Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kirjuta Digitesti veebilehele ülevaade ja võida auhindu

Digitest.ee veebileht kutsub kõiki digi- ja fototehnikahuvilisi osalema ülevaadete konkursil “Digitest 2010″. Kirjuta ülevaade omaenda või kellegi teise arvuti- foto- või audio-videotehnika valda kuuluvast seadmest. Saada see avaldamiseks Digitesti veebilehele ja võid võita auhinnaks 1500, 1000 või 500 krooni eest kaupa Photopointist. Lisaks loositakse kõikide osalejate vahel välja Razeri arvutihiired Salmosa 40.66€ ja DeathAdder 61.66€ ning Roccati hiirematt Sota Granular Black 12.71€.

Konkursil osalemiseks tuleb kirjutada ülevaade ning esitada see ajavahemikus 08.09.2010 – 03.10.2010 Digitest.ee veebilehe kaudu avaldamiseks ning hindamiseks. Digitesti veebilehel saavad kõik osalemistingimustele vastavad kirjatükid avaldatud 24 tunni jooksul pärast esitamist. Esitamine on võimalik kuni kolmanda oktoobri südaööni. Seejärel asub ülevaateid hindama 6-liikmeline žürii, koosseisus:

  • Lauri Veerde – Photopointi Ajaveebi peatoimetaja
  • Kaido Einama – ajakirja „Arvutimaailm“ peatoimetaja
  • Martin Mets – Ajakiri „Digi“ toimetaja
  • Kristjan Terase – tehnikablogi „Kahvel“ peatoimetaja
  • Madis Veskimeister – Digitest.ee arvutitehnika ülevaadete toimetaja
  • Toomas Ili – vabakutseline foto- ja videograaf ning Digitest.ee fototehnika ülevaadete toimetaja

Esikolmik kuulutatakse välja esmaspäeval, 11.10.10 Photopointi Ajaveebis, Photopointi Facebooki lehel ning Digitesti veebilehel. Esimesele kohale tulnud ülevaate autor saab 1500.- eest kaupa Photopointi kauplustest. Teisele ja kolmandale kohale tulnud ülevaadete autorid saavad vastavalt 1000.- ja 500.- eest kaupa Photopointi poodidest. Lisaks sellele loositakse kõikide avaldatud ülevaadete seast välja kolm auhinda: Razeri arvutihiired Salmosa 40.66€ ja DeathAdder 61.66€ ning Roccati hiirematt Sota Granular Black 12.71€. Tähele tasub panna seda, et need auhinnad loositakse välja ülevaadete, mitte autorite seast. Seega – mida rohkem ülevaateid kirjutad, seda rohkem on võimalus loosiga auhindu võita.

Digitest.ee veebilehe meeskond soovib kõigile kirjutajaile rammu näppudesse ja voolu arvutisse. Loe lisaks Digitesti veebilehelt ning uuri täpsemalt Digitest 2010 ülevaadetekonkursi osalemistingimustest.

(189)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer hiir Salmosa 1800 Razer hiir Salmosa 1800 Maailma kiireima optilise sensoriga hiir algajale mängurile. 1800 dpi 3G Infrared sensor (kuni 2,25× kiirem kui tavaline mänguhiir), ülikerge korpus, riistvaraliselt muudetav DPI (800/1800)...
Razer DeathAdder 1800 hiir Razer DeathAdder 1800 hiir 1800 dpi 3G infrapunasensoriga mänguhiir suudab ekraanil liikuda 2,25× kiiremini kui standardsed 800 dpi otpilise sensoriga hiired. Vaenlane on surnud enne, kui ta teid üldse näeb. 1800 dpi 3G...
Roccat hiirematt Sota, Granular Black Hiiremati teraline pind kombineeritult sisese metallikihiga pakub parimat tööpinda arvutimängurile. Hiir libiseb matil äärmiselt kergelt ja minimaalse jõuga. Hiiremati kvaliteeti on testitud paljude mänguhiirtega.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga