Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Telli suur pilt seinale Kvartali keskuse Photopointi esinduskauplusest

fotokapa-fotolouend-artprint-photopoint-kvartal-blog-logod

Tartus, uhiuues Kvartali ostukeskuses, asuvas Photopointi esinduskaupluses saad kohapeal tellida oma tähendusrikkamatest ja ilusamatest piltidest suuri fotosid seinale. Selline fotode väljatrükk annab ainulaadse võimaluse eksponeerida kodus stiilset fotokunsti või kinkida oma loomingut lähedastele.

Photopointi esinduskauplusest Kvartali ostukeskuses saad oma valitud pildiga tellida:

  • Fotokapa – kõige esmasemaks ja soodsamaks suurte fotode eksponeerimise valikuks on kahtlemata fotokapa. See kujutab endast kerget, 10 või 5 mm paksust alusplaati, kuhu liimitud fotod on tavalisest vastupidavamad ning jätavad kvaliteetsema mulje kui tavafotod seinal. Vaata Point TV videot, kus Ardo räägib ja näitab fotokapa valmimist lähemalt.
  • Fotolõuend – lõuend on üheks populaarsemaks meediumiks suurte fotode esitlemisel, sest see trükitakse kangale ning kinnitatakse tugevale puidust alusraamile. Nii kestab foto aastakümneid ning sellest võib saada lausa perekonnareliikvia, mida põlvest põlve edasi pärandatakse. Vaata Point TV videot, kus Ardo räägib ja näitab fotolõuendi valmimist lähemalt.
  • Fotoakrüül lauale – kui fotolõuendi puhul oli tulemuseks mati viimistlusega foto, siis fotoakrüüli puhul jääb foto kerge läikega. Tulemuseks on kirkamad värvid ning kontrastsem tonaalsus. Läbi akrüülklaasi paistab foto efektselt ruumilisena ning värvid omandavad tavalisest veelgi kirkama varjundi. Suurepärane valik igale kaminasimsile või lauale.
  • Fotoakrüül seinale – teie foto prinditakse kõrgekvaliteetsele läikivale fotopaberile ja seejärel kleebitakse värvitu kahepoolse liimiga akrüülklaasist plaadi tagaküljele. Fotoakrüül toob esile pildi ilusad värvid ja loob kirka ruumilise efekti. Pildi võib kinnitada seinale riputuskonksude või spetsiaalsete alumiiniumist poltide abil.
  • Fotoalumiinium – see on stiilne ja moderne ning samas kõige vastupidavam materjal suurte fotode viimistlemiseks. Fotoalumiinium kujutab endast suhteliselt kerget, kolmekihilise konstruktsiooniga 3 mm paksust plaati. Seega on see kerge ning ei tõmbu ka keskmisest halvemates keskkonnatingimustes kaardu.
  • Raamitud fotokapa – kapa plaatide puhul peab tähele panema seda, et päris suured kapaplaadid võivad pikema aja jooksul veidi kaardu tõmbuda. Seetõttu suurimaid formaate ilma raamita valikus ei olegi. Nende, ja ka kõikide väiksemate formaatide pikemaajalise püsimise garanteerimiseks on soovitatav valida raamitud fotokapa.

Loomulikult saab kõiki eelnevalt loetletud suurte fotode eksponeerimise võimalusi kohapeal tellida ka teistest meie tavakauplustest või kodust lahkumata – selleks mine veebiaadressile artprint.photopoint.ee. Pane tähele, et suureformaadiliste fotode tellimuse täitmine nii veebist kui esinduskauplustest võtab aega 5 tööpäeva.

Uhiuus Kvartali äri- ja vabaajakeskus koos Photopointi esinduskauplusega asub otse Tartu südames – nii jääb see ikka tee peale ja on mugavalt ligipääsetav olenemata, kas liigud jalgsi, tasakaaluliikuri, auto või jalgrattaga.

 

Vali välja oma lemmikpilt ning telli see suurelt!

 

Vaata, kuidas jõuda Photopointi kauplusesse siis, kui siseneme Kvartali keskusesse Turu tänava vasakpoolsest sissekäigust. Kliki alloleval pildil ja siis lohista hiire või näpuga üles-alla:

(1190)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga