Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nikon D3000

Postitas: Lenno

Pressiteade

Nikon tutvustab kaamerat D3000 83.82€, mis on siiani lihtsaim, kõige kergemini ligipääsetav DSLR-kaamera.

Jordi Brinkman, Nikon Europe tootejuht, räägib: „D3000 kaotab uskumuse, et DSLR-kaamerad on keerulised ning muudab heade piltide tegemise lihtsamaks kui kunagi varem. Sellega on tõepoolest võimalik lõbusalt pildistamisele keskenduda ning juhistega režiim aitab vähima vaevaga saavutada parimaid tulemusi.”

DSLR, puhas ja lihtne
D3000 on mõeldud kõigile, kes tahavad pildistada ilma, et peaks seadistuste pärast muretsema. Valida saab mitmete objekti parameetrite seast ja kaamera teeb ise ülejäänu; kohene reageerimisaeg tähendab, et ükski hetk ei lähe kaduma. 11-punktine automaatse teravustamise süsteem kindlustab, et kõik on fookuses, ja ere pildiotsija tagab, et saate, mida tahate, siis, kui seda tahate.

Suurepärased pildid, automaatselt
10,2 megapiksliga pildisensor, võimas EXPEED pildiprotsessor ja hiilgavad NIKKORi objektiivid tagavad oivalised pildid kus iganes viibite ja mida iganes teie või pildistatav parasjagu teeb. Põhjalik särimõõtesüsteem, ISO 1600 tundlikkus ja integreeritud välklamp teevad lihtsaks ka pimedates kohtades pildistamise. 

Juhatab teed
Esmakordsel DSLR-kaamera kasutajal aitab intelligentne juhiste režiim võtta parimat digipeegli pakutavast potentsiaalist. See lihtsustab kaamera ülesseadmist ja näitab, kuidas teha paremaid pilte. Soovite oma pildistamisoskust arendada — see on võimalik. Soovite objektile keskenduda — see on samuti võimalik. Üht- või teistviisi teeb D3000 seda vähima vaevata ja automaatselt. 

3-tolline LCD-ekraan
Suur ekraan võimaldab oma loomingut pere ja sõpradega jagada, ning teeb piltide töötlemise kaameraga vägagi nauditavaks. Lisaks juhiste režiimile on kaamera menüüd nüüd suuremad ja lihtsamad kasutada, kuna teksti asemel kasutatakse laialdaselt pilte. Põnevate kaamerasiseste töötlusefektide lai valik võimaldab oma pilte loovalt muuta ning sõprade ja perega jagada. 

Igal ajal, igas kohas
Mida iganes teete, kuhu iganes lähete — D3000 83.82€ on kohustuslik element igal pereüritusel või väljas veedetud päeval. Kaamera tehnoloogiad ja vastupidav korpus saavad hakkama kõigega, mida vabal ajal ette võtta soovite. Eksklusiivne tolmu vähendamise süsteem koos õhuvoolu kontrollsüsteemiga minimeerib tolmu mõju pildisensorile. Kompaktse, kerge ja vastupidava kere tõttu on D3000 kaamerat võimatu maha jätta. 

Peamised omadused:
– 10,2-megapiksline CCD-sensor. Isegi väheses valguses võimaldab eraldusvõime suurte piltide väljatrükki ja teravaid suurendusi
– 11-punktine automaatse teravustamise süsteem. Hoiab fookuses ka kõige kiiremini liikuvad objektid, mis on sageli kompaktkaameratele suurimaks väljakutseks
– Kiire reaktsioon. Käivituse ja katiku viivitus lasevad selle kaameraga teha peaaegu silmapilkseid võtteid ilma tavapärastele kompaktkaameratele omase viitreageerimisajata
– Juhiste režiim. Kergeim viis saada suurepäraseid pilte ilma kasutusjuhendit lugemata
– 3-tolline TFT-monitor. Nii heade piltide jaoks on vaja suurepärast ekraani, mille abil neid sõprade ja perega jagada
– EXPEED pilditöötlusprotsessor. Eksklusiivne süsteem aitab saavutada rikkalikke, eredaid tulemusi, mis on väga lähedal sellele, mida oma silmaga nägite
– Picture Control töötlusvalikud. Võimaldab teil enne pildistamist määrata digitaalpiltide töötlusomadused (standard, neutraalne, elav, mustvalge, portree ja maastik)
– Sarivõte kiirusega 3 kaadrit sekundis. Võimaldab jäädvustada kiiret liikumist
– Käepärane ergonoomika. Igaüks, kes hoiab käes D3000 kaamerat, tunneb, nagu see oleks osa tema käest
– Stiilne ja diskreetne välimus. D3000 ei tekita teie ja pildistatava vahele barjääri, mistõttu näoilmed pildil jäävad loomulikud
– Väike, kerge ja vastupidav. Taskusse see küll ei mahu, aga nii heade piltide tõttu leidub alati keegi, kes seda enda käes hoida tahab.

 

(599)

Artiklis kirjeldatud tooted:
VGA X600 PRO, 128MB, 128bit, PCI-Ex VGA X600 PRO, 128MB, 128bit, PCI-Ex, Gigabyte
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga