Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Pentaxilt uus suumobjektiiv 18-135mm F3.5-5.6ED

Pentax avardab täna oma objektiivivalikut universaalse suumobjektiiviga smc PENTAX-DA 18-135mm F3.5-5.6ED AL[IF] DC WR. See ilmastikukindel tööriist on sobiv kaaslane täna esitletud Pentaxi digipeeglite lipulaevale K-5. Objektiivi on integreeritud DC teravustamismootor, optilises konstruktsiooni on värvi- ja geomeetriliste moonutuste ohjamiseks lisatud üks ED (Extra-low Dispersion) klaas, üks hübriidne asfääriline element ning üks vormitud asfääriline lääts. Seitse nõgusate äärtega diafragmalaba joonistavad fookusest väljas alade kontuurid meeldivalt pehmeks.

smc PENTAX-DA 18-135mm F3.5-5.6ED AL[IF] DC WR
   
Fookuskaugus 18 – 135 mm (35 mm ekvivalendina 27.5 – 207 mm)
Bajonett KAF3
Maksimaalne ava f/3.5 – 5.6
Minimaalne ava f/22 – 38
Optiline konstruktsioon 13 elementi 11 grupis
Vaatenurk
76 – 11.9° (Pentax digipeeglite ees)
Min. teravustamiskaugus
0.4 m
Maks. suurendus
0.24 x
Filtrikeere
62 mm
Diafragmalabade arv 7

Pentaxi ametlik pressiteade

Tokyo, 20. september

HOYA CORPORATION PENTAX Imaging Systems Division lansseerib uue smc PENTAX-DA 18-135mm F3.5-5.6ED AL[IF] DC WR objektiivi. PENTAX digitaalsete peegelkaameratega kasutamiseks mõeldud standardne suumobjektiiv on lihtsustatud ilmastikukindla konstruktsiooniga. Lisaks 7,5× suumile on objektiivil tänu integreeritud teravustamismootorile eriti sujuv automaatne teravustamine

Peamised omadused

1. Suur ulatus

PENTAX digipeegelkaamera ette paigaldatuna on selle objektiivi suum 7,5× ning fookuskauguste vahemik 35 mm kaamera ekvivalendina on 27,5 – 207 mm. Tänu heale ulatusele sobib objektiiv universaalseks vahendiks erinevate kaadrite jäädvustamisel, olgu selleks portree-, spordi- või reisifotod. Tänu PENTAX optikatehnoloogiale on disainitud märkimisväärselt kompaktne ja kerge objektiiv ning seda vaatamata suurele ulatusele. Tulemuseks on mitmekülgne ning mugavalt käsitsetav universaalobjektiiv igapäevaseks kasutamiseks.

2. Lihtsustatud ilmastikukindel konstruktsioon

Selle objektiivi korpus on ilmastikukindel ning hoiab ära vee ja niiskuse pääsemise sisemusse. Kui kinnitada see objektiiv ilmastikukindla PENTAX digipeegelkaamera ette, on tulemuseks vastupidav, usaldusväärne töövahend, mis töötab veatult ka vihmas ja udus.

3. Eriti sujuv SDM autofookus

Objektiivi AF süsteemi integreeritud mikromootor hoolitseb sujuva automaatse teravustamise eest.* Kuna objektiivi teravustamisrõngas automaatse teravustamise käigus kaasa ei pöörle, on objektiivi võimalik hoida sarnaselt manuaalselt teravustatavale objektiivile.

* See objektiiv ühildub järgmiste kaamerakeredega: PENTAX K-5, K-r, K-7, K-x, K-m, K20D, K200D, K100D Super ja K10D (Ver. 1.30 või uuem tarkvara). Teiste kaamerakerede ees aktiveerub automaatselt manuaalne teravustamisrežiim.

4. Kvaliteetne joonis

Tänu optilisse süsteemi lisatud ED (Extra-low Dispersion) läätsele, hübriidsele asfäärilisele läätsele ning vormitud asfäärilisele läätsele annab objektiiv eeskujuliku minimaalsete moonutustega joonise. Läätsed on andnud oma panuse ka korpuse mõõtmete vähendamisse.

5. Ümar diafragma

Objektiivil on ümara avaga diafragma, mis jäädvustab fookusest väljas oleva tausta meeldivalt pehmena. Suunatud valgusallikate ümber tekkivate kiirte efekt on minimaalne.

6. Muud omadused

Lähim teravustamiskaugus: 40 cm kogu suumi ulatuses

Quick-Shift teravustamissüsteem: võimaldab kiiret ümberlülitust manuaalsele teravustamisele kui pärast AF süsteemi tööd on tarvis peenhäälestust

Esiläätsele kantud SP (Super Protect) vääristus: hülgab vett, tolmu ja mustust.

(279)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga