Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi fotokursus algajaile – võimas veebipõhine õpikeskkond peagi tulekul

Postitas: Lauri

Photopointi kauplusteketi omanikfirma Nordic-Digital astus täna hommikul esimese sammu veebipõhise  fotograafiateemalise õpikeskkonna lansseerimisel.

Veebiehel fotokursus.ee saab nüüdsest aimu sealsamas peatselt täismahus alustavast fotokursuste portaalist. Vastüllitatud lehelt saab juba ka alla laadida kursuse esimese peatüki pdf-faili kujul – ja seda täiesti tasuta.

Täismahus fotokursus.ee veebilehe lansseerimine ei ole nüüd enam mitte kuude, vaid kõigest nädalate küsimus. Kursus saab olema suunatud eelkõige neile algajaile, kes soovivad oma digikaameraga pildistada ka teisiti, kui ainult “rohelise režiimiga”.

Kaetud on kõik olulisemad pildistamise ning digitöötlusega seotud teemad. Fotograafia algus ja digitaalse peegelkaamera sisemus; pildi tekkeprotsessi mõjutamine; objektiivid ja fookuskaugus; välklampide kasutamine; kompositsioon; portreede, loomade, maastike ja lähikaadrite pildistamine; digitöötlus jne.

Fotokursuse maht selle algsel lansseerimisel on kaugelt üle 200 lehekülje. Teksti illustreerivad õpetlikud fotod ja joonised, mille orienteeruv hulk on samuti üle 200. Digitöötluse peatükk koosneb 35st videoklipist – kokku üle kolme tunni õpematerjali sellest, kuidas digifotosid töödelda.

Vormiliselt saab tegemist olema küll algajaile suunatud kursusega, kuid päris nii üheselt seda võtta ei saa. Esiteks sisaldavad kursused juba praegu peatükke ja ekskursse teemadesse, mida tavaliselt algajate kursustes veel ei käsitleta. Teiseks ei kujuta Photopointi fotokursus enesest staatilist materjalikogu.  Kursusi täiendatakse pidevalt uue õppematerjaliga, kursuse foorumites võib tekitada arutelu ka veidi keerulisemate küsimuste üle.

Vaata ja loe lähemalt veebilehel fotokursus.ee. Sealsamas saad tasuta alla laadida Photopointi fotokursuse esimese peatüki.

(285)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga