Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nikon esitleb käeviipega juhitavat Coolpix S6600 ning soodsat Coolpix L620 kompaktkaamerat

S6600

Täna kuulutas Nikon kõikjal üle maailma välja kaks uut kompaktkaamerat oma Coolpix seeriast: keeratava ekraaniga ning WiFi ühendusega S6600 ning soodsa keskmisest pikema suumiga L620. Mõlemad uustulnukad on algtaseme kompaktkaamerad, mis suunatud peamiselt automaatrežiimis pildistajatele. Sensoriteks on vastavalt 16 ja 18 megapikslised CMOS tüüpi kiibid, suumikordajad 12× ja 14×.

Nikon Coolpix S6600:

S6600_BK_front34r_lo_t

Selle kaamera juures ei pane natukenegi teadlikumat lugejat mitte miski kulmu kergitama. Välja arvatud üks asi – liigutusega juhtimine.

528720835

See tähendab, et hurmava autoportree tegemise ajal saab suumida, filmida ja pildistada viibates vaid käega õiges suunas, enda poole keeratav ekraan on abiks.

 Coolpix S660 tähtsamad tehnilised näitajad:

  • nurga alla seatav 2,7-tolline LCD ekraan (üsna kesise) 460 000 piksliga
  • 16 miljoni piksliga 1/2,3″ tüüpi BSI-CMOS sensor
  • 25–300 mm (35 mm ekvivalent) stabiliseeritud objektiiv,  f/3,3−6,3
  • 10 võtet sekundis, maksimaalselt 7 kaadrit järjest
  • Gesture Control (Liigutusega juhtimine) suumimiseks, pildistamiseks ja videote tegemiseks a la Xbox Kinect
  • sisseehitatud Wi-Fi ühendus

Saadaval poodides alates augusti lõpust – septembri algusest, eeldatav jaehind 229€.

Nikon Coolpix L620:

L620 kujutab endast L610 järglast ehk lühidalt öeldes keskmisest pikema optilise suumiga (14×) ning AA-tüüpi patareidest toituv soodne kompaktkaamera.

 Coolpix L620 tähtsamad tehnilised näitajad:

  • 18,1 miljoni piksliga 1/2,3″ tüüpi BSI-CMOS sensor
  • 25–350 mm (35 mm ekvivalent) stabiliseeritud objektiiv, f/3,3−5,9
  • makrofotod 1cm kauguselt
  • 1080i 60 kaadrit sekundis Full HD videod
  • 3-tolline LCD ekraan 460 000 pildipunktiga
  • 2 × AA-tüüpi toiteelemendid

Saadavus ja eeldatav hind sama, mis S6600 kaameralgi: augusti lõpp-septembri algus ning 229€.

S6600_BK_LCD_1 S6600_BK_LCD_3 S6600_PP_front_lo S6600_WH_LCD_5

L620_RD_SLup_frt34r_lo L620_BK_front_lo

Nikoni ametlikud pressiteated:

“NIKON ANNAB TEADA ÜHENDATUD KAAMERA COOLPIX S6600 JA SUURE SUUMIGA KAAMERA COOLPIX L620 TURULE TOOMISEST

Amsterdam, Holland, 6. august 2013 Nikon Europe teatas täna COOLPIXi valikus kahe uue kompaktkaamera turule toomisest: ühilduv Nikon COOLPIX S6600 muudetava nurgaga LCD-ekraani, hõlpsaks jagamiseks sisseehitatud WiF ja 12-kordse suumiga NIKKORi objektiiviga; ning ergonoomiline Nikon COOLPIX L620 täiustatud suumi ja täis-HD-videoga.
Nikon COOLPIX S6600 – vaadake maailma uuest vaatepunktist

Rabavate autoportreede tegemine läks tänu COOLPIX S6600 muudetava nurgaga ekraanile nüüd veelgi lihtsamaks. Ekraan on mõeldud piltide jäädvustamiseks suurtelt või väikestelt nurkadelt, nii et käsivarre kauguselt autoportree tegemiseks pole enam vaja oletada. Kui ekraan on autoportree režiimis, võimaldab viipejuhtimine käeviipega jäädvustada fotosid või videoid või isegi suumi kontrollida.

Peale ideaalsete portreede võimaldamise kombineerib COOLPIX S6600 mitut funktsiooni, mis aitavad tagada erakordse pildikvaliteedi mis tahes tingimustes. 16-megapiksline tagantvalgustatud CMOS-andur kombineerub 12-kordse optilise suumiga, et tagada erksad fotod ja videod isegi eredas päikesevalguses või ööstseenides vähese valguse tingimustes. Stereo ja optilise suumiga täis-HD-video pakub veelgi rohkem loomingulisi valikuid, eriti kuna muudetava nurgaga ekraan suudab tegevust jälgida igalt tasandilt.

Nikon Europe’i tootejuht Nicolas Gillet ütles: „COOLPIX S6600 on piisavalt õhuke, et mahtuda taskusse, kuid piisavalt kaasaegne, et avaldada muljet iga pildi ja videoga. Kaamera on ideaalne kõigeks alates täiuslikest portreedest ja lõpetades uskumatute maastikufotodega. See Nikoni COOLPIXi kaamera muudetava nurgaga ekraaniiga on meeltmööda igale fotograafile, kes tahab, et tema fotod silma paistaksid.“

Peale selle on kaameral palju filtreid ja efekte, mis teevad teie pildid ainulaadseks ja suurepäraseks. Režiimiga Quick Effect saab ainult nupuvajutusega lisada eriefekti kohe pärast pildi tegemist, mis teeb enne üleslaadimist loomingulise elemendi lisamise lihtsaks. Kaameral on 30 erinevat efekti ja 18 stseenirežiimi enneolematuteks võimalusteks. Suurepärase reisikaaslasena pakub COOLPIX S6600 režiimi Easy Panorama, millega saab probleemideta pildistada hämmastavaid vaateid. Hägustumise ja vibratsiooni stabiliseerimine (VR) tagab, et pildid on selged. Kaamera on saadaval neljas erinevas värvitoonis (must, punane, lilla, valge) ja näeb välja sama rabav kui maastik selles paigas.

COOLPIX S6600 on saadaval soovitatava jaehinnaga 229 Euro.

Nikon COOLPIX L620 – suur suum, mis on loodud muljet avaldama

Turule toodi ka COOLPIX L620, mis on uus lisa suure suumiga L-seeriasse. 18-megapiksline CMOS BSI-andur koos 14-kordse NIKKORi lainurk-suumobjektiiviga tagab, et COOLPIX L620 saab iga kord tipptasemel kvaliteediga tulemuse. Kaamera kasutuslihtsus asetab lõbu ja vabaduse fotograafia südamesse.

Nikon Europe’i tootejuht Nicolas Gillet ütles: „COOLPIX L620 on mugav hoida ja lihtne kasutada. Selle selge 3-tolline LCD-ekraan sobib kõigile, kes soovivad intelligentset kaamerat, millel on suur suum, loomingulised efektid ja täis-HD-video tegemise võimalus. Kaamera on kasulik igal ajal ja igal pool. Selle ergonoomiline kujundus sisaldab AA-tüüpi aku sektsiooni, mis püsib ilusti käes, mistõttu on akut lihtne laadida ja pildistamist jätkata. 18 stseenirežiimiga on põhiasjade eest hoolt kantud, Scene Auto Selector režiimis Easy Auto võimaldab teil keskenduda pildi tegemisele ja hetke nautimisele.“

Kvaliteetfotograafia võimalikult ligipääsetavaks muutmiseks on COOLPIX L620-l režiim Easy Panorama, hägususe stabiliseerimine, objektiivi nihke vibratsiooni stabiliseerimine (VR) ja sihtmärgi leidmise automaatne teravustamine (AF), mis tuvastab objekte automaatselt ning võimaldab teil sihtides ja pildistades kindel olla, et te saate oma oskustest olenemata parima pildi.

COOLPIX L620 on saadaval musta ja punasena soovitatava jaehinnaga 229 Euro.”

(668)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga