Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 31. Mikrofoniga varustatud SkullCandy nööpkuularid INK`D

Kel juba võimekas iOS või Android nutitelefon olemas, ei see enam MP3 mängija peale raha raiskama hakka. Skullcandy teab seda, ning just sel põhjusel on ta hakanud oma uuemate nööpkuularite juhtme külge mikrofone lisama. Ikka selleks, et telefonist muusikat kuulates ka sissetulevat kõnet hea vastu võtta oleks – ilma telefoni taskust välja koukimata. Tänaseks kasulikuks vidinaks on Skullcandy mikrofoniga varustatud INK`D nööpkuularid, mis sobivad iseäranis hästi just mobiiltelefoni kaaslaseks. Vaatame lähemalt:

NB! Täna õhtul loosime needsamad piltidel olevad Skullcandy nööpkuularid välja kõigi vahel, kes kirjutavad siia postituse alla kommentaariumisse, milliseid kõrvaklappe te hetkel kasutate või viimati kasutasite.

INK`D nööpkuularitest soodsamaid kõrvaklappe Skullcandy tootevalikust ei leia. Odavaks neid aga nimetada ei saa, sest 19.99€ on nööpkuularite jaoks ka üpris korralik hind. Korralik on ka kaup, mida sellise hinna eest saab.

Pakendis on lisaks kuularikomplektile kaks silikoonist lisapadjandit. Need on märksa pisemad kui kuularite enese küljes olevad. Pisemate padjandite olemasolu tähendab, et neid nööpkuulareid saavad kasutada ka väiksemate kõrvadega melomaanid.

Stiilsed, nagu kõik Skullcandy kõrvaklapid. Üks asi, mida INK`d kuularitele on ette heidetud, on fakt et väga keeruline on vahet teha, kumb käib vasakusse, kumb paremasse kõrva. Markeering on tegelikult olemas, kuid seda on üpris keeruline märgata. Ülal pildil võib R tähte märgata eesmise kuulari juures, täpselt seal, kus kaabel kuulari korpusesse siseneb. Juhtmekaitse peal.

ka silikoonile on peale pressitud Skullcandy surnupealuulogo. Ehk jätab see pärast pikemat muusikakuulamist oma jälje kõrva siseküljele?

Juhtme vahel on pisike plastiktükk. Selle pealpool on nupp, millest saab sissetuleva kõne vastu võtta. Android operatsioonisüsteemis on nii, et kui keegi parasjagu ei helista siis saab kahe järjestikuse nupuvajutusega helistada viimati valitud numbrile. Winamp muusikamängijas lülitab nupp hetkel mängiva loo pausile ja tagasi käima.

Tagaküljel on mikrofon.

Nagu näha, on kullatud 3,5 mm otsikki varustatud lisakontaktiga mikrofoni jaoks.

Kasulike vidinate näpumodell Anni ei soovinud täies pikkuses poseerida. Poseerisin siis ise. Kaabli pikkus on 1,3 m.

Kõrva ei hakanud me neid kuulareid proovima, sest tahaks need ju ka päeva lõpus välja loosida. Ülevaadetest loetu annab aga alust järeldada, et need on korraliku bassikõlaga ning kõrvas mugavad. Samuti summutab kõrva sisse surutud silikoonpadjand efektiivselt väljast tulevad helid. Niisiis peaks Skullcandy INK`D mikrofoniga kuularid olema kindel valik kõigile, kes otsivad vidinat, mille abil mobiiltelefonist muusikat kuulata.

SkullCandy nööpkuularid INK`D mikrofoniga Photopointis: 19,99€

(494)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga