Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

CES 2016: Netflix laienes 130 uude riiki, sealhulgas ka Eestisse

Netflix

6. jaanuaril 2016 teatas meediaettevõtte Netflix kaasasutaja ja tegevjuht Reed Hastings Olmeelektroonika messil voogedastusteenuse laienemisest 130 riiki. Netflixi sarjad, filmid ja dokumentaalid on nüüdsest saadaval kokku 190 riigis, sealhulgas ka Eestis.

Tegevjuhi sõnul oleme tunnistajateks uue ülemaailmse internetitelevisiooni sünnile. Netflixi laienemisega mitmekümnesse maailma riiki, saavad inimesed nautida meediat ükskõik kus, praktiliselt igalt seadmelt  just siis, kui nemad seda ise tahavad.

Igakuise makse eest saavad tellijad vaadata Netflixi kodukootud teoseid, nagu Kaardimaja või Marveli Daredevil ja ka teiste ettevõttete toodetud üllitisi. Ettevõtte plaanib käesoleval aastal lasta eetrisse 31 uut ja vana telesarja, kaks tosinat mängufilmi, dokumentaalfilme ja 30 lastesarja. Teatud filmid ja sarjad ei jõua kohe nendesse riikidesse, kus Netflixil puudub levitamisõigus (näiteks pole Eestis saadaval “Kaardimaja”), kuid sellegipoolest on teenuse vahendusel iga ühele saadaval piisavalt meelelahutusliku ja harivat meediat nii mõnekski õhtuks.

Enamik filmidest ja sarjadest on küll inglise keeles, kuid Netflix on lisanud olemasolevale 17 keelele veel araabia, korea ning hiina keele toe. Subtiitrid on paraku saadaval ainult suure kasutajaskonnaga keeltes, mis tähendab, et eesti keelseid subtiitreid voogedastusteenus veel ei paku.

Netflix ei ole veel saadaval Hiinas, kuigi ettevõtte otsib mooduseid sellele turule pääsemiseks. USA valitsuse seatud piirangute tõttu pole teenus saadaval Krimmi poolsaarel, Põhja-Koreas ja Süürias.

Filme ja sarju saab nautida Netflixi vahendusel praktiliselt igalt seadmelt, mis on internetiga ühenduses, sealhulgas arvuti, tahvelarvuti, nutitelefoni, nutiteleri ja mängukonsoolilt. Mitmed Netflixi teosed on saadaval 4K resolutsioonis ning kvaliteetse heli tagab Dolby Digital Plus 5.1 surround sound tehnoloogia.

Teenust saab 30 päeva tasuta proovida ning seejärel võib soovi korral liituda mõne teenusepaketiga. Iga kuu €7,99 makstes saab filme ja sarju vaadata korraga ühel ekraanil SD-kvaliteedis. €9,99 eest kuus näitab teenus HD-kvaliteedis pilti ja korraga saab sisu vaadata kahelt ekraanilt. 12 eurot/ kuu maksva teenusega näeb osa filmide ja sarjade puhul 4K resolutsioonis pilti. Korraga võib sama konto alt teenust vaadata neljalt ekraanilt.

Allikad: Netflix

(699)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga