Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tamroni makrofoto konkurss ahvatleb osavõtjaid 1000-eurose peapreemiaga

“Mikrokosmos”. Tarmo Annok. Eelmise aasta Tamroni makrofoto konkursi võidutöö

Makrofotograafia ei tähenda ainult putukajahti tagaaias. Lähedalt võib pildistada kõike ja kõiki ning selle käigus avastada enda jaoks hoopis uusi maailmu täis värve, mustreid ja uutmoodi valgust. Lähedalt pildistamine esitab fotograafile tavalisest erinevad tehnilised väljakutsed ning paneb fotohuvilist rohkem tähelepanu pöörama kompositsiooni põhialustele nagu mustrid, värvid, taust jne.

Tänasest kuni 30. juunini on kõigil harrastajatel ja professionaalidel taas võimalik osaleda Tamroni makrofoto konkursil. Juba kolmandat aastat järjest toimuvale fotovõistlusele oodatakse eelkõige makrofoto kategooriasse kuuluvaid pilte. Samas ei põlata ära ka väiksema kui 1:1 suurendusastmega lähikaadreid, mis pildistatud tavaobjektiivi või kompaktkaameraga.

Vaata lähemalt ja osale konkursil Snap.ee veebilehel

Lähedalt pildistamine lisab fotole tubli annuse intiimsust ning pildid on huvitavad juba seetõttu, et näeme asju, mida palja silmaga ehk ei märkakski. Makrofoto konkursi võitmiseks aga ainuüksi lähedalt pildistamisest ei piisa. Konkursi žürii, eesotsas tunnustatud makrofotograafi ning bioloogi Urmas Tartesega hindab piltide juures lisaks tehnilisele tasemele ka loovust, originaalsust ning objekti tundmise oskust, ilma milleta hea makrofotograaf kuidagi hakkama ei saaks.

Tamroni makrofoto konkurss toimub Snap.ee pildipangas. Sealsamas on ka võimalus oma tööd konkursile esitada. Fotode esitamine lõpeb 30. juunil, mispeale asub töid hindama kolmeliikmeline žürii, kelle töö tulemusena selguvad kolm võidutööd:

Lisaks žürii poolt välja sõelutud esikolmikule läheb kohe – alates esimese pildi üleslaadimisest käima rebimine publiku lemmiku tiitlile. Publiku lemmiku väljaselgitamisel saavad osaleda kõik Snap.ee kasutajad. Pilte saab hinnata iga foto juures olevate kuldsete tähekeste abil. Publiku lemmikutki on ootamas mõnus üllatusauhind.

Iga osaleja võib konkursile esitada viis fotot. Fotod peavad vastama teemale ning nende pikem külg peab olema vähemalt 2000 px lai.

Fotosid saab konkursile lisada kuni 30. juuni 2012 kell 13:00. Rahva lemmik selgub 2. juulil. Žürii poolt valitud esikolmik kuulutatakse välja 12. juulil.

Lähemalt on huvitavam, suuremalt on ilusam!

(345)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga