Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi esinduskauplus Lõuna-Eesti suurimas kaubanduskeskuses “Lõunakeskus”

Valgusküllases ja avaras Photopointi esinduskaupluses Lõunakeskuses on laias valikus müügil digikaamerad, objektiivid, droonidfotoalbumid, pildiraamid ja muu fotograafiaga seonduv. Samuti on Photopointis kõikvõimalikud arvutitarvikud: klaviatuurid, arvutihiired, kõrvaklapid, kõlarid jm. Meilt leiad ka selle pisikese kummalise vidina või kaabli, mida kõikjalt juba ammu oled otsinud.

Tippklassi fotokaameratest pungil olevatest klaaskappidest kaupluse tagumise osa poole liikudes oled ühel hetkel ruumikas minifotostuudio, kus valmivad kõikidele nõuetele vastavad dokumendifotod ja viisafotod. Seal samas on ka laboritsoon, kus fotolaboritest vuhisevad välja tuhanded paberfotod ja siia saab tuua ka vanu pilte ja filme digitaliseerimiseks, siin saab dokumente ja pilte lamineerida jne.

  

Kuidas meid suurest Lõunakeskusest üles leida?

Aastate jooksul on Photopointi jaekauplus Lõunakeskuses ka oma asukohta vahetanud. Kui vanad photopointlased mäletavad veel meie kauplust liuvälja-äärsest paigast, siis 2014. aastal liikusime liuvälja ja infopunkti juurest paarkümmend meetrit vasakule ja sellest ajast peale särabki meie uus kauplus 2. ja 3. sissepääsu vahel.


Kõige täpsemalt leiad meid üles, kui kasutad Lõunakeskuse “Majajuhti” nii keskust füüsiliselt külastades kui ka veebist.

Eriti põnev on meie kauplusele pilk peale visata või selle sees lausa virtuaalne tiir teha kasutades Google Street View vaadet.

 

Kuidas vajadusel võtta meie Lõunakeskuse esinduskauplusega ühendust?

Kui sa ei ole väga tihe Lõuna-Eesti külaline, siis Lõunakeskuse aadress on Lääneringtee tn 39, 50501, Tartu (vajad näiteks GPS’i sisestamiseks) – kui juba Tartu lähistele oled jõudnud, siis on Lõunakast mööda põrutada suhteliselt võimatu.

Meie esinduskauplus Lõunakeskuses on avatud esmaspäev-laupäev kell 10.00 – 21.00 ja pühapäeval 10.00-19.00 (v.a riigipühad). Ühendust saab nii telefoni: 731 5626, mobiili: 520 3343 kui e-maili teel: lounakeskus@photopoint.ee

 

Milline näeb meie Lõunakeskuse esinduskauplus välja seest?

Tänapäevast, kui mitte öelda veidi ulmelist tehnikat kasutades, saad imelihtsalt teha meie esinduskauplusele tiiru peale. 360- kraadilise foto tegime Ricoh Theta S kaameraga.

Parima valiku kaupu leiad ikka Photopointist. #photopoint #lounakeskus #ricoh #theta #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

Milline näeb välja Photopointi esinduskaupluse minifotostuudio Lõunakeskuses?

Nii Lõunakeskuses kui kõikides teistes Photopointi esinduskauplustes Tallinnas ja Tartus on võimalik mugavalt ja soliidselt lasta teha erinevaid dokumendifotosid ja viisafotosid. Piltide mõõte ja nõudmisi ei pea teadma – lihtsalt ütle, mille jaoks on vaja ja meie asjatundlikud fotograafid koos tipptasemel fototehnikaga teevad Sinust õige pildi.

Photopointi esinduskauplustes läheb ilusate dokumendifoto tegemiseks vähem kui viis minutit – seda ettevalmistusest paberfotoni. Ja soovi korral saadame ka otse meilile. #photopoint #lounakeskus # dokumendifoto #theta #ricoh #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

Kuidas tulla?

Lõunakeskus koos Photopointi esinduskauplusega asub Tartu lõunapiiril, Riia maantee ääres ca 3,5 km kesklinnast. Autoga sõidab sinna kesklinnast 10 min, jalgsi tulek võtab aega 45 minutit või tasakaaluliikuriga 15 minutit. Lõunakeskuse lähikonnas asub kolm bussipeatust: Teaduspark ja Riia Ring ning kõige lähemal Lõunakeskus (sissekäigu nr 5 juures).

Lõunakeskuse ja Kesklinna vahel sõidab ka tasuta Lõunakeskuse ekspressbuss, mille sõidugraafikut näed siit. Kui soovid keskust külastada jalgrattaga, siis iga sissepääsu juues on selleks mõeldud hoiustamise koht ning liuväljapoolse sissepääsu juures asub aastaringselt toimiv valvega ning katusealune jalgratta parkla.


Nagu näed, siis on Photopointi esinduskaupluses kvaliteetset foto- ja digitehnikat ühe ruutsentimeetri kohta enam kui kusagil mujal Lõunakeskuses. Lisaks kõikvõimalikud fototeenused ja tohutu valik fotoalbumeid ja pildiraame. Põhjuseid meie külastamiseks leidub kõigil!

  

Külasta Photopointi Lõunakeskuse esinduskauplust – ootame sind!

 

Mitte lihtsalt Photopoint. Meie veebikaubamajas on ka:

KAITSEMASKID | KUMMIKUD | ROBOTTOLMUIMEJAD | VISIIRID

KÜLMKAPID | ÜHEKORDSED NÄOMASKID | KORDUVKASUTATAVAD NÄOMASKID

(3200)