Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Silicon Power Sky Share – 1TB kõvaketas sinu nutitelefonis

1

Ei, Silicon Power Sky Share 88.96€ ei ole mõni järjekordne mikromõõdus tehnikavidin, mis su taskupõhja ära kaob. Ei ole see ka tavaline väline kõvaketas, mida peab iga kord vähemalt ühe juhtmega arvuti taha ühendama.

Juba mullu septembris esitletud väline kõvaketas erineb teistest samaväärsetest kahe omaduse poolest: sisseehitatud aku ning andmeedastus üle traadita (WiFi b/g/n) võrgu. Kirjas näeb see üsna edev välja. Vaatame, kuidas lood tegelikult on:

silicon power skyshare-100

Karbi pealt on selle toote võtmesõnad juba näha. 500GB andmemahtu, WiFi b/g/n standardite tugi, kiire USB 3.0 ühendus. Photopointis on saadaval ka 1TB mahuga mudel 161.65€.

silicon power skyshare-103

Komplektis on lisaks kõvakettale endale veel USB väljundiga vooluadapter (väljundvool 5V/2A), USB 3.0 kaabel andmeedastuseks, USB kaabel laadimiseks ja kasutusjuhend.

silicon power skyshare-105

Sky Share kõvaketas näeb välja nagu kombeks ikka: tavaline must karbike, üks nupp, LED tuluke ja USB juhtme (antud juhul 3.0) ühenduspesa. Lisatud on veel ka välise toiteadapteri sisend, seda ikka selleks, et aku kiiremini täis laetud saaks. Ainsa nupu ümber olev korpuse “lainetus” tähistabki seadme võimekust andmeid raadiolainete abil edasi kanda. Näeb ilus välja ja samas ei libise nii kergelt käest ära.

silicon power skyshare-104

Nüüd võib oma pildid ja videod ja muu vajalik kõvakettale arvutist üle kanda. See käib nagu ikka sellesama USB 3.0 juhtmega. Tavalise välise kõvaketta kasutusala sellega piirdubki.

Kuidas ma nüüd selle tohutu andmehulga oma nutikasse seadmesse saan? Vajutan nuppu ja viuh, ongi olemas? Nii ja naa. Kõigepealt tuleb vastuvõtvasse seadmesse paigaldada Sky Share rakendus, mis oskab sinu väärtuslikke andmeid kõvakettalt üle WiFi võrgu kätte saada. Rakendus on saadaval iOS ja Android seadmetele.

Sky Share kõvaketta võib nüüd igalt poolt lahti ühendada ja ühe nupuvajutusega käivitada. Mõne hetke pärast jääb LED tuli sinisena põlema ning kõvakettaga võib luua WiFi ühendus. Vaikimisi on võrgu nimeks “Sky Share”.

Rakendust avades näeme taolist pilti:

2013.04.05-11.13.36

Avanevad erinevad kõvakettal olevate failide sirvimisvõimalused: Home nupust näeb Sky Share juurkausta koos kõikide alamkaustadega. Ülejäänud valikud kuvavad meediafaile ühe konkreetse tüübi kaupa. On olemas ka võimalus failid kõvakettale üleslaadimiseks.

Näiteks piltide kausta valides näeme piltide eelvaateid kahes tulbas. Valikute nupust on võimalik aktiveerida Tool režiim, mis lubab pilte valituks märkida. Edasi ongi võimalik valitud failid kas nutitelefoni alla laadida, e-postiga saata, ette mängida või hoopis kustutada.

Seadete menüüst saab erinevaid kõvaketta parameetreid hõlpsalt muuta. Neist kõige kasulikumad on kindlasti SSID (WiFi võrgu nimi) muutmine ja traadita võrgu turvamine.

Korraga saab kõvaketta sisule ligi kuni 8 mobiilset seadet. Küllaltki kasulik, sest siis ei pea igaüks oma mobiili või tahvelarvutiga kordamööda sõbra arvuti kallal käima.

 

Kui oled tõsine mobiiliga filmimise fänn või 16GB iSeadme mälu on sinu jaoks võrdväärne ühe vana hea floppy mahuga, siis tasub Silicon Power Sky Share kõvakettale pilk peale visata. Kui selle välimus su sõpru uudistama ei pane, siis oled vähemalt juhtmete rägastikust ja sülearvuti kaasa tassimisest päästetud.

 

 

(1985)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Silicon Power Sky Share H10 500GB, must Väline Wi-Fi kõvaketas, mis ühildub mobiilsete seadmetega
Silicon Power Sky Share H10 1TB, must Väline Wi-Fi kõvaketas, mis ühildub mobiilsete seadmetega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga