Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Üllata sõpra fotopuslega

Päris paljudele inimestele on kingituste tegemine üks suur peavalu, mis toob kaasa rohkem muret kui rõõmu. Kõigepealt tuleb välja mõelda, mida kinkida. Seejärel tuleb valmistuda tõsiseks poeralliks ja kulutada aega ning jalavaeva, et sobiv kingitus leida. Üks trikk on muidugi veel vaja sooritada – leida sobilik kingitus rahakotisõbraliku hinnaga. Tihtipeale jäetakse kingituste ostmine aga viimasele hetkele ja nii pole kinkimisest ka suurt rõõmu.

Peagi saabuvaks sõbrapäevaks pole vara valmistuma hakata, sest Photopoint pakub just praegu Cherry.ee kaudu südamekujulist A4 fotopuslet -40% odavamalt. Cherry vautšeriga on 70-tükilise pusle hind 9,99€ asemel 5,99€. Pusle saad väga mugavalt ja lihtsalt tellida kodust lahkumata, tellimine käib  www.fotomeened.ee keskkonna kaudu. Vali pusle peale naljakas, ilus või paljutähenduslik pilt, kus peal sina ise, kingisaaja või te mõlemad koos ja pusle uue omaniku rõõm on garanteeritud. Pusle kokkupanemine on tore ühine ajaviide ning kui kõik tükid paika saavad, üllatub sõber kindlasti. Vaata sooduspakkumist lähemalt.

Lisaks puslele on Photopointil pakkuda ka palju muid fotomeeneid, mis sobivad erinevate tähtpäevade puhul kingituseks nii suurtele kui väikestele. Sõbrapäeval saad tekitada elevust ja kinkida oma pildiga temaatilise fotokella, südamekujulise sangaga fotokruusi või  südamega termokruusi, hiiremati, külmkapimagneti või südametega fotokuuli. Lisaks saad sõpra meeles pidada kaardiga või kinkida kallimale kaisulooma, kes kannab sinu pildiga särki. Avasta fotomeenete põnev ja kirju maailm siit.

Sõbrakuul leiad kindlasti ka üllatushindadega fotomeeneid, selleks jälgi Photopointi Facebooki ja liitu kliendikirjaga (blogi paremas veerus)!

(793)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga