Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Päris oma ürdiaed kööginurgas

clickandgrow-wallfarm

Küllap on iga täiskasvanu inimene vähemalt korra elus andnud lubaduse hakkata esmaspäevast tervislikult toituma, kuid paraku ei tule selle lubaduse pidamisest tihtipeale suurt midagi välja. Üheks põhjustest, miks tervisliku eluviisi pidamine edasi lükatakse on värskete ja tervislike toiduainete puudumine: suvilat pole igaühel ning poodides müügil olevad köögiviljad on mürgistest ainetest pungil. Õnneks aitab värsked ja puhtad ürdid ja viljad lauale tuua Eesti sugemetega ettevõtte Click & Grow uusim produkt: Wall Farm ürdisein.

Click & Grow Wall Farm on maitseka disainiga raamaturiiuli-sarnane seade, mis varustab kasutajat aasta-ringselt ürtide, aed-ja puuviljadega. Click & Grow nuti-potidele omaselt ei tule kasutajal taimekasvatamisel praktiliselt midagi teha: istutad taimekassetid vastavatesse avadesse ja täidad veepaagi, ülejäänu eest vastutab nutikapp ise.

Click & Grow on kasutusele võtnud uut sorti pinnast Smart Soil, mis tagab taimede 30–50% võrra kiirema kasvu ja kuni 6 korda rohkem vitamiine taime viljades tänu reguleeritud vee-ja toitainete annustele. Ürdiseina ehitamisel on silmas peetud keskkonnasäästlikust, nii et süsteem kasutab vett ära võimalikult efektiivselt ning pinnas varustab taime kõige eluks vajalikuga kahe nädala jooksul isegi kui taimekonteiner peaks süsteemist väljas olema.

farmwall

minifarmwall

Wall Farm on saadaval kahes suuruses, suurem ehk Wall Farm mahutab kasvatama kuni 57 taime korraga ning sellega kaasaskäiv nutiseadme rakendusega saab reguleerida valgustuse tugevust, valgusetsükleid, taimekasvu ning kontrollida taimede seisukorda. Väiksemas ehk Wall Farm MINI‘s saab kasvatada korraga 38 taime ning sellega kaasas käiv äpp on märgatavalt tagasihoidlikuma funktsionaalsusega. Mõlema ürdiseinaga saab soetada tellimuse, mille raames saadetakse kasutajale igal kuul 20 taimekasseti.

Allikas: Click & Grow

(464)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga