Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

LCD-ekraani külge kinnitatav pisike lauaarvuti MSI-lt

Postitas: Lauri

Viimasel ajal on pisikeste sülearvutite, ehk netbookide kõrval üha enam populaarsust kogumas väikesed lauaarvutid.

Need on mõõtmetelt pisikesed ning tehniliste andmete poolest netbookidega äravahetamiseni sarnased ekraanita karbikesed, mida saab hoida laua peal, monitori kõrval.

MSI hiljuti esitletud pisike lauaarvuti “WindBOX” erineb aga kõigist neist teistest karpidest. Sest selle meeliskoht ei ole mitte monitori kõrval, vaid monitori küljes. Nii ei saagi seda justkui hästi lauaarvutiks nimetada – pigem on ta pisike monitoriarvuti… Või midagi sellist.

Kineskoopmonitoriga MSI WindBOX hästi kokku ei sobi. Teda saab haakida vaid VESA-kinnitusega LCD-monitori külge. VESA-kinnitus on aga enamikul praegu müüdavail kuvaritel. Sellel Philipsil 31.84€ näiteks, ja sellel Dellil 259.26€ ja Samsungi omadel 11.17€ ja isegi Apple`i Cinema 116.91€ pildimaagidel.

Sellise monitori taha saab WindBOX`i täielikult ära peita. Arvutikarp on õhuke ning vaikne – selle sees ei ole ventilaatoreid. Süsteemi hoiab ülekuumenemise eest suure pindalaga soojussalvesti.

Liistaka südameks on, nagu netbookidelgi – 1,6 GHz Intel Atom protsessor, muutmälu on masinal 1GB/2GB (DDR2) ja graafikaajamiks Inteli GMA 950. Failiriiuliks võib valida kas 160 GB või 250 GB SSD ketta.

Pisikese arvuti sees on veel 802.11b/g WiFi kaart ja 3in1 mälukaardilugeja. Pordid – VGA monitoriga ühendamiseks, kolm USB-porti, LAN internetikaabli jaoks, kõrvaklappide väljund ja mikrofoni sisend ning kanüül voolu manustamiseks. Operatsioonisüsteemiks Windows XP.

MSI-poolt kinnitamata hinnaks nimetatakse blogosfääris ja veebiuudistes veidi üle kolme tuhande krooni. Selliste SSD ketaste juures ei ole see aga kaugeltki reaalne pakkumine. MSI lubab masina turule tuua käesoleva aasta esimeses kvartalis.

MSI ametlik pressiteade

(386)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Trekstor Music Stick 120 256MB Trekstor Music Stick 120 256MB formaadid: MP3 (CBR/VBR, 32 - 320 kBit/s), WMA (48 - 192 kBit/s), WAV diktofon, salvestusformaat: WAV, 8,000 Hz ID3 Tag tugi ekvalaiseri valikud: Jazz, Classical, Normal, Pop,...
Nikon Coolpix S4 hõbedane LP 6 megapikslit, 10x optiline suum, 2,5" tolline LCD monitor, pööratav swivel-tüüpi disain. Komplektis AA patareid, kaamerarihm, objektiivikork, AV kaabel, USB kaabel ning tarkvara CD-ROM.
Silicon Power MMC-M 2 GB 100x Silicon Power MMC-M 2 GB 100x
Dörr Digital stuudiovalgusti 1x25 Dörr Digital stuudiovalgusti 1x25 valgusallikas: üks 25 W pirn värvustemperatuur: 5200°K valgustugevus: 3000 Lux 0,5 m kaugusel, 600 Lux 1 m kaugusel mõõdud: 230 x 175 mm.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga