Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Allveedroon Chasing Dory kutsub veealustele avastusretkedele

CHASING DORY

Kas oled soovinud teada saada, mis peitub sinu nägemisulatusest sügavamal, siis Chasing-Innovation poolt loodud allveedrooniga Dory saad selle mugavalt järele vaadata.

Tegemist on populaarse veealuse drooni Gladius Mini uue kompaktsema edasiarendusega. Veealune Dory nime kandev droon sobib tänu vähendatud mõõtmetele ning täiustatud omadustele võrdselt hästi tööks ja vaba aja seiklusteks.

Olles varustatud full-HD (1080p) kaamera, valgusjõulise objektiivi ja LED valgustitega ning võimeline sukelduma kuni 15 meetri sügavusse, on Dory suurepärane seade neile, kellel puudub sukeldumiseks vajalik väljaõpe ning varustus ent on olemas soov jäädvustada veealust maailma.

Dory sobib samuti hästi jahtklubidele ning paadiomanikele, kes vajavad lihtsat ning soodsat seadet paatide ning sadamarajatiste seisukorra kontrollimiseks.

Juhtimine nutiseadme abil

Chasing Dory kaalub vaid 1,3 kg ning seda on väga lihtne kasutada – drooni juhitakse nutirakenduse abil, mille ekraanilt näeb Dory kaamera otsepilti. Ühendus nutiseadme ning Dory veepinnal ujuva tugijaama vahel toimub WiFi abil ning Dory´le vee alla edastatakse signaal 15 meetri pikkuse vastupidava signaalkaabli kaudu.

Kaamera jäädvustatud videofailid salvestatakse tugijaama mällu, milles on ka GPS vastuvõtja drooni asukoha jäädvustamiseks. Vaateväljast kadumisel saab tugijaam edastada leidmiseks vajalikku hädasignaali.

 

Dory liikumist vees juhitakse viie propelleriga. Kaks neist on edasi – tagasi liikumiseks ning pööreteks, ülejäänud kolme abil saab muuta sukeldumissügavust ning kallutusnurka. Propellerid paiknevad drooni keres selliselt, et seadet on võimalik lukustada +/- 45 kraadise kalde alla, mis omakorda võimaldab vaadelda veekogu põhja või laeva altpoolt – liikudes drooniga samaaegselt horisontaalselt. Dory juhtimisvalikute hulka kuulub ka sügavuse lukustamise võimalus.

Chasing Dory nutirakendus on saadaval nii iOS kui Android operatsioonisüsteemidele. Lisaks Dory juhtimisele sisaldab rakendus ka 19 pildiefekti, mida saab soovi korral lisada fotodele ning jäädvustusi saab koheselt jagada ka sotsiaalmeediasse.

Chasing Dory

Uue seadme kõige olulisemate omaduste kokkuvõte:

  • Lihtsalt käsitletav veealune droon sukeldumissügavusega kuni 15 meetrit.
  • Juhitav nutirakenduse abil.
  • Valgusjõulise f/1.6 objektiiviga Full HD (1080p) videot salvestav kaamera.
  • Kaks LED valgustit kaamera kõrval esipaneelil.
  • Ujuv tugijaam Wi-Fi ühenduse ja GPS´iga.
  • Sügavuse lukustus ning +/- 45 kraadi muudetav kallutuse lukustus.
  • Aku tööaeg on kuni üks tund ning laadimisaeg ca kaks tundi.
  • Kaal vaid 1,3 kg

Drooni komplekti kuuluvad: Chasing Dory allveedroon, WiFi tugijaam 8 GB salvestusmahuga fotode ning videofailide jaoks, 15 m signaalkaabel, laadija ja kaitsekott. Seadme transpordiks ning hoiustamiseks sobiv seljakott on saadaval lisavarustusena.

 

Telli Chasing Dory allveedroon Photopointi veebikaubamajast ››

 

Chasing-Innovation Dory

Chasing-Innovation Dory

Chasing-Innovation Dory

Chasing-Innovation Dory

Chasing Innovation on Hiina tehnoloogiaettevõte mis on spetsialiseerunud allveedroonidele ja nendega seotud lahenduste pakkumisele. Ettevõte loodi 2016. aastal Huawei, LG ja CSIC (China Shipbuilding Industry Corporation) juhtide ja arendajate poolt peakorteriga Shenzhen´is ning osakondadega Pekingis, Kunming´is ja Chengdu´s. Chasing-Innovation’i allveedroonid on lühikese ajaga saanud tunnustuse professionaalide ja tavakasutajate hulgas.

(559)

Artiklis kirjeldatud tooted:
CHASING DORY The compact and portable underwater drone Chasing Dory is designed just as much for pleasure as for work. Equipped with a camera that records video in full-HD (1080p), fast optics, built-in LED headlights and the ability to dive down to 15 meters, th
709€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga