Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 56. Speedlink Multitouch Trackpad

speedlink-puuteplaat-2

Kui mina endale möödunud suvel oma esimese sülearvuti sain, kirusin esimese asjana klassikalise hiire puudumist ja seda, et pean hakkama saama harjumatu touchpadiga. Teatud põhjustel pidin järgmised pool aastat hakkama saama sellesama sülearvutiga, ilma et oleks suuremale masinale, sh korralikule klaviatuurile ja hiirele, ligipääsu olnud. Aasta alguses uuesti lauaarvutit kasutama hakates oli tunne aga imelik, sest selleks ajaks oli läptopi ja puuteplaadiga ilusasti harjutud. Siis ma avastasin aga selle.

Speedlink Multitouch Trackpad SL6331 30.49€ on touchpad, maakeeli puuteplaat, millega saab ekraanil olevat kursorit mugavalt juhtida. Tänu vidina võimele eristada mitme sõrme puudutusi saab sellega dokumente sirvida, fotosid vaadata ja veebis surfata pelgalt väikeste sõrmeliigutustega. Lai puutepind võimaldab maksimaalse täpsusega sisestada ka keerulisemaid käske.

NB! Speedlink Multitouch Trackpad on välja loositud! Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “21″. See tähendab, et tänase vidina saab enesele Erko, kel on nüüdsest võimalik oma lauaarvutile lisada ka puuteplaat. Võtame võitjaga ühendust. Aitäh kõikidele, kes kirjutasid, kuidas te süle- ja lauaarvutite iseärasustega ära harjusite! :)

Speedlink Multitouch Trackpad

Speedlink Multitouch Trackpad olulisemad omadused:

            • ergonoomiline asendus arvutihiirele
            • USB ühendus
            • 10 erinevat sõrmeliigutust suurenduse, kerimise ja navigatsiooni juhtimiseks
            • aktiivne ala: 10,2 × 7,4 cm
            • kokkukeritav USB kaabel, kuni 70 cm
            • stiilne ja õhuke disain
            • kummijalad tagavad püsivuse
            • kaasas Magix® tarkvara.

 

Multitouch Trackpadi pakendis olev komplekt sisaldab lisaks vidinale endale ka USB juhet, millega selle arvuti külge ühendada saab, ja kasutusjuhendit ning tarkvaraplaati, kus on peal juba ennist mainitud Magix® tarkvara.

Speedlink Multitouch Trackpad

Nagu juba mainitud, on ekraanil “aktiivset” ala 10,2cm x 7,4cm. Selle ala sees saab teha kümmet erinevat liigutust, et dokumente, faile ja veebilehti suumida, sirvida ja nagiveerida. Lisaks on seal kaks hiirenuppu, mis käituvad täpselt samamoodi nagu tavalise hiire nupud.

Speedlink Multitouch Trackpad

Trackpadi 30.49€ tagaküljelt saab näha kõikides nurkades olevaid haakuvaid nupukesi. Seetõttu seisab puuteplaat sõrmedega kursorit liigutades ja klahve vajutades kindlalt ühes kohas paigal.

Speedlink Multitouch Trackpad

Lisaks puutealusele endale on kaasas ka 70cm-pikkune kokkukeritav USB-kaabel, millega saab vidina arvuti külge ühendada. Tuleb aga tõdeda, et juhet tuleb ikka päris mitu korda näppida, enne kui sellel toimiva süsteemiga ilusti harjuda on võimalik.

Speedlink Multitouch Trackpad

Speedlink Multitouch Trackpad

Nagu näha, on puuteplaat õhuke. Kuna paksust on tal vähem kui 1 sentimeeter, mõjub ta laua peal minimalistlikult ja hästi.

Speedlink Multitouch Trackpad

Kindlasti soovitan Speedlink Multitouch Trackpadi 30.49€ nii kõigile sülearvuti omanikele, kes peavad aeg-ajalt ka lauaarvutiga tegutsema, kui neile, kes soovivad lisaks klassikalisele hiirele vaheldust ning tahavad endale ergonoomilist ja puutetundlikku versiooni pihuklotsist. Multitouch Trackpad võimaldab väikeste liigutustega lugeda dokumente, sirvida veebis, vaadata pilte ja üleüldse meediat tarbida.

(723)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink Multitouch Trackpad SL6331 Juhi oma arvutit ergonoomiliselt ja intuitiivselt

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast