Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Samsungi uus hübriidkaameratrio: NX1000, NX210 ja NX20. Kõigil on WiFi.

Samsung uuendas eile oma NX-seeria hübriidkaamerate valikut kolme uue mudeliga. Kõigil kolmel on WiFi moodul, 20 MP sensor, 8fps sarivõte ning FullHD videorežiim. NX20 ning NX210 vahetavad välja senised NX10 ja NX200 hübriidid. NX20 erineb NX210 kaamerast metalse kompaktse korpuse ja sellel olevate juhtnuppude poolest, samuti on selle LCD-ekraan fikseeritud ning sisseehitatud välklampi ega elektroonilist pildiotsijat ei ole. Kolmas kaamera – NX1000 on kahest eelmisest pisut soodsam versioon. Selle ekraan ei ole AMOLED tüüpi, kuid lahutusvõime on sarnaselt tasemel (921 000 px). Sarnaselt kahele suuremale vennale pildistab ka NX1000 RAW faili ning panoraampilte.

Olulisim uus omadus nende kaamerate juures on kahtlemata WiFi ühendus. See võimaldab loomulikult pilte kaamerast nutitelefoni, telerisse või sülearvutisse laadida. Otse kaamerast saab saata ka e-maile, neile äsja pildistatud fotot kaasa lisades. Olemas on võimalused jagamaks pilte kõikvõimalikes sotsiaalmeediamanalites. Lisaks on tulemas rakendus Android nutitelefonidele, mille abil saab kaamerat distantsilt juhtida. Vaata kaamerate hindu, olulisemaid parameetreid ja tootefotosid:

Samsung NX1000 olulisemad tehnilised andmed

  • 20.3 MP, APS-C mõõdus CMOS sensor
  • Sobivad Samsungi NX-bajonetiga objektiivid  1.5X lõikefaktoriga
  • 3.0″h LCD, 921 000 px
  • PASM särirežiimid, RAW fail
    • ISO 100 – 12800
    • Säriajad: 30 – 1/4000 sek
  • Smart Auto režiim valib automaatselt sobiva pildiprogrammi
  • Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab laadida pilte nutitelefonidesse, teleritesse ja arvuteisse
    • Fofosid saab otse kaamerast e-maili teel saata ja sotsiaalmeedia lehtedel jagada
    • Tulemas on Android-telefonide rakendus mille abil saab kaamerat distantsilt juhtida
  • Sarivõte @ 8 kaadrit senundis (kuni 11 kaadrit)
  • Sisseehitatud välku ei ole, kaameraga on kaasas väike väline välklamp
  • Panoraamrežiim
  • Full HD video @ 1080/30p stereoheli ja H.264 koodekiga. Manuaalne säritus filmirežiimis
  • GPS moodul ja kaabliga distantspäästik on juurde ostetavad
  • SD/SDHC/SDXC kaardipesa
  • BP1030 liitiumaku, 320 säritust ühe laadimiskorraga
  • Komplektis koos F3.5-5.6, 20 – 50 OIS objektiiviga
  • Tulemas juunikuus
  • Samsungi soovituslik jaehind: 610€

Samsung NX210 olulisemad tehnilised andmed (erinevused võrreldes NX1000-ga)

  • Metalne, teistsuguse dsiainiga korpus
  • 3.0″ OLED ekraan, 614 000 px
  • Komplektis F3.5-5.6, 18-55mm OIS objektiiviga
  • Samsungi soovituslik jaehind: 797€

Samsung NX20 olulisemad tehnilised andmed (erinevused võrreldes NX1000-ga)

  • Peegelkaamera meenutav disain
  • välja keeratav ja pööratav 3.0″ OLED ekraan, 614 000 px
  • Elektrooniline pildiotsija (800 x 600 px), 1.04X suurendus
  • Maksimaalne säriaeg: 1/8000 sek
  • Sisseehitataud välklamp
  • BP1310 liitiumaku, 360 säritust ühe laadimiskorraga
  • Turul maikuus

Samsungi ametlik pressiteade:

Samsungi toob turule uuendatud nutikaamera sarja SMART CAMERA

TALLINN, Eesti, 19. aprill – Samsung Electronics Co., Ltd. uuendab oma auhindu võitnud kaamerasarja NX kahe sisseehitatud Wi-Fi-ühenduvusega kompaktkaameraga (CSC) NX1000 ja NX210. Mõlemad mudelid on Balti riikides saadaval alates juuni keskpaigast, mudeli  NX1000 (20-50mm) hinnaks on orienteeruvalt 639 eurot ning NX210 (20-50mm) hinnaks 797 eurot.

Samsungi tootesarja NX uuenduslikud uued mudelid esindavad CSC-tehnoloogia tulevikku. Need on sisseehitatud Wi-Fi-tehnoloogiaga nutikaamerad, mis võimaldavad kasutajatel luua ühenduse juhtmeta võrkudega ilma lisaseadmeid või -kaarte kasutamata. Täielikku Wi-Fi-ühenduvust täiendab muljetavaldav funktsioonide valik.

Mõlemal sarja NX mudelil on standardvarustusena Samsungi väljatöötatud 20,3-megapiksline APS-C CMOS-andur, mis aitab teha kvaliteetseid, külluslike värvide ja detailidega pilte. Kaamerad ühilduvad täielikult ka sarja NX ainulaadse süsteemiga i-Function, mille abil kasutajad saavad objektiivi kaudu parameetreid seadistada, ilma et oleks vaja pildi reguleerimiseks kaadrilt pilku pöörama. Lisavarustusena on saadaval üheksa Samsungi objektiivi ja professionaalset tarvikut.

Samsungi 2012. aasta tootesarja SMART CAMERA uusimad täiendused sarjale NX on loodud erinevate oskustega kasutajatele ‒ nii kogenud professionaalidele kui ka lihtsalt paremat kompaktkaamerat soovivatele inimestele.

NX1000 on lihtsalt kaasaskantav ja tänu pilkupüüdvale kompaktsele disainile on see peale heade kasutusomaduste ka ilus. Kauni valge, klassikalise musta või pilkupüüdva roosana saadaoleva kaamera korpuses on palju funktsioone (näiteks Smart Auto 2.0 ja Smart Link Hot Key), mis teevad pildistamise ja piltide jagamise lihtsamaks kui kunagi varem.

Kvaliteetse metallviimistlusega kaameras NX210 kajastuvad sarja NX disainipõhimõtted. Nii nagu eelkäijal NX200-l on ka NX210-l 3,0-tolline AMOLEDi ekraan, mis kuvab erksalt fotosid ja täis-HD filme. Lihtsalt juurdepääsetavate Wi-Fi-funktsioonidega NX210 abil saab fotosid kiirelt sõprade ja perega jagada. Samsung Mobile Linkiga saavad kasutajad näidata oma parimaid fotosid telefoni-, tahvelarvuti- või teleriekraanil, kui ühendavad NX210 funktsiooni TV Linki abil internetifunktsioonidega teleritega.

Sisseehitatud Wi-Fi lihtsustab jagamist ja salvestamist

Samsungi kõige uuemate nutifunktsioonide abil saavad kasutajad oma uuest NX-kaamerast jagada pilte vaid nupuvajutusega. Samuti saab neid laadida üles suhtlusvõrgustikesse (sealhulgas Facebooki ja Picasasse) või saata e-postiga sõpradele või perele. Kaameratel on ka mitmeid muid võimalusi, kuidas pilte teistes seadmetes salvestada ja kuvada. On võimalus luua ühendus Samsungi nutitelefoniga ja kasutada seda eemalasuva pildiotsikuna. Funktsiooniga Samsung Mobile Link saab pilte kuvada tahvelarvutites või internetifunktsiooniga telerites.

Loov juhtimine vaid ühe nupuvajutusega

Hetkega piltide jagamise funktsioon ei tähenda ainult pildistamist ja saatmist. Uute NX-kaamerate loominguliste funktsioonide abil saab muuta Facebooki pildid huvitavaks ka arvutit avamata. Näiteks kümne nutika filtri ja uue funktsiooniga Selective Color saavad kasutajad reguleerida piltide välimust ja meeleolu juba pildistamise ajal. Lisaks on kaameratel ka funktsioonid Panorama ja 3D Panorama, et esitada kogu vaadet ühel kompaktsel pildil. Kõigil uutel kaameratel on rakendus Smart Panel, millega saab sätteid ja funktsioone lihtsalt kasutada ja seadistada, et loov fotograafia oleks lihtsam kui kunagi varem.

Teave Samsung Electronics Co., Ltd. kohta

Samsung Electronics Co., Ltd. on pooljuht-, side-, digitaalmeedia ja digitaalse ühendtehnoloogia juhttootja. Ettevõtte konsolideeritud müügitulu oli 2011. aastal 143,1 miljardit USA dollarit. Ettevõte, mille 72 riigis olevas 197 büroos töötab ligikaudu 206 000 inimest, koosneb kahest eri organisatsioonist, mis koordineerivad üheksat sõltumatut äriüksust: digitaalmeedia ja side organisatsioon, mis koosneb ekraanide, mobiilside, sidesüsteemide, digiseadmete, IT-lahenduste ja digitaalpildinduse üksusest, ning seadmelahenduste organisatsioon, mis koosneb mälu, süsteemide LSI ja LED üksusest. 2011. aasta Dow Jonesi jätkusuutlikkuse indeksis nimetati majanduslike tulemuste, keskkonnakaitse ja ühiskondliku tegevuse poolest oma valdkonnas juhtivate saavutustega Samsung Electronics maailma jätkusuutlikemaks tehnikaettevõtteks. Lisateabe saamiseks külastage www.samsung.com.

(1618)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga