Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 68. Omega sülearvuti jahutusalus

IMG_9992

Maru palav on. Suve algul ei arvanudki, et augustis nii kuumad ilmad tulla võiksid. Lisaks meile endile on palav ka meie arvutitel. Et arvuti end paremini tunneks, saab tema alla panna Omega sülearvuti jahutusaluse 15.24€.

Loosime selle kasuliku vidina välja kõigi nende vahel, kes käesoleva postituse alla lisavad kommentaari, kuis kirjutad, kui palav praegu sinu toas on! kõigi kommenteerijate vahel loosime välja sellesama jahutusaluse.

IMG_9990

Arvuti ventilaatorid jahutavad süleri sees kuumnevaid elutähtsaid komponente väljast ventilaatorite abil sisse tõmmatava õhu abil. Kui aga ümbritsev keskkond on samuti üsna palav ja õhk veel ka paigal püsib (arvutist välja puhutud kuumus ei jõua arvutist eemale), muutub see vahetustehing üsna ebatulusaks. Külmkappi ei maksa läpakaga just kolida, selle asemel saab raali saab alla torgata jahutusaluse, mis suunab suurema hulga värsket õhku arvuti alla, aidates nii arvuti üldist temperatuuri kontrolli all hoida.

IMG_9992

Omega Cooler Pad näeb välja nagu üks väga tõsine arvutialus. Selle põhiosa on valmistatud plastikust, keskel olev aukudega rest on metallist, metallist on ka jahutusaluse taga olev toekas tugijalg, mille abil alust erinevate kaldenurkade alla tõsta saab. Kahel pool külgedel on õnarused, tänu millele sülearvutit aluse pealt mugav ära tõsta ja kohale asetada on. Kirjade järgi sobib alus 8″ – 17″ ekraaniga sülearvuteile.

IMG_9993

Selleks, et sülearvutit alusele asetada, on kõigepealt vaja paika kinnitada tugijalad. Need on valmistatud plastikust ja kaetud pehme kattega.

IMG_0001

Üks tugijalg vupsab ühele, teine teisele poole esiserva alumisse äärde.

IMG_0009

Kui mõlemad tugijalad paigas, siis saab sülearvuti aluse peale tõsta. Nagu näha, siis minu 15″ Delli süler mahub siia üsna napilt ära – 17″ sülearvutite omanikel tasub seega enne ostmist poes veenduda, et alus suurema raaliga ikka korralikult sobiks.

IMG_9999

Alusega tuleb kaasa ka üks USB-kaabel.

IMG_0005

Selle kaabli üks ots tuleb sisestada arvuti USB-pessa. Teine aga aluse USB-pessa. Ning nagu võluväel hakkab ühendamise toimel sülearvutialuse ventilaator mahedat tuulekest puhuma. Nagu pildilt näha, on alusel ka teine USB-pesa. Sinna saab nüüd pista mälupulka, hiirt või muud sarnast – seega ei lähe aluse külge ühendades mitte ükski arvuti USB-pesa raisku. Sealsamas on ka üks väiksem auguke – selle sees on pisike nupp, millest saab USB-kaabliga ühendatuna ventilaatorit sisse-välja lülitada. Kummalisel kombel peab selleks kasutama pliiatsit või muud teravamat eset – Kahtlustame, et sellel eksemplaril on nupp kusagile ära kadunud. Päris kindel selles faktis aga enne täpsemaid uurimisi olla ei saa.

IMG_0011

Kui ventilaator töötab, kumab jahutusaluse seest efektset sinakat valgust. Seda valgust kumab päris elus isegi rohkem, kui siia ülalolevale pildile püüda õnnestus.

IMG_0008

Sülearvutialuse alt jookseb läbi tugev metallist tugijalg. Selle abil saab sülearvutit töölauale erinevate nurkade alla seada. Ülaloleval pildil on kujutatud kõige kõrgem asend.

Omega CoolerPad sülearvutialus on üllatavalt tugev ja asjalik vidin. Ilma kahtlusteta ka vajalik – seda just nimelt siis, kui sul on 13-15″ ekraaniga sülearvuti, mis sinu töölaual tihti alt väga kuumaks minema kipub.

 

(3191)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega sülearvuti jahutusalus Anakin (41247)
  • Mugav jahutusalus sülearvutile
  • Sobib 9–17" seadmetele
  • Üks võimas ø140 mm ventilaator
  • USB toitega – ei vaja eraldi toiteadapterit
  • Viieastmeline muudetav kaldenurk
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga