Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 79. Raining.fm ning kuula vihmasabinat ka kuival jaaniööl

rainingfm_avang

21. sajandi inimene on alatasa stressis ning loodusest eemaldunud. Tihti istub arvuti või nutitelefoni taga, imeb kui käsn endasse sotsiaalmeedias levivat prahti ning ei lõõgastu korrektselt. Ning puhkuse ajal veab end suurde kuurordisse Vahemere või Punase mere ääres ning eeldab, et sellega saab pinged maandatud. Teine äärmus on minna kaasa igasuguse new age asjadega, vaadata “100% töötab, minu sõpra/ema/ämma/vanaema kassi aitas” lõõgastusfilme, mis maksid telepoes ainult 79.99€. Unustame selle jama korraks, läheme loodusesse ning naudime vaikset vihmasabinat. Kui töögraafik või uneaeg seda ei võimalda, kasutame hoopis arvutit või nutitelefoni – raining.fm abil.

Elu nagu filmis – üksik vihmapilv ainult sinu kohal

Raining.fm on iseenesest väga lihtsa kontseptsiooniga rakendus – tekitada kasutajale tunne, et väljas on vihmasadu või äikesetorm ning tänu sellele erinevatest segavatest faktoritest eemaldada. Kasutaja saab ise määrata kolme erinevat režiimi omavahelistes kombinatsioonides: vihmasadu, äikesetorm ning kauge äikesetorm. Lisaks saab nendel kolmel ise ka helitugevust muuta.

rainingfm_helid

Kasutaja saab määrata ka kahte erinevat taimerit. Esimest neist on hea kasutada siis, kui on soov magama jääda: määrata ära aeg, mil rakendus lõpetab personaalse vihmasaju. Teine neist on intervalltaimer, kus saab määrata ära ajaperioodi, kus rakendus vaigistab end ning annab märku puhkepausist. See on kasulik juhul, kui on käsil töö või õppimismaraton ning tuleb endale meelde tuletada, et vahepeal peaks ka pead puhkama.

rainingfm_taimer

Lisaks tuleb programmiga kaasa müriaad “ilusaid taustapilte” rakenduse sees kasutamiseks, aga see on pigem triviaalne.

Lisaks on olemas ka raining.fm veebirakendus, mis on täitsa tasuta. Asub see aaderssil http://raining.fm/. Veebirakenduse funktsionaalsus sama, mis Android rakendusel. Kõige selle juures on ainult üks miinuskülg – Android nutitelefon või tahvelarvuti peab olema 4.1 Jelly Bean või uuema operatsioonisüsteemiga, kuna varasemad versioonid ei toeta pausideta korduvat taasesitust.

Milleks seda vihmapilve meil vaja?

Raining.fm ei ole, nagu te juba isegi aru saite, eneseabirakendus. See on hoopis väga hea võimalus eemaldada end ümbritsevast kärast ja mürast võrdlemisi efektiivselt. Sest aeg-ajalt tuleb meil kõigil ette situatsioone, kus tahaks tööd teha suurema kasuteguriga, kuid ümbritsev keskkond seda ei võimalda. Muusika tihti ei toimi efektiivse taustana. Sellistel juhtudel on vihmasadu äärmiselt mugav.

Lisaks saab, nagu eelnevalt mainitud, kasutada rakendust magama mineku ajal. Taimer peale, pea padjale ning tee ajule selgeks, et nüüd on end aeg välja lülitada. Nii mõnelgi juhul aitab üle olla sellest hilisõhtusest kohvist, mida sa tead, et poleks tohtinud juua.

rainingfm_kodu

Peale tormi…

Raining.fm on äärmiselt kompaktne ning mugav rakendus, millest sa ei oska puudust tunda ennem, kui pole järgi proovinud. See aitab keskenduda ning vajadusel ka magama jääda päris efektiivselt. Saan aru, et 1.51€ võib tunduda sellise lihtsa rakenduse eest palju. Samas bussis või rongis aitab see keskenduda olulisematele asjadele, kui kellegi vabakasvatusega mürsikule. Samamoodi ei pääse kolleegi nädalavahetusel ostetud kingapaari üle muljetamine sinu töörütmile vahele. Lisaks kõigele muule, nautida tüüpilist Maarjamaa jaaniööd ka siis, kui ilmataat meid alt peaks vedama ning pilved taevast pühkima.

Raining.fm Google Play Store’s 1.51€

Raining.fm koduleht ning veebirakendus

(291)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga