Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kuidas Roccat Apuri Raw arvutihiire kasutamist lihtsustab?

Roccat Apuri Raw hiirekaabli hoidja

Kas tuleb tuttav ette situatsioon, kus keset kõige tulisemat lahingut saab hiirejuhtmest häiriv takistus, mille ületamise tagajärjeks on vinge manöövri asemel hoopis mängu kiire lõpp? Või on hiirekaabel jäänud jalgu Exceli tabelis andmete liigutamisel või hoopis valmistanud peavalu fototöötlusel?

Nimetatud probleemi aitab lahendada hiire saba kindlalt paigal hoidev Roccat Apuri RawMouse Bungee” ehk maakeeli lihtsalt – hiirekaabli hoidja.

Roccat Apuri Raw hiirekaabli hoidja

Kuigi esmapilgul tundub Apuri Raw olevat seadeldis, mille otstarvet on raske mõista, on tegu siiski äärmiselt lihtsa tarvikuga. Nimetatud abimees ei lase hiirejuhtmel laual takerduda, sest hoiab seda õhus nii, et arvutihiire mängu- või tööala püsib praktiliselt juhtmevaba.

Seadeldis püsib kindlalt omal kohal eeskätt tänu kolmjala laadsele madala raskuskesemega kujule ning libisemisvastastele jalgadele. Lisaks on Apuri Raw sisse peidetud ka metallist lisaraskus, mis seda balansseerib ning annab tarvikule ka tugevuse ja täiendava kaalu.

Roccat Apuri Raw hiirekaabli hoidja

Apuri Raw ei ole tegelikult midagi uudset, nimelt on see originaalse ja ülipopulaarse Roccat Apuri ehk elastset skorpionisaba meenutava hiirejuhtme hoidja reinkarnatsioon. Uus mudel on siiski mitme omaduse tõttu vaesem kui eelkäija. Seda väljendab ilmekalt ka nimetäiend “Raw”, mis on teadupärast otsetõlkes “toores”.

 

Roccat Apuri Raw hoiab tüütu hiirekaabli eemal

 

Sõna “toores” on selle hiirekaabli hoidja iseloomustamiseks suurepärane sõna ja seda eelkõige võrdluses originaalse Apuri’ga. Seda eelkõige seetõttu, et uusversioonist on kaotatud USB-hub’i ehk USB-jagaja funktsioon.

Esimese Apuri külgedelt võis leida lausa 4 lisatoitega USB pesa. Kahjuks on  lisaks eelpool nimetatule kadunud ka Roccat´i toodetele iseloomulik sinine LED valgustus, mis tekitas lauale mõnusa valgus kuma.

Roccat Apuri Raw hiirekaabli hoidja

Tegelikult ei ole eelpool väljatoodud lisade kadumine kuigi oluline, seda eelkõige kahel põhjusel. Esiteks, et esimese Apuri USB jagaja ja Roccati sinine valgustus korralikult toimiks, tuleks sellele lisada kaks täiendavat kaablit. See omakorda tähendaks, et lauale lisanduks 2 lisakaablit. Originaalne Apuri USB jagamise funktsioon toimis ainult läbi USB 2.0 ühenduse, mis tähendab, et tänapäevaste andmemahtude juures võib see jääda pisut aeglaseks.Roccat Apuri Raw hiirekaabli hoidja

Loomulikult sobib Roccat Apuri Raw lahendus kõikidele arvutikasutajatele, kelle käsutuses on juhtmega hiir. Ent hädavajalik on see inimestele, kelle töö või hobi nõuab kursori liigutamisel erilist täpsust nagu näiteks insenerid, graafilised kujundajad, veebikujundajad, reklaamikunstnikud, animeerijad, videomonteerijad jpt.

Kindel on aga see, et kui oled hiirekaabli hoidjat kord kasutama hakanud, ei soovi sa sellest enam kergekäeliselt loobuda. Olgugi et Apuri Raw puhul on kaotatud mitmed lisafunktsioonid, ei ole selle olemus ja põhifunktsioon muutunud – tüütu hiirekaabli hoiab see eemal.

 

Roccat Apuri Raw hiirekaabli hoidja Photopointis »

Roccat’i tooted Photopointis »

(523)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Roccat juhtmehoidik Apuri Raw Mouse Bungee (ROC-15-340)
  • Praktiline kaablihoidik arvutihiirele
  • Lihtne paigaldada ja kasutada
  • Painduv vars
  • Stabiilne raskuskese
  • Sobib kõigile hiirekaablitele
14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga