Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi reklaamnäoks sai IT-tüdruk Kristi Paakspuu

avaleht 

Augustis otsisime Photopointile fotomodelli, kes kaunistaks meie reklaame erinevates väljaannetes ja veebis. Konkursi esimene voor toimus Photopointi Facebooki lehel, kus kõigil oli võimalik anda hääli oma lemmikute poolt. Kokku soovis Photopointi reklaamnäoks saada 168 neiut. Kümme populaarsemat kandidaati kutsusime EestiFoto stuudiosse, et panna proovile nende sobivus kaamera ees. Võistlustulest väljus võitjana Kristi Paakspuu (20).

Siin on Kristi värsked mõtted ja muljed:

Kirjelda oma emotsioone, kui nägid, et Sina oledki fotomodelli konkursi võitja

“See pole võimalik!” Olin üllatunud, sest minu konkurendid olid kõik väga ilusad. Kogu võistlusolukord oli pingeline, sest võitja väljaselgitamiseni kulunud aeg oli päris pikk ning mul oli palju kaasaelajaid, kellele ma ei tahtnud pettumust valmistada. Olen väga õnnelik selle üle, et just mind Photopointi uueks näoks valiti.

Miks Sa kandideerisid Photopointi fotomodelli konkursil?

Kui ma nüüd väga-väga aus olen, siis mu pilku haaras mälupulk, mida jagati esimesele kolmele kandideerijale. Kuna mul oli hädasti vaja mälupulka kasutada ja kõik minu mälupulgad olid Võrus (minu kodulinnas), siis see oli justkui märk sellest, et peaksin osalema. Sain oma probleemi lahendatud ja lisaks osalesin vägeval võistlusel. Tegin õige otsuse.

Millised muljed on jäänud finaalipäevast fotostuudios?

Minu emotsioonid finaalipäevast fototuudios jäävad mulle kauaks meelde. Mind ootas soe vastuvõtt meeskonna poolt, millesse kuulusid ka turundusspetsialist Anni, meikar, kes oli minu kodukandi lähedalt pärit ja suurepärane fotograaf Kaupo Kikkas. Kui ma mäletan õigesti, siis viimased mälestused fotostuudios käimisest on mul ajast, kui olin 16-aastane. Seega pabistasin üsna palju nii enne seda päeva kui ka sel päeval. Õnneks see väga palju välja ei paistnud. Fotograaf tegi minust väga ilusad fotod.

Milline on Sinu suhe fotograafiaga?

Ise ma fotograafiaga ei tegele, kuid mul on tuttavaid, kes sellega tegelevad.

On Sul mõni asendamatu tehnikavidin? 

Minu asendamatu tehnikavidin on minu arvuti, mis pole küll midagi märkimisväärselt erilist – Dell Inspiron N5010, kuid “temaga” olen veetnud suurema osa oma ajast juba kaks ja pool aastat.

Millega tegeled igapäevaselt?

Hetkel olen tudeng ning olen üsna keskendunud koolile. Õpin infosüsteemide arendamist ning selle alla läheb enamus energiast. Eelmine sügis, talv ja kevad tegelesin oma kooli (Eesti Infotehnoloogia Kolledži) tudengite elu lõbusamaks tegemisega. Nimelt olin kooli üliõpilasesinduse aseesimees. Korraldasin koos tiimiga üritusi ning esindasin tudengeid kooli nõukogudes. Lisaks olen tegelenud väga palju tantsimisega ning käinud ka lasketiirus.

Kuidas see kogemus Sind mõjutab?

Photopointi reklaamnäoks saamine muutis mind enesekindlamaks ning mu elu vaheldusrikkamaks. Selline võimalus ei avane igaühele.

Milline on Sinu lemmikfoto?

Minu lemmikfoto on portree, mis oli selle võitluse esimeses voorus üles laetud. Mis teeb foto eriliseks, on see, et see foto tundub nagu oleks tehtud stuudios, kuid on tegelikult tehtud Lasnamäe korteris A2 paberite taustal. Foto autoriteks on modellidest kaksikud Elina ja Silvia Kurr.

Kristi

 

Vaata kõiki modellikandidaate ja finalistide pilte ning videosid Photopointi Facebooki lehelt

(2031)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga