Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Snäpi pildipangas saad nüüd alla laadida terve albumi korraga

Siiani said kasutajad Snäpi veebilehel oma üleslaetud fotosid alla laadida vaid ühekaupa. Selline piirang on nüüd minema pühitud. Albumi eelvaates on paremal menüüribal valik „Lae alla kogu album“. Sellele vajutades pakitakse pildid kokku üheks Zip failiks, mille siis enda arvuti kõvakettale salvestada saad. Nii on võimalik enda olulisemaid fotokaustu turvaliselt Snap pildipangas hoida ja vajadusel neid sealt kogu täiega taas enda arvutisse tõmmata.

Varakevadised edasiarendused ei piirdu aga ainult albumite salvestamisega. Lehel ringi liikudes võib märgata muidki muutusi, mis Snäpi võimalusi avardavad ja selle kasutamist mugavamaks muudavad.

Näiteks ei satu kasutaja albumit avades enam fotode muutmise vaatesse, vaid puhtamasse albumi eelvaatesse, kus pisipiltide ülaservas mitme ikooni asemel ainult tellimisnupp on. Fotode muutmisrežiim ei ole loomulikult kuhugi kadunud –pilte saab keerata, ümber nimetada ja kustutada, vajutades paremas ääres olevale menüükirjele „Muuda albumit“.

Albumi pilte suuremaks klikates näeb pildi ülaservas täiesti uusi ikoone. Sarnaselt YouTube`ile saab nüüd ka Snäpis olevaid pilte lihtsa lingi või embed-koodi abil oma blogisse või veebilehele lisada. Olemas on ka võimalus pilt meiliga sõbrale saata. Infoikooni all kuvatakse foto andmed ning link täissuuruses pildi juurde. Salvesta-ikoonile klikates saab originaalsuuruses foto enda arvutisse salvestada.

Lisaks fotode vaatamist ja haldamist hõlbustavatele uuendustele on kaks olulist edasiarendust ka suhtlemise vallas. Nimelt saab iga Snäpi kasutaja nüüd meilile teavituse iga kord, kui tema pilti kommenteeritakse ning iga kord, kui tema Snäpi kirjakasti uus sõnum saabub.  Soovi korral saab vastavatest kastikestest linnukese minema klikkida, nii et teavitusi ei saadetaks.

Tule, vaata Snäp üle.

(711)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga