Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 80. Razer Goliathus Control hiirematt

IMG_0304 
Kas sinu AK-47 rauast valla päästetud kuulilend on möödunud vaenlase sõduri kiivrist vaid sentimeetrite kauguselt ja vihisenud tema selja taha virtuaalsesse tühjusesse? Ja seda hoolimata sellest, et sinu sihtimine oli laitmatu? Ning näinud järgmiseks ekraanil kirja – “you are dead”? Kui jah, siis on tänane kasulik vidin just sulle.

Matt on välja loositud, Random.org valis võitjaks nr. 10, ehk Kardo! võtame võitjaga ühendust.

IMG_0305 
Hiirematt võib tunduda selline ühedimensiooniline omadus arvutikasutamise juures – kas ta on või teda ei ole. Tegelikult võib ühel ja teisel matil olla rohkem vahet, kui ühel hiirematil ja selle täielikul puudumisel. Kuigi Razer ütleb piltidel nähtava mati nimeks “Goilathus Cotrol 2013 Small“, ehk väike, on ta siiski pisut suurem kui harilik hiirematt – 215 x 270 mm. Kui laual ruumi jagub, on Photopointis saadaval keskmine (loe: suur) variant mõõduga 355 × 254 mm ja suur (loe: hiiglaslik), 444 × 355 mm, ehk peaaegu pool meetrit lai matt. Selline suurus võimaldab sättida hiire kiiruse madalaks, muutes ta väga täpseks, ilma, et peaks hakkama hiirega mati peal hüppeid tegema – jõuab ikka ühe liigutusega ekraani ühest servast teise. Kui arvad, et nüüd on lagi käes, siis eksid. Et seeria nimetus oleks auga välja teenitud, on pakkuda on ka Extended versioon, mille mõõdud on 920 × 294 mm, peaaegu terve meeter laiust, ja see loob ühtse pehmendatud tööpinna nii hiire kui klaviatuuri alla.

IMG_0313 
Razer Goliathus Control seeria mattide pind on tugeva tekstuuriga, mis pakub piisavalt takistust ja tagasisidet ning tagab selle, et kursorit/sihikut saab liigutada vaevata ühe piksli täpsusega, ükskõik millise hiirega. Kõik need mõõdud on saadaval ka Goliathus Speed seerias, mille tekstuur on palju peenem, pakkudes minimaalset takistust, et ka päiksetõusust loojanguni (või vastupidi) mängides ei koormaks hiire liigutamine kätt rohkem, kui tühja käe õhus liigutamine.

IMG_0319 
Matt on pehmest ent vastupidavast, tugevalt põimitud kangast. Seetõttu on ta paindlik, muutudes sinu töölaua loomulikuks osaks kohe, kui sa ta sinna asetad, ning transportides ei pea teda sugugi hellalt hoidma.

IMG_0315 
Et tagada mati pikaealisus, on ta servad tihedalt üle õmmeldud. Tavalised odavad hiirematid on vaja välja vahetada enamasti just seetõttu, et servad hakkavad narmendama – Sel matil sellist probleemi ei ole. Lisaks teeb see sujava ülemineku mati ja laua vahele.

IMG_0317 
Mati alumine pool on täies ulatuses kummeeritud ja spetsiaalse tekstuuriga. Lauale asetatuna on ta seal paigal nagu liimitud.

Razer Goliathus hiirematid ei ole head ainult arvutimänguritele, vaid kõigile, kes töötavad palju hiirega ja oskavad hinnata seda, kui hiir ja matt teevad oma vaevatu täpsusega elu palju mugavamaks.

(972)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer hiirematt Goliathus Control 2013 Small Tõsistele mänguritele mõeldud pehme hiirematt
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga