Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonic DMC-FZ45: 24× suum, HD video

Uus 14,1 megapiksliga DMC-FZ45 Panasonicult sisaldab 24× Leica suumi (25 – 600 mm), pildistabilisaatorit, Venus Engine HD II pildiprotsessorit ning oskab salvestada 1280 × 720 mõõdus videolõike. Järgnevalt ametlik pressiteade.

Panasonic tutvustas uut FZ-seeria rohkete võimalustega 14,1-megapikslist hübriid-digikaamerat DMC-FZ45, millel on võimas optiline suum ja rohkelt loomingulisi funktsioone.

DMC-FZ45 äsja väljatöötatud LEICA DC VARIO-ELMARIT objektiiv muudab kaamera ülimalt mitmekülgseks, laiendades optilise suumi vahemikku lainurkvõtete osas 27 mm-st 25 mm-ni ja tõstes suurendusteguri 24-kordseks. Uus LSI-pildiprotsessor Venus Engine HD II annab kõrge pildikvaliteedi nii pildistamisel kui HD-video salvestamisel.

Lisaks kasutatakse kaameras Intelligent Resolution tehnikat optimaalseks signaalitöötluseks, jäädvustades kogu pildi loomuliku selguse ja teravate üksikasjadega. Võimas 24-kordne optiline suum suudab tõsta kaamera suumimisvõimsuse 32-kordse ekvivalendini tänu funktsioonile Intelligent Zoom, mis rakendab Intelligent Resolution tehnikat pildikvaliteedi säilitamiseks ka digitaalset suumi kasutades.

Kaameral on tipptasemel kiire automaatteravustamise funktsioon Sonic Speed AF. Koos kiire käivitumisega annab see FZ45-le omas klassis kiireima reageerimisaja, mis võimaldab tabada ka kõige põgusamaid hetki.

FZ45 käsitsi reguleerimine on tänu uuele valikulülitile senistest kaameratest veelgi mugavam. Teravustamisnupu abil saab teravustamist kiiresti muuta vastavalt pildistamistingimustele. Pildistaja loomingulisi visioone saab väljendada mitte üksnes fotodel, vaid ka videos, kasutades tervet rida võimalusi, sealhulgas loomingulist videorežiimi Creative Movie ja režiimi My Color.

Panasonicu Lumix kaamerate automaatrežiimis iA (Intelligent Auto) leidub ka optilise pildistabilisaatori funktsioon POWER O.I.S., mille stabiliseerimisvõimsus on kaks korda suurem kui tavalisel pildistabiliseerimise süsteemil MEGA O.I.S. Uus POWER O.I.S kompenseerib tõhusalt päästikule vajutades või öösel pika säriajaga pildistades tekkiva käe värina, et saaksite nautida pildistamist isegi suure suurendusteguriga ilma hägususe pärast muretsemata.

iA režiimi saab kasutada ka video salvestamisel. See valib automaatselt kõige sobivama võtterežiimi, aitab vähendada käevärina mõju ning parandada teravustamise ja heleduse probleeme, aidates nagu muuseas teha kauneid fotosid ja videosalvestusi.

3-tolline 230 000-punktine Intelligent LCD vedelkristallekraan tagab hea vaadeldavuse nii salvestamisel kui salvestatu ülevaatamisel. Hoolimata silmapaistvast jõudlusest on DMC-FZ45 hiilgav ka energiasäästu osas, pikendades aku kasutusaega kuni 580 võtteni (CIPA) ühe laadimiskorraga.

Salvestades ülikiire reageerimisajaga kvaliteetseid fotosid ja videoid alates 25 mm ülilainurkrežiimist kuni 24-kordse supertelefotorežiimini, on DMC-FZ45 võrreldamatult mitmekülgne kompaktne digikaamera, mille funktsioonivalik rahuldab igal tasemel fotograafe alates algajatest kuni kogenud asjaarmastajateni.

(223)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga