Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kata fotoseljakott “Bumblebee” pälvis hinnatud Red Dot disainiauhinna

Kata fotoseljakott Bumblebee 222 UL on nii uus, et poelettidel seda hetkel veel näha ei ole. Fotodel paistab see aga olema nägus ja ülimalt funktsionaalne kaameramahuti. Kindlasti ta seda ka on. Ei saanud ju ometi tema nimi olla põhjuseks, miks Bumblebee 222 UL äsja maineka Red Dot disainiauhinna vääriliseks tunnistati.

Kata Bumblebee 222 UL pälvis auhinna kategoorias “Meelelahutustehnika ja kaamerad”. Sealsamas on eelnevatel aastatel võidutsenud näiteks sellised tooted nagu iPod Nano ning Nikon D3 3248.78€. Red Dot disainiauhindade jagamisel on lisaks visuaalsele poolele ülitähtsad ka toote muud omadused. Auhinna saamisel arvestatakse toote funktsionaalsust, ergonoomilisust, materjalide kvaliteetsust, toote vastupidavust ja mitmeid muid tarbija jaoks tähtsaid ja toote olemust kujundavaid aspekte.

Kata tootejuhi Galya Harish`i sõnul on tegu suurepärase tunnustusega nii uuele kergekaaluliste fotokottide sarjale, kuhu Bumblebee 222 UL kuulub, kui ka kogu Kata tootevalikule tervikuna. Auhinna pälvinud fotokott ühendavat eneses Kata kõige uusimad tehnoloogiad, materjalid ning disainid.

Bumblebee-222 UL on kahe pealahtriga fotoseljakott. Alumine osa mahutab profiklassi digipeegli koos maks. 70-200 F/2.8 andmetega objektiiviga ning lisaks sellele veel lisakere, 4 objektiivi, välklambi ja mõned väiksemad tarvikud. Ülemisse lahtrisse saab panna kõikvõimalikke isiklikke asju, selgmises osas on eraldi lahter kuni 17″ ekraaniga sülearvuti jaoks. Soovi korral saab alumisest lahtrist fotovarustust mahutava osa eemaldada ning lukuga kahte lahtrit eraldava vahetüki valla päästa. Nii saab kotti kasutada tavalise seljakotina.

Vaata Bumblebee 222 UL fotokotti lähemalt Kata veebilehel

[nggallery id=73]

(435)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nikon D3 kere 12,1 megapikslit, FX formaadis CMOS sensor (36 × 23,9 mm), 51 teravustamispunktiga autofookus, sarivõte 9 kaadrit/sek, 3" tolline Live View VGA LCD monitor, magneesiumsulamist niiskuskindel kere, Nikon EXPEED pildiprotsessor....
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga