'; Photopointi -75% allahindluskampaania valupunktidest - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi -75% allahindluskampaania valupunktidest

Eelmisel nädalal toimus Photopointi veebipoes suur allahindluskampaania, mille raames olid kõigi lõpumüügi kategooria toodete hinnad all -75%. Photopoint soovib tänada kõiki oma kliente, kes allahindluskampaania raames veebipoes oste sooritasid.

Paljud teist on oma soodsad kaubad nagu kord ja kohus kätte saanud. Kahjuks leidub täna siiski veel kliente, kes eelmisel nädalal tellitud kaupa ootavad, nagu ka neid, kellele on teada antud, et tellitud kaup just ära ostetud on. Nende klientide ees soovib Photopoint järgnevas vabandada ning tekkinud olukorra põhjuseid selgitada.

Nagu ka allahindlust tutvustava ajaveebiartikli sissejuhatuses mainitud sai, ei ole teadaolevalt ükski Eesti digitehnikapood enne niivõrd laiahaardelist ja soodsat veebiallahindlust teinud, nagu Photopoint eelmisel nädalal. See oli tõepoolest võrreldav Stockmanni või Kaubamaja suurte tuntud kampaaniatega reaalsetes poodides. Veebikaubamaja puhul ostude sooritajad tunglemist ja rahvahulki ei näe. Kogu möll kajastub sooritatud tellimustes, mida eelmisel nädalal nii suurte hulkadena peale tuli, et meie tubli müügimeeskond neid vajalikul kiirusel täita ei jõudnud.

Tellimuste täitmise aega pikendas lisaks tellimuste arvule ka veel veebikaubamaja iseloom – kuigi veebis kuvatakse tooted kõik ühe jadana, asuvad nad pahatihti reaalselt erinevates poodides. Eelmise nädala -75% kampaania toodete puhul see reeglina nii oligi, kuna tegemist oli lõpumüügitoodetega, mida vaid  loetud eksemplarid alles on. Kujutagem ette, et klient tellib neli toodet mis kõik erinevates poodides on, ja tahab need kätte saada viiendast poest. Selliste tellimuste täitmiseks kulub paratamatult palju aega.

Need kaks põhjust on loonud olukorra, kus osa eelmisel nädalal oste sooritanud klientidest veel tänagi oma kaupa ootavad. Photopoint palub siiralt sellise olukorra pärast vabandust ning lubab tellimused täita nii kiiresti kui võimalik. Palun varuge kannatust – teiega võetakse kindlasti ühendust kohe, kui kaup on sihtpunkti jõudnud.

Lisaks ootajaile on aga ka veel kliente kes küll tellisid ning ka maksid oma tellimuse eest, kuid kellele sellegipoolest teatatud on, et nende tellitud toode kahjuks juba müüdud on. Seda situatsiooni võib võrrelda leti taga ootava järjekorraga. Kõik järjekorras seisjad soovivad osta letis müüdavat toodet. Hoolimata sellest et tagapool seisjad on juba väga kaua oodanud, võib toode otsa saada. Nii ka veebipoes. Vahe päriselu ja veebi vahel on muidugi selles, et veebipoes tuleb raha ära maksta enne kui järjekorda üldse lubataksegi.

Tavapärasel juhul sellist järjekorda veebipoes tekkida ei saa. Nagu ülal kirjeldatud, oli aga eelmise nädala arvete hulk niivõrd suur ning iseloom niivõrd raske, et tellimuste täitmine viibis. Tekkisid virtuaalsed tellimisjärjekorrad, mille tõttu on paratamatu, et tellimisjärjekorras viimased oma tootest ilma jääda võisid. Photopoint vabandab oma klientide ees, kes on tellitud kaubast ilma jäänud ning teeb omalt poolt kõik selleks, et leida alternatiivset lahendust. Kõigile klientidele garanteeritakse makstud summa tagastus.

Eelmisel nädalal oli tegemist tõepoolest suure allahindlusmölluga, millest laiahaardelisemat seni Eesti veebimaastikul nähtud ei ole. Veebikaubamaja ostumöll on õnneks siiski tavapoodide omast kordades mugavam – ei pea muretsema parkimiskohtade, saagihimuliste kaaskodanike ega järjekordades seismisele kaotatud aja üle. Nendest negatiivsetest aspektidest hoolimata ei jäta aga tavapoed suuri allahindluskampaaniaid pidamata ning kindlasti saab ka Photopointi veebikaubamajas tulevikus vähemalt sama suuri allahindlusi toimuma. Lubame aga, et siis läheb kõik juba õlitatumalt kui eelmisel nädalal toimunud esimese suurkampaania ajal. Veelkord – vabandustega kõikide klientide ees, kes tellitud kaupa ootavad või sellest ilma jäänud on.

(200)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga