Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tule näita oma loovust 16. detsembril Avatud fotonäitusel

16. detsember kell 20:00 leiab aset Avatud fotonäitus, millest võivad kõik osa võtta! Näituse pilte trükib tasuta Photopoint ja toetab LomoLoome.

Talvistel õhtutel, mil vähe valgust ning loominguline impulss on mattunud lörtsi alla, on parim nautida juba valmis fotosid. Ja mitte ainult passiivselt vaadata, vaid jagada ka kogemusi ning avaldada oma arvamust, luua uusi tutvusi, veeta lihtsalt meeldivalt aega kaasmõtlejate ringis ning juua hinge, südant ja kõhtu soojendavaid jooke.

Just sellega oma õhtut sisustama me sind kutsumegi. Hubane kohvik Tallinna vanalinnas ootab sind 16. detsembril Avatud fotonäitusele. Ja pole üldse oluline, kas teed pilti kolloidlahusele, želatiiniribale või üldse digitaalsele andmekandjale, oled harrastaja või professionaal.

Sündmus “Avatud fotonäitus” Facebookis

Kuidas osaleda?

Osalemiseks on vaja vaid tulla, võtta kaasa foto ja riputada see vaatamiseks üles. Pildi tagaküljele võid kirjutada oma kontakti, mõne hea soovi või midagi muud huvitavat. Vastutasuks võid lahkumisel kaasa võtta endale meelepärase foto, mis sinu silma rõõmustab ja hellitab.

Pildi allikas: maximumpc.com

Tasuta piltide trükk

Foto väljatrüki suurus võib olla vabalt valitud, ent pea silmas, et suur pilt on alati efektsem ja fotode arv ei ole piiratud. Suure väljatrükiga aitab Avatud fotonäitust Photopoint, kes kõigile osavõtjatele trükib ühe foto mõõdus A4 (21×30) täiesti tasuta.

PhotoExpress piltide laadimise programm

Kui soovid tasuta väljatrükki, palume saata foto hiljemalt kella neljaks 16. detsembril ühele neist meiliaadressidest: stanislavusov@gmail.com või ardojako@gmail.com. Pealkirjaks pane “Avatud fotonäitus” ja kindlasti lisa oma kontaktandmed. Teine võimalus on tellida pildid Photoexpressi kaudu – märkuste lahtrisse kirjuta ikka “Avatud fotonäitus” ja kättesaamiskohaks vali kindlasti Ülemiste Photopoint. Fotofail peaks olema maksimaalse resolutsiooniga, aga vähemalt 2480 x 3508px. Valmis fotod ootavad sind juba Kehrwiederi Kohvicumis enne näitust.

Fotode hulk ei ole piiratud, nagu ei ole ka ette antud teemat – pidades silmas, et jääme viisakuse piiresse. Kaasa võid võtta pesulõkse, millega pilte riputada ja kindasti ka hea meeleolu, mida teiste kohalolijatega jagada. Ja peale näitust saab ka Diskot!

(538)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga