Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 95. Omega OUTF26 FM saatja autosse

IMG_3637 
Kui sul on uus Korea auto, siis on sul keset armatuuri uhkel kohal üks USB auk, kuhu saad susata oma iPhone’i, et sealt muusikat mängida. Kui auto aga veidi vanem või teise riigi tootja oma, võivad su valikud olla kitsamad – kas otsustada Elmari või Kristlikku pereraadio muusikavaliku kasuks, või siis kuulata muusikat CD plaatidelt või isegi kassetilt, nagu mõni neandertallane. Uut autot selle probleemi ületamiseks ostma ei pea, piisab Omega OUTF26 FM saatjast.

Loosimine on lõppenud, Random.org poolt võidunumbri 9 alt leiame K. Velströmi kommentaari. Võtame võitjaga ühendust.

IMG_3623 
Autoraadio koos kõlaritega on küll igal autol olemas. FM raadiosaatja funktsioon on lihtne – ta võtab andmekandjalt helifaili, loob oma enda tillukese raadiojaama kus ta seda maha mängib, ja autoraadio saab siis sellele sagedusele häälestada, et kuulata valitud muusikat auto helisüsteemist.

IMG_3624 
Saatja istub sigaretisüütaja pessa, kust ta saab endale voolu. Seadme korpust saab kallutada peaaegu 90 kraadi ette ja taha, et leida sobilik asend. Tal on väike ekraan, mis näitab määratud sagedust. Valida saab 206 sageduse vahelt. Korpusel on nupud lugude vahetamiseks, play/pause nupp ning helitugevuse reguleerimine.

IMG_3630 
Andmeid suudab ta võtta kas USB mälupulgalt, SD/SDHC mälukaardilt või 3,5mm pesa kaudu telefonist, mp3 mängijast või muust seadmest, mis suudab helivoogu 3,5mm analoogkaablisse suunata. Viimase puhul muidugi käib lugude valimine ja mängimine panemine sellest kolmandast seadmest. Mälupulga ja mälukaardi puhul suudab aparaat meelde jätta ka viimati mängitud loo et sealt jätkata ning saab valida ka kaustu.

IMG_3634 
Saatjaga on kaasas 3,5mm<->3,5mm kaabel välise seadmega ühendamiseks, kuid saab kasutada ka muud kaablit mis ühtepidi 3,5mm pessa istub. Lisaks on kaasas kaks tagavarakaitset. Kui ühel ilusal päeval seade pilti ette ei võta, võib esimese asjana proovida kaitsme vahetamist.

IMG_3635 
Lisaks on kaasas kaugjuhtimispult, mille saab näiteks visata tahaistmele laste kätte, et nad saaks ise omavahel kakelda selle üle, millist Miley Cyruse või Justin Bieberi viimast hitti kuulata, ja autojuht saaks keskenduda sõitmisele.

Võida või osta see aparaat endale ja laienda oma muusikanautimisvõimalusi!

(4164)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega FM saatja MP3 OUTF26 (41842) USB pesa ja kaardilugejaga seade, mis edastab muusika FM sageduse kaudu autoraadiosse
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga