Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Maailma esimene tõeliselt nõgus nutifon LG G Flex on kõver nagu teie nägu

LG_G_FLEX_04

Alles see oli, kui Samsung oma kummalise kujuga nutitelefoni tutvustas. Selle elektroonikahiiu kaasmaalaste loorberid kurioosumite alal ei andnud aga LG-le rahu ja nii tutvustatigi maailma esimest „päriselt nõgusat“ (LG enda sõnad) nutitelefoni LG G Flex. Uue ja ergonoomilise kõnetoru sünnis võib süüdistada LG tütarfirmat LG Chem, kus leiutati uudne POLED (ehk siis P-OLED) plastekraan.

Mille poolest siis tõeliselt nõgus telefon on parem tavalisest? Väidetavalt on näo kumerust järgiva telefoni mikrofon suule lähemal kui tavalisel nutitelefonil, mis võimaldab kuni 3 dB paremat helikvaliteeti. Plastekraan peaks olema ka purunemiskindlam, kui tavaline ekraan. Samuti peaks nõgusa kujuga telefon istuma paremini taskusse. Ühe tõepoolest nutika uuendusena on aga nupud viidud telefoni tagaküljele. Tagakülg on tehtud samuti erilisest nö iseravivast plastist, mis peaks iseseisvalt kriimudest-kriipsudest lahti saama ja niimoodi tavalisest kauem oma esinduslikku välimust säilitama.

Raua poolest on tegu igati kobeda tükiga – 6-tolline 720p ekraan (1280×720), neljatuumaline 2,26GHz Snapdragon 800 protsessor, 2Gb muutmälu ja 32 Gb sisemälu, 13Mp kaamera ja 3500mAh aku. Mõistagi on kampa võetud LTE ja NFC, melomaane peaks rõõmustama võimalus oma helindeid kuulata 24bit/192kHz Hi-Fi taasesituses.

LG on vaeva näinud ka tarkvaraga. Ausalt öeldes on muidugi tootjate enda poolt Androidile peale keevitatud oma tarkvara tavaliselt paras õudus, mis lisaks muule võtab ka ohtralt hinnalist mälumahtu. Erandiks pole siin ka LG. Tarkvara kvaliteeti me siin hetkel lahata ei saa, kuna LG G Flex on esialgu saadaval vaid Lõuna-Koreas. Küll aga pole LG koonerdanud erinevate rakenduste hulgaga nagu on tavaks saanud tema ’suuremale vennale’ Samsungile. Nii näiteks võimaldab Dual Window jagada ekraani kaheks ning jooksutada seal kõrvuti kahte erinevat rakendust. QTheater aga võimaldab lukustatud ekraanilt vaadata pilte, videosid ning ka YouTube’i. Siinjuures tekib autoril muidugi küsimus, et kui lahe võib kõike neid asju kergelt kõverpeeglist vaadata? Kas koomiline efekt on garanteeritud?

 Allikas: The Verge

(1290)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga