Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Avasta Photopointi trendikate meeste parfüümide TOP10 ning osale loosimises

parfüümid-photopoint-blog

 

Eelmisel nädalal avaldasime me Photopointi kõige populaarsemate naiste parfüümide TOP 10, mis osutus väga menukaks ja loetud blogipostituseks. Läheneva meestepäeva puhul oleme ettevalmistanud midagi erilist ka meeste jaoks. Ikka selleks, et keerulises parfüümimaailmas paremini orienteeruda ning ilma suurema vaevata just see oma “firmalõhn” leida. Ka lähenevate jõulupühade valguses on elegantse lõhna leidmine väga asjakohane. Naisena, olles mitte nii põhalikult kursis meestelõhnadega, mis on hiljuti müügittope vallutanud, oli mul huvitav avastada ka enda jaoks uus ja põnev meesteparfüümide maailm. Tabeli koostamisel lähtusin nii statistikast kui ka Photopointi klientide lemmikutest.

On kujunenud traditsiooniks, et just naisterahvad, usaldades enda maitse- ja lõhnameeli, valivad enda kaaslasele sobiva parfüümi. Mehed valivad endale aga lõhna pigem reitingute ja brändi tuntuse järgi. Lihtsustamaks mõlemale osapoolele valikut, panime kokku oma klientide poolt sel aastal enim hinnatud parfüümide edetabeli. Kui ostad oma lähedasele lõhna, mis on ka siin nimekirjas esindatud, tabad kindlasti kingitusega naelapea pihta.

Kui aga juhtub nii, et sinu lemmikut siin ei leidu, siis ma olen enam kui kindel, et leiad selle Photopointi veebipoest, kus on antud hetkel saadaval üle 3000 parfüümi, mille seas on kindlasti midagi sinule.

 

TOP-10 meeste parfüümid Photopointi veebipoes

 

1. Versace Man Eau Fraiche Pour Homme

Meie meeste parfüümide TOP10 avab selle kümnendi üks kõige populaarsemaid lõhnasid. Tänapäeval on raske ettekujutada endale meest, kes ei oleks kunagi käes hoidnud Versace kuulsat sinist lõhnaõlipudelikest. See kergelt puidu ja veetoonidega parfüüm sobib suurepäraselt meesterahvale, kes hindab lõhnas kergust, värskust aga mitte pealetükkivust. See aroom lisab kandjale peensust ning vahemerelikku šarmi.

parfüümid-photopointisTipunoodid: bergamot, roosipuu, kardemon, tsitrused ja karamboola
Lõhna süda: taragona (estragon), salvei, valge seeder ja pipar
Põhjanoodid: merevaik, safran, muskus ja puidunoodid

ostakohe

 

2. Hugo Boss Bottled No.6 Pour Homme

See on kahtlemata Hugo Bossi kõige tuntum lõhn. Aastal 1998 tutvustatud “Number 6″ on oma puidu-orientaalse aroomiga paljude meeste ja nende kaaslaste vaieldamatu lemmik. See on ideaalne parfüüm stiili, luksuse ja elegantsuse hindajatele, kes on igapäevaselt seotud tänapäeva kiire elutempo ning ärimaailmaga. See lõhn rõhutab kandja enesekindlust ja jätab enda järel idamaise vürtsika aroomaatse hõngu, mis võtab õrnema sugupoole esindajad põlvist nõrgaks.
parfüümid-photopointis

Tipunoodid: õun, bergamot, tsitrused, kaneel
Lõhna süda: kurereha, nelk
Põhjanoodid: sandlipuu, seeder, vetiver, ploomikoor, vanilje

ostakohe

 

3. Giorgio Armani Acqua Di Gio

Acqua Di Gio – see on mere ja lainete aroom. See peegeldab kandja harmooniat loodusega, andes talle jõudu ja energiat. See on üks enimmüüduid parfüüme kogu maailmas. Viibides puhkusel Pantelleria saarel tundis Giorgio Armani, et peab jäädvustama enda jumaliku elamuse just sellise lõhna kujul, et seda tunnet saaks endaga kõikjale kaasa võtta. Lastes endale peale vaid casino online piisa seda lõhna, tunned vahemereäärsele rannikule omast õrna briisi läbi oma juuste puhumas. Hoides käes seda matistatud klaasiga elegantset flakooni, tunned sellest õhkuvat värskuse hõngu.
parfüümid-photopointis

Tipunoodid: tsitruselised noodid, rosmariin, jasmiin
Lõhna süda: merehõngulised noodid, hurma, puuviljad, koriander, lilleline akord
Põhjanoodid: patšuli, muskus, roos, merevaik, seeder

ostakohe

 

4. Paco Rabanne 1 Million Pour Homme

Puidulik-vürtsikas alati trendikas lõhn One Million – see on luksuse, läikiva kulla, hasardi ja kire kehastus. See aroom sobib kõige paremini sihikindlale meesterahvale, kes soovib, et kogu maailm oleks tema jalge ees. Selle kandja ei jää kunagi tähelepanuta ka suures seltskonnas – see lõhn toonitab tema tugevat ja julget stiilitaju. Kui ilu ja luksus on see mille poole sa pürgid, siis see ektravagantne kullakangi imitatsiooniga lõhnapudel peab olema sinu must have nimekirjas.
parfüümid-photopointis-blog

Tipunoodid: greip, piparmünt ja punane mandariin
Lõhna süda: roos, kaneel ja vürtsid
Põhjanoodid: nahk, merevaik, puit ja India patšuli

ostakohe

 

5. Hugo Boss Hugo Red Pour Homme

Hugo Boss Red on võlunud paljusid ning saanud suure tunnustuse osaliseks. See lõhn on jää ja tule võitluse tõeline kehastus, mis on saavutatud tänu soojade ning jahedate aroominootide mängule. Hugo Bossi värske lõhn sobib mehele, kel on ere iseloom ning kes pigem teeb reegleid, kui ise käib nende järgi. Hugo Red heidab kinda stereotüüpidele ja see peaks olema iga modernse mehe varustuses, kellele meeldivad tavapäratud lahendused standartsetele olukordadele.
parfüümid-photopointis-blog

Tipunoodid: metall, greip, roosa pipar, galbanum
Lõhna süda: rabarber, valge seeder ja ananass
Põhjanoodid: tonka oad ja merevaik

ostakohe

 

6. Guess Seductive Pour Homme

Siin on kõik niigi selge. Guess Seductive – see on tõelise hurmuri lemmik tööriist, mille nimi ütleb enda kohta juba piisavalt. See annab kandjale šarmi ja võluvust, mille ees iga naisterahvas jääb relvituks. Idamais-puidunootidega kompositsioon meeldib magusamate ja sensuaalsemate lõhnade eelistajatele. Seductive seob sinu õhtuse imago lõplikuks tervikuks, tehes sind valmis ees ootavateks väljakutseteks.
parfüümid-photopointis-blog

Tipunoodid: kardemon, mandariin ja roosa pipar
Lõhna süda: vetiver, kannikese lehed ja orhidee
Põhjanoodid: muskus, sandlipuu, patšuli ja merevaik

ostakohe

 

7. Lagerfeld Karl Lagerfeld for Him

Antud parfüüm kannab endas klassikalisi tendentse ja high-tech-i kooslustFor Him on loodud mehele, kel on kindlad elulised põhimõtted, kuidas samas peab lugu modernsusest ja on kõrge stiilitajuga. Isegi parfüümi kestaks olev must flakoon peegeledab elegantsust, mis ei vaja tutvustamist. Fougere-ne  Karl Lagerfeldi parfüüm on äärmiselt harmooniline ja rõhutab enda kandja mehelikust ning enesekindlust.
parfüümid-photopointis-blog

Tipunoodid: mandariin, lavendliõli
Lõhna süda: roheline õun, kannike
Põhjanoodid: merevaik, sandlipuu

ostakohe

 

8. Christian Dior Fahrenheit

Seda lõhna võib häbita nimetada maailma müügihitiks mitme viimase dekaadi jooksul. Fahrenheit – see on keeruka meesterahva parfüüm, kelle meeleolud ja tujud muutuvad nagu elavhõbeda samba näit termomeetri skaalal. Jahedate ja soojade aroominootide mäng on selles lõhnas eriti äärmuslik – mis selgitab ka seda, miks selle kohta on palju vasturääkivaid arvamusi. Sellegipoolest hindab seda lõhna vääriliselt vaid põhimõttekindel ja tugeva loomuga mees, kes on hinges tõeline liider.
parfüümid-photopointis-blog

Tipunoodid: lavendel, mandariin, viirpuu, muskaatpähkel, valge seeder, bergamott, kummel ja tsitrus
Lõhna süda: muskaat, kuslapuu, nelk, sandlipuu, kannikese lehed, jasmiin, maikelluke ja valge seeder
Põhjanoodid: nahk, tonka oad, merevaik, patšuli, muskus ja vetiver

ostakohe

 

9. Carolina Herrera 212 VIP Pour Homme

Eliitsed klubid, mürarikkad peod, värvilised kokteilid ja boheemne eluviis – see kõik käib 212 VIP kohta. See aroom viib kandja Manhattani südamesse. See annab aristokraatlikust, elegantsust ja vabameelsust. 212 VIP kehtib pääsmena igasse suurema avalikuse eest suletud klubisse. Sellele lõhnale annavad kõrge hinnangu mehed, kes hindavad vürtsikaid ja magusamaigulisi parfüüme. Käivad kuuldused, et ka paljud naisterahvad omavad seda lõhna liigitades selle unisex kategooriasse. Seega tähelepanuta teise sooesindaja poolt selle kandja kindlasti ei jää.
parfüümid-photopointis-blog

Tipunoodid: laim, must kalamari, pipar, ingver ja kannatuslille viljad
Lõhna süda: vürtsid, vodka, džinn ja piparmünt
Põhjanoodid: merevaik, nahk, puidunoodid

ostakohe

 

10. Lacoste Essential Pour Homme

Meie TOPi lõpetab menukas Lacoste parfüüm. See sobib aktiivsetele ja avatud meesterahvastele, kes armastavad seiklusi ja on avatud muutusteks. Hinge sõltumatus – nende kahe sõnaga võibki selle parfüümi olemuse kokkuvõtta. Vaatamata asjaolule, et Essential on turul olnud 2005 aastast, on see vallutanud müügitabelid. Värske ja kontrastne maheda puidunoodiga parfüüm rõhutab kandja hinge kergust ja optimismi, olles osa tema igapäevasest eluviisist.

parfüümid-photopointis-blogTipunoodid: mustsõstra lehed ja pungad, bergamot, mandariin ja tomatilehed
Lõhna süda: pipar ja roosa
Põhjanoodid: sandlipuu ja patšuli

ostakohe

 

Aga nüüd…Mine meie Facebooki lehele ning osale parfüümi loosimises!

facebook_circle_color-128

 

(6418)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Versace Man Eau Fraiche Pour Homme Eau de Toilette 100ml
  • Merehõnguliselt värske tualettvesi
  • Puidu ja veetoonidega kompositsioon
  • 100 ml
Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme Eau de Toilette 50ml
  • Mehine lõhn päikesest ja Vahemere tuulest
  • Harmoonia magustest ja soolastest nootidest
  • 50 ml
Guess Seductive Pour Homme Eau de Toilette 100ml
  • Parfüüm võluvatele ja karismaatilistele meestele
  • Aromaatne puidunootidega kompositsioon
  • 100 ml
Carolina Herrera 212 VIP Pour Homme Eau de Toilette 100ml
  • Maskuliinne parfüüm lõbujanulisele mehele
  • Idamaahõnguline puidunootidega kompositsioon
  • 100 ml
Lacoste Essential Pour Homme Eau de Toilette 75ml
  • Värske ja modernne tualettvesi meestele
  • Tsitruseline puidunootidega lõhnakompositsioon
  • 75 ml

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast