Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 52. WidgetLocker

Üks asi, mis hoiab mind Androidi juures ning takistab iOS seadmete soetamist, on Androidi platvormi paindlikkus. Seda suuresti just isikupäraseks tehes, tõstes sellega esiteks produktiivsust, teisalt silmale mugavam ka vaadata. Programme, mis seda võimaldavad, on saadaval palju. Olgu see siis kogu operatsioonsüsteemi väljanägemise muutmine erinevate “launcher’ite” abil või lihtsalt ekraaniluku programmi ära vahetamise abil. Tänases artiklis tutvustamegi üht paindlikku programmi, mis lubab ekraaniluku (lockscreen) isikupäraseks ning enda jaoks mugavaks teha. Saage tuttavaks, selleks on WidgetLocker.

Head, vead ning muud võimalused.

Alustame seekord halbadest külgedest, mis jäid kohe häirima. Esiteks, programmil on nii palju erinevaid võimalusi seadistamiseks. No kohe niivõrd palju, et nendesse võib ära eksida ning vajalikke asju ei leia esimese hooga kohe kuidagi üles. Siinkirjutajal tavaliselt erinevate rakendustega probleeme pole, aga seekord pidin kolleegi abi küsima, et natukenegi aru saada kus ja mida teha. Teine pisike häiriv miinuskülg on fakt, et peale seadme igat alglaadimist tuleb mitte root’itud seadmel eraldi käivitada ka WidgetLocker rakendus. Teisalt, kui tihti telefoni või tahvelarvuti taaslaadimist ikka teed?

Nüüd aga kõik need head võimalused. WidgetLocker lubab kasutajal ekraanilukule lisada ükstapuha mis programmi otsetee, widget‘eid ning palju muud. Widgetid, kusjuures, ei piirdu ainult selle programmiga kaasa tulevatega. Kui sul on mõni programm, mille lisasid sa tihedalt kasutad, siis saad sellegi ekraanilukule lisada. Lisaks saab kasutaja ise määrata lahtilukustuse mehhanismi/animatsiooni. Olgu see siis iOS laadne “slide to unlock” lähenemine või Jelly Bean’ist tuntud ringikujuline lahtilukustamine. Valikuvõimalusi on palju ning igaüks leiab endale meelepärase.

Kasutajana, kes on väga pikka aega oma HTC telefonil Sense 4.0 skinni näppinud, leidsin WidgetLockeril mõned väga vajalikud lisad. Esiteks saan ma ära keelata ekraani alumisel äärel olevad lisanupud ning kui ekraan välja lülitatud, siis helitugevuse reguleerimise nupud ei toimi. Need reageerivad ainult siis, kui muusikamängija töötab. Sellega saavutasin paar vajalikku asja. Esiteks, enam ei lülita telefon end taskus hääletuks ning teiseks, enam ei aktiveeru ekraan kogemata. Lõppkokkuvõttes on neid võimalusi niivõrd palju, et ma ei hakka neist siin rohkem rääkima – jätan teile, Photopointi Ajaveebi lugejad, natuke avastamisrõõmu.

Kelle jaoks?

Olgem ausad, ekraaniluku programm, olgu see missugune tahes, on kõige kasutatuim programm Androidil. Rohkem, kui Facebook ja Gmail kombineeritud. Kuidas nii? Sest iga kord, kui sa seadme ekraani sisse lülitad, kuvatakse kõigepealt lukuprogramm. Just seetõttu on äärmiselt kasulik enimkasutatud programmide või nende funktsioonide otseteed ekraanile tuua. Nii saad sa võimalikult kiirelt ja mugavalt vajalikule asjale ligi.

Kokkuvõte

Tegu on programmiga, mille sissejuhatust on äärmiselt soovituslik lugeda ning esimese seadistuse jaoks parem aega varuda ning maha istuda. Kui korra paika pandud ning ära seadistatud, saab Android seadme kasutamismugavust tõsta päris palju. Lisaks sellele, kaasneb ka visuaalselt nauditav ekraanivaade – täpselt selline, nagu Sulle meeldib.

WidgetLocker Google Play Store’s 2.25€

(340)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga