitoril on sisseehitatud ka vere hapnikutaseme jälgimine. Kui tase langeb liialt madalale, hakkab treeningmonitor vibreerima, tuletades meelde, et võtaksite hingamiseks ja tasakaalu taastamiseks aega.

Ulatuslik treeningrežiimide valik ja valgustatud juhendamine

Huawei Band 8 uhkeldab mitmekülgse treeningrežiimi valikuga, mis hõlmavad laia spektrit tegevusi ja aitavad sul avastada oma füüsilise võimekuse piire.

Olgu see südant ergutav jooks või ujumise rahustav rütm – kõik režiimid pakuvad ulatuslikke andmeid ja põhjalikku analüüsi, avades sulle treeningu edusamme ja tulemusi ning võimaldades sul saada põhjalik arusaam oma võimetest.

See on nagu sinu ustav fitnessi kaaslane, mis pakub sulle reaalajas juhiseid, hindamatuid teadmisi ja konstruktiivset tagasisidet, tõstes su treeningud seninägematutele kõrgustele.

Olgu sa alles alustamas oma treeningute teekonda või oled juba kogenud sportlane, siis Huawei Band 8 seisab kindlalt sinu kõrval, suuna andes ja sind suurepärasuse poole upitamas.

Huawei Band 8

Nutikas keskus

Juhina intelligentse tehnoloogia ja fitnessi jälgimise eesliinil toimib Huawei Band 8 tõelise nutikate funktsioonide keskusena, sulandudes sujuvalt sinu igapäevaeluga.

Luues sujuva ühenduse sinu nutitelefoniga, edastab see sinna teavitused, tagades, et oled digimaailmaga ühenduses ka siis, kui keskendud spordieesmärkidele.

Olles intuitiivne kaugjuhtimispult sinu muusikale, vabastab kell sind füüsilistest piirangutest. Lisaks mängib see rolli kindla ja täpse äratuskellana, mis äratab sind uute võimaluste koidikul.

Huawei Band 8

Tänu oma vastupidavusele veekahjustuste vastu muutub see kaaslane asendamatuks kaaslaseks su veealustele seiklustele, võimaldades sul oma spordipüüdlusi ületada maismaa piire.

Vankumatu aku vastupidavus

Tõelise vastupidavuse ja kestvuse sümbolina trotsib Huawei Band 8 traditsioonilise aku kasutusea piiranguid.

Näidates hämmastavat pikaajalist kasutusaega ühe laadimisega, muutub see usaldusväärseks sümboliks, mis kohaneb su igapäevase rutiiniga ilma sagedase laadimise vaevata. Lisaks näitab Huawei võru kiire laadimisvõime tema järjepidevust, hoides sind jõuliselt varustatuna, minimeerides võimalikku seisakut ja maksimeerides su fitnessi pingutuste tõhusust.

Huawei Band 8

Huawei Band 8 laeb täisvõimsuseni vaid 45 minutiga – 30% kiiremini kui Huawei Band 7 seda suutis. Kiire viieminutilise laadimisega annab see tervelt kaks päeva kasutusaega juurde. Pärast täislaadimist saab võru kasutada kuni 14 päeva.

 

Telli Huawei Band 8 veebikaubamajast – transport koju/pakiautomaati on tasuta ››

 


Kiiresti arenevas tehnoloogia maailmas on Huawei tõusnud teerajajaks, lüües innovatsiooni piire ja määratledes uusi võimalusi. Tugeva pühendumuse ja järjekindla tehnoloogilise hiilguse poolest on Huawei saanud juhtivaks ettevõtteks telekommunikatsioonis, tarbeelektroonikas ja ettevõtluslahendustes kogu maailmas.

Uue nutikella ostmine on kahtlemata arvestatav investeering ja seetõttu pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

(356)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Huawei Band 8, emerald green
  • Suure 1,47" AMOLED ekraaniga aktiivsusmonitor
  • Aktiivsuse, une ja vere hapnikusisalduse jälgimine
  • 100+ treeningrežiimi & integreeritud pulsiandur
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Veekindel & aku kestab kuni 14 päeva
49.99€59.99€
Huawei Band 8, midnight black
  • Suure 1,47" AMOLED ekraaniga aktiivsusmonitor
  • Aktiivsuse, une ja vere hapnikusisalduse jälgimine
  • 100+ treeningrežiimi & integreeritud pulsiandur
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Veekindel & aku kestab kuni 14 päeva
49.99€59.99€
Huawei Band 8, sakura pink
  • Suure 1,47" AMOLED ekraaniga aktiivsusmonitor
  • Aktiivsuse, une ja vere hapnikusisalduse jälgimine
  • 100+ treeningrežiimi & integreeritud pulsiandur
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Veekindel & aku kestab kuni 14 päeva
49.99€59.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga